- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.681
saol cimbom kiscemmmiyi sayyilirim sükür havalarda isindi temizlige baslasammi diye düsünüp duruyom canimda hic yapmak nede istemiyo
gecmiş olsun canımcımm harbiden hepimiz hapı yutmuşuz HABERIMIZ YOKKK herkes dökülüyorrrrrrrrrr
tam benım gibisin yapsammı yapmasım mııı amannnnn yaparım bi arade gitsinn
diycemde bi arayi kim yapacak iste ramazan ne gelmeden bitirsem iyi olacakk
öyle valla cankusum hapi yutmusuz zaten bi bebemiz olsun diye ugrasiyoz nelerle karsilasiyozbu yasta dökülüyoz 50 mizde 60 mizda napacaz hic bilmiyomm annnemlere sasirirdim kücükken posetlerde haplari olurdu allal alla niye yutuyorlarki cok hastalar galiba diye kücükk aklimla düsünüp durudumm simdik bizde aynisi oldukk
biz yapacaz yinekız ramazana dahaaa cokkkk varrrrrrrrrrrrrrrrrrr . o kadar vahim diyorsun yanii
dogru dıyon valla bı torba ılac ellerınde. her yemekden önce ve sonra hüp yut allah yut
hadi bakalım kolay gele . bende gelebılırım canım hamil gelemezse her hafta bırımızın evını temızlerız artıköyle valla hicc canim istemiyo ama kararliyim bu ay sonu bitmeli
yosam hamilimi yardima mi cagirsamgelir gariii diyerek artikinn
aynen valla simcik bende öyle oldum tam 5 hapim var yutulacak hergün eskiler neka hakliymis büyüdükce hastaliklarda cikiyo torba elimizde geziyoz
hadi bakalım kolay gele . bende gelebılırım canım hamil gelemezse her hafta bırımızın evını temızlerız artık
ayy neyın var kuzum senın bu kadar neler yutuyon sen bakım öle
gel cimbomunn gayfede icerizzzhamilde camlari siliverir gari garide gari bende yerleri siliveririm gari
kiscem kan pihtilasmasi var aspirin yutuyom,,omega 3 yutuyom,folikasit yutuyom,demir hapi yutacakmisim kanimda eksikmis,bide tiroide basliycam ettimi 5 hapdahada eklenirmi hic bilmiyomm
hımmmmmmm liste baya uzun canımcım folıkasıt ıcın bıde demır ıcın bende yutuyom. kızzzzzz aman baska haplar yutma haaaaaa
benim liste günden güne uzuyo cimbomunnyok yutmam artikinn nereme yutacamm
bizim topicten kaçan gacıları gördümmmmmmm
şaka bir yana bütün topicler biz anne olmak için çabalayan bayanlar için....bende sizin gibi çocuk diye bir yerlerini yırtan bir Allah kuluyum
bu ay aşılama yaptıracağım tedavi görüyorum bayanlar rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhh
ben gündüz iş yerinde oluyorum akşam da kocişimle evdeyiz diye sürekli kalamıyorum nette o yuzden fazla duramıyorum ve cvp yazamıyorum ama her fırsatta ilk buraya bakıyorum
cimbom kiscem seninde hic beben yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?