Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gızz yok bcım yapma öle şeyler yahuuuu ben hayatta yapmam vallaaa artıkk böle şeyleerr

malesef kuzum yaa bugün sana o yazıyı yazdıktan 1 saat sonra tuvalete gitmiştim bi baktım anavatan kan ağlıyooo napaılm hayırlısı artık doğru zamanda sağlıkla gelir kuzucuklarımız inşallah..

tatlım senin çocugun varmı ilknurum ?

malesef kuzum yaa bugün sana o yazıyı yazdıktan 1 saat sonra tuvalete gitmiştim bi baktım anavatan kan ağlıyooo napaılm hayırlısı artık doğru zamanda sağlıkla gelir kuzucuklarımız inşallah..

amiinnnn inşallahhh sende bendensn demekki kırmızıyı aldn oyun dışıınese artk önümüzdekş ayy... sen ne kadar zamandr düşnyosn bebeiş meltermm

aminnnnnn canım hoşgeldinnn ben hamil nasılsın

bayağı geç oldu cnm ama kusura bakma yzdığını görmedim...İyiim çok şkr ...sen ve diğer arkadaşlarda umarım iyidir
Benim çocuğum yok.1 yıldır istiyoruz ama şimdilik tık yok..bi dış gebelik geçirdim 2012 mart ayında ve 4 ay öncede pko olduğumu öğrendim..

slm kızlar. dun sızden ayrıydım apar topar acile gitmek zorunda kaldık. benden yogun bı sekılde kahverengı akıntılar geldı doktorda tedbır amaclı 1 gece yatıralım dedı hastanede yattık. 2 litre serum yedım antıbıyotık igne vuruldum kan ve ıdrar tahlılerım yapıldı ıdrarda enfeksıyon cıktı . az once cıktık taburcu oldum evıme geldım. sizleride özledım.bıraz dınlenecem sımdı daha sonra gorusuruz yıne.öpüyorum hepınızı

ayyy cimbomum çokk geçmiş olsun yaaa hayırdr neden böle olmuş bidee sen hamile miydn kiiii

kıızzzlaaarrr nerdesnzz yaaaaabakyorm bakyorm kimsecikler yoookkkkkkkkben gelemedim dün misafirlerm geldii sonra baktm kimsecikler yok dahada girmedm topiğeeeeeakşama herkesi beklyormmm emii gıcılaarrr hamilll sennin saçını başını yolcam haaaakızz sn nie girmyonn şekerparemmm ayy valla şaka maka hepinizi özledim yaaaaa:26::26::26::26:akşama gelin emiiiiiiiiöptüm yanacıklarınızdaannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…