- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.641
szeryan olcaklar askım bunlar doktorla dun konustuk erken dogum olma rıskını konustuk su an gayet ii gidiyorsunuz dedi istirat et bol bol dedi iş yok yatcam yuruyusler anca 2 3 km kadarcık oruldummu oturcam 7. Aydan sonra sokak yasak zaten kocaman olcam hehehehe ayh beni o zaman görmen lazım duba duba olcam hahahaha
kızzzz en iyisi olur sezeryennn doğum sonrasında biraz agrı cekiyomuşşun ama geçiyomuşş .....kızzzz yolda gören şaşırır zatennnn ben görsem bayılırım heralde...
napim canım yaa kan negatif çıktı ona güvenerek içiyorum çok kötüyüm çünkü ama antibiyotik kullanmıyorum zaten
ben zaten ameliyatlıyım kuzum kist aldılar ya benden karnım kesik oradan kesip alcaklar gene doktoruma sordum herseyi valla içim rahat şimcik hehehe .. şimdiden şaşırıolar diolar göbe bak sismisin diye hehe yemek yicem ben asko gelirim yarım saate muah
didemim alo alo alo
[sıze=3]kırmızııııııııııııııı........kızlar bugün kırmızı kartımı gördümm oyun dışıyım... Oofffffffff offfffffff .......[/sıze]
geçmiş olsun ilknurum üzülme sakın bidahaki aya artıkkkkkkk
işim var gelcem birazzzzzdan öpüldünüzzzzzzz
[sıze=3]kırmızııııııııııııııı........kızlar bugün kırmızı kartımı gördümm oyun dışıyım... Oofffffffff offfffffff .......[/sıze]
gız çamaşır ascam gelcem bekleeeeee
Üzülme kisssss bi daha ki ay daha iyi çalışırız
Belirti yok canım ben en iyisi artik bii doktora gideyim
burdayımm canımmmmmmmmmmmmm sen nerdesinnnnnnen büyük cimbomum nerdesinnn gariiiiiiiiiiiiii
işte geldım burdayım ben bu işte ustayımmGızlar nerdesinizzzz geliverin gariiiiiiiiiiiiiiiii
vayyy vayy vayyyyygızzzz tamam anladım ...bu gece koçişle çok iş olcak gariii
akşama sexi çamasırlardan hazırlıcak işi varyagız çamaşır ascam gelcem bekleeeeee
canım üzülme ya rabbım co aratmasın. ınsallah bı daha kı aya olur[sıze=3]kırmızııııııııııııııı........kızlar bugün kırmızı kartımı gördümm oyun dışıyım... Oofffffffff offfffffff .......[/sıze]
didemim git doktora eğer bişi olsaydı kanda azda olsa bi yükselme olurdu zaten... adet düzensizliği var sende büyük ihtimal... bended kaç ay hep böle oldum ya 10 gün gecikti ya da 10 gün adet oldum falan .. inşallah sağlığına kavuşursnn bebişinedeee
burdayımm canımmmmmmmmmmmmm sen nerdesinnnnnn
işte geldım burdayım ben bu işte ustayımm
vayyy vayy vayyyyy
akşama sexi çamasırlardan hazırlıcak işi varya
canım üzülme ya rabbım co aratmasın. ınsallah bı daha kı aya olur
bencede doktora gıtmende fayda var canım
üzüldüm valla ne yalan söylim bacımdoktora gitcez eşimle konuştuk bugün... neyin nesi neden o kadar aydır olmuo die...
sezerim yumurtlama döneminde çocuk sansı daha fazla dimi şimdi yapsak tutarmı yeni bitti adet ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?