Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

sezerim yumurtlama döneminde çocuk sansı daha fazla dimi şimdi yapsak tutarmı yeni bitti adet ama

kızzzz en iyisi olur sezeryennn doğum sonrasında biraz agrı cekiyomuşşun ama geçiyomuşş .....kızzzz yolda gören şaşırır zatennnn ben görsem bayılırım heralde...

ben zaten ameliyatlıyım kuzum kist aldılar ya benden karnım kesik oradan kesip alcaklar gene doktoruma sordum herseyi valla içim rahat şimcik hehehe .. şimdiden şaşırıolar diolar göbe bak sismisin diye hehe yemek yicem ben asko gelirim yarım saate muah

tamam kız sen 3 kişilik yemek yicennn anammmmmmmmmmmmm

[sıze=3]kırmızııııııııııııııı........kızlar bugün kırmızı kartımı gördümm oyun dışıyım... Oofffffffff offfffffff .......[/sıze]

Belirti yok canım ben en iyisi artik bii doktora gideyim

didemim git doktora eğer bişi olsaydı kanda azda olsa bi yükselme olurdu zaten... adet düzensizliği var sende büyük ihtimal... bended kaç ay hep böle oldum ya 10 gün gecikti ya da 10 gün adet oldum falan .. inşallah sağlığına kavuşursnn bebişinedeee

en büyük cimbomum nerdesinnn gariiiiiiiiiiiiii
burdayımm canımmmmmmmmmmmmm sen nerdesinnnnnn
Gızlar nerdesinizzzz geliverin gariiiiiiiiiiiiiiiii
işte geldım burdayım ben bu işte ustayımm
gızzzz tamam anladım ...bu gece koçişle çok iş olcak gariii
vayyy vayy vayyyyy
gız çamaşır ascam gelcem bekleeeeee
akşama sexi çamasırlardan hazırlıcak işi varya
[sıze=3]kırmızııııııııııııııı........kızlar bugün kırmızı kartımı gördümm oyun dışıyım... Oofffffffff offfffffff .......[/sıze]
canım üzülme ya rabbım co aratmasın. ınsallah bı daha kı aya olur

bencede doktora gıtmende fayda var canım

gızzz cimboommm nerdesn sen gıızzzznapn bakmmm bu akşam maçınız var gızz real madridlee ama bence yenlcek gızz real madrid çok ii takım vallaaabenim gönlüm tabi türk takımından yana ama umudum yok yaneee

sezerim yumurtlama döneminde çocuk sansı daha fazla dimi şimdi yapsak tutarmı yeni bitti adet ama

tatlım yumurtlama dönemini şöle anlatım ben ..

agdet oldugunda yumurtanın içindeki huçre tüplerine gider orada beklemeye baslar 7 gun gibi bi süre saglamlıgına göre 12 gunde durabilio.. siz eslerinizle birleşince spermleri o hücre çeker tabi yolda ölenler oluyor felan sağlıklı bir adamın 20 milyon tane spermi oluyor bu 250 milyona kadar çıkıyor

döllenen yumurta orada 3 gun kalıyo 2 4 6 8 diye bölünüyo 8 olunca tuüten rahme iniyo bu arada rahım kalınlaşıyo tıpasını kuruyo bebek için kendini hazırlıo bu olaylar dollenmeden sonra 15 20 gün arası sürüo tatlım eger hamileysen tutunma olduysa idrarda çıkıyor bu tüp bebekte 12. gun idrar yaptırıolar bazılarına azcık pembe olsada çıkıyo çizgi

gızlaarr ben kaçaarrr az ilerim var...malum misafirlerm vardı eve bi temzilik yapm hasta oldum zatii sinirimi evden çıkaraymmöpüldünüz canolarrrrhoşçakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…