- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.301
hımm anladım canım cok gecmıs olsun .umarım sorunsuzca hamıle kalırsın
saol cnm amiiiinn inşallah sen tedavi fln mı oluyosun şu anda?
allah bagıslasın canımmm maşallaahh
canım benım ılk gıttgım doktor dırek amelıyat olman gerekıyor dedı. yoksa gebe kalman cok zor dedı. gebe kalırsan da dusuk olur erken dogum olur dedı cok korkuttu benı. ama son gıttgım doktorum gebe kalmaya calıs dedı. kalamazsan da o zaman amelıyat yaparız dedı. gebe kalırsan da erken dogum ve dusuk rıskın olur ama yınede kontrol altında tutarız senı dedı. sezeryan sırasında da myomunuda alırız dedı bende durum bu
sagol tatlım benim darısı basına inşallah
inşallah son gittiğin doktorun dediği gibi olur cnm sen de bebğin de sağlıklı olursunuz hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
slm kızlar ben bu bölüme ilk kez yazıyorum morale ihtiyacım var ben 13 haftalıkken düşük yapmıştım sonrasında da 10 haftalıkken boş gebelikten dolayı kürtaj oldumşimdi 8 aya yakın bi süre geçti korunmayı bıraktım doktorum artık bebek düşünebilirsiniz dedi ve folik asidede başladım ama aynı şeyleri yaşıcam diye çlok korkuyorum
güzelll güneşliii bir günden herkesee merhabaaaaaselam kuzularımmm ayy ben sizleri özledim yahuuuu çok alışmısım ben sizlereeeee hamilim didemim cimbomum hayalim gonyalım daha ismini sayamadğm herkesee seviyore sizlerii beennn ayrıca yeni arkideşler gelmiş hoşgelmiş sefalar gtrmişlerrr ayrıca bidee anacuumm geldii hepinize selamı varrr
güzelll güneşliii bir günden herkesee merhabaaaaaselam kuzularımmm ayy ben sizleri özledim yahuuuu çok alışmısım ben sizlereeeee hamilim didemim cimbomum hayalim gonyalım daha ismini sayamadğm herkesee seviyore sizlerii beennn ayrıca yeni arkideşler gelmiş hoşgelmiş sefalar gtrmişlerrr ayrıca bidee anacuumm geldii hepinize selamı varrr
Hoşgeldin kuzum bizde özledik seni annene çok selam söyle öpüyorum ellerinden sen nasılsın annen geldi keyfin yerindedir :)) bu arada halaa hastalanmadim ben..
ne zamande canım günün kac gün geçti
Gecen ayy 6 gün gecikmeli olarak 2 martt geldi canım bu ay 2 sinde bekliyodum yine ama yok halaa
hoşgeldın canımmm sefalar getırdın burda da hava cok güzellll. bizde senı özledık canımcım. nasılsın ne var ne yok. anneye cok slm sole öpüyorum ellerınden
a.s. şekeriimmmannem diokii ben yaşlıı deiliiimmmmm diooo ellerinden öperm dedn yaaa hala kabullenemiyooo ama yaşpı genç yani henüz 42 yaşındaaa nasılsn cimbomum
Hoşgeldin kuzum bizde özledik seni annene çok selam söyle öpüyorum ellerinden sen nasılsın annen geldi keyfin yerindedir :)) bu arada halaa hastalanmadim ben..
hımm o zaman ikiziinde yanaklarından öpüyom iyiyim canım napim kimsecikler yok bugun
öp öpp öpppppgıcılarım ben kaçarr yine gelcemm bırakmam haburayı daaaaa uşaklarummm
hımm bebiş olmasın sakın canım :) test yaptınmı hiç
Yaptim 3 gün önce negatifti canım şimdi aldım yapcam akşama ama hic belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?