Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

saol cnm amiiiinn inşallah sen tedavi fln mı oluyosun şu anda?

canım benım ılk gıttgım doktor dırek amelıyat olman gerekıyor dedı. yoksa gebe kalman cok zor dedı. gebe kalırsan da dusuk olur erken dogum olur dedı cok korkuttu benı. ama son gıttgım doktorum gebe kalmaya calıs dedı. kalamazsan da o zaman amelıyat yaparız dedı. gebe kalırsan da erken dogum ve dusuk rıskın olur ama yınede kontrol altında tutarız senı dedı. sezeryan sırasında da myomunuda alırız dedı bende durum bu

inşallah son gittiğin doktorun dediği gibi olur cnm sen de bebğin de sağlıklı olursunuz hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

güzelll güneşliii bir günden herkesee merhabaaaaa selam kuzularımmm ayy ben sizleri özledim yahuuuu çok alışmısım ben sizlereeeee hamilim didemim cimbomum hayalim gonyalım daha ismini sayamadğm herkesee seviyore sizlerii beennnayrıca yeni arkideşler gelmiş hoşgelmiş sefalar gtrmişlerrr ayrıca bidee anacuumm geldii hepinize selamı varrr

melter bacıımmm hoşgeldin topiciğimizeee sefalarr getirdnnninşallah bu tpicik sana bebiş getirirr şans geitirirgızz bacımm burda hepimiz bebiş beklyorzz inşallah gelir sıpalaarrrve şöle diimm sakın moral bozmak yokk hayata pozitif bakacazz ve herşeyy gırgır şamata olacak bizim için burda herkes derini 1 defa anlatır sonra hatırlamamak gerekr hep gülcez hep güülcez yoksaa kafaya takarsaakkk kendimizi üzerizzz o yüzdeen üzülmek yookkkkkk hep gülmek varr bacımmmsen canını sıkma ben senii hep güldürürmbu arada nerelisinn ben giresunluyum meselaa burda neredeyse her şehirden arkadaşlarımız varr ve ben hepsii çookkk sevyormmmm rahat olmak için kasmamak için şivemizle konuşuyorz arada daha rahat oluo gülyorz eğlenyoruzz hatta du bak sana bi mani yazim kemençemin tellerii erktendir erikten gız baa vermiyu havu yanaciklerdennn öpüldün şekeriimmm

hoşgeldın canımmm sefalar getırdın burda da hava cok güzellll. bizde senı özledık canımcım. nasılsın ne var ne yok. anneye cok slm sole öpüyorum ellerınden

Hoşgeldin kuzum bizde özledik seni annene çok selam söyle öpüyorum ellerinden sen nasılsın annen geldi keyfin yerindedir :)) bu arada halaa hastalanmadim ben..

hoşgeldın canımmm sefalar getırdın burda da hava cok güzellll. bizde senı özledık canımcım. nasılsın ne var ne yok. anneye cok slm sole öpüyorum ellerınden

a.s. şekeriimmm annem diokii ben yaşlıı deiliiimmmmm dioooellerinden öperm dedn yaaa hala kabullenemiyoooama yaşpı genç yani henüz 42 yaşındaaa nasılsn cimbomum

Hoşgeldin kuzum bizde özledik seni annene çok selam söyle öpüyorum ellerinden sen nasılsın annen geldi keyfin yerindedir :)) bu arada halaa hastalanmadim ben..

a.s. didemim annem yaşlandığını kabullenemedi hala elindenn öptrmyoosaol şekeriimm anam bacıımmm nasıl sevinmem anacum yanimdaa birazdan dışarı çıkcazzz öpyorm seniiii anaaaaa gızz sen olmadın mı halaabebiş geliyu bebiş geliyuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…