- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.721
Soğan Kürü Nasıl Yapılır
Sarı soğan kürü
Yumurtalık kistleri, yumurtalık kanseri, miyomlar ve prostat için
İki bardak klorsuz suyu kaynatın Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın
Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın Ilık olarak süzdükten sonra bir su bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir Bu küre 15 gün devam edilir
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart
Kaynak: Soğan Kürü Nasıl Yapılır
benim ilk gebeliğimde kanamam oln-muştu az bişi adet oluyorm sanmıştm ama olmamoiştm yerkleşme kanamasıymış dünde öle oluo gibi oldu ama bugün vana açıldı tamaameeeennnhayırlısı tatlım yaaa bundad bi hayır varmışş... rabbim ol dediği anda herşey olur... demekki zamanı var... o yüzden biraz rahatıum bben... inşallah sen adet olmazsnda senin bebişine sevnrzzz
benim ilk gebeliğimde kanamam oln-muştu az bişi adet oluyorm sanmıştm ama olmamoiştm yerkleşme kanamasıymış dünde öle oluo gibi oldu ama bugün vana açıldı tamaameeeennnhayırlısı tatlım yaaa bundad bi hayır varmışş... rabbim ol dediği anda herşey olur... demekki zamanı var... o yüzden biraz rahatıum bben... inşallah sen adet olmazsnda senin bebişine sevnrzzz
tatlım senin çocugun varmı ilknurum ?
malesef kuzum yaa bugün sana o yazıyı yazdıktan 1 saat sonra tuvalete gitmiştim bi baktım anavatan kan ağlıyooo napaılm hayırlısı artık doğru zamanda sağlıkla gelir kuzucuklarımız inşallah..
Allahım hepimize hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin...
kızlaaaaaarrrrkızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzz şekerleeeeeeeerrrrrr
yok tatlım.. ben geçen sene bebeğimi kaybettm 11 haftalıktı karnımda öldü... uğraşyoruz işte bi tane yine olsun die ama tıkk yok
kızlaaaaaarrrr
anladım hayatım benim bi sorun yoksa olur hayırlısıyla dert etme hiç esin destekçinse sal gitsin
sezerimmmmmmmmmmm nerdesin gariiii nasılsınız bebişlr nasıllll
amiinnnn inşallahhhsende bendensn demekki kırmızıyı aldn oyun dışıı nese artk önümüzdekş ayy... sen ne kadar zamandr düşnyosn bebeiş meltermm
cnm aslında bu ay başladıkama kürtaj olalı 8 ay oldu
aminnnnnn canım hoşgeldinnn ben hamil nasılsın
geçmş olsun canımbende geçen sene martta kürtaj oldıum 9 aydr denyoruz ama olladı yaaaa yakında doktora gitcem başka neyin nesi bi öğrenmek istrorm açıkçası
kürtajdan sonra hiç araştırma yapılmadı mı tatlım?
slm kızlar. dun sızden ayrıydım apar topar acile gitmek zorunda kaldık. benden yogun bı sekılde kahverengı akıntılar geldı doktorda tedbır amaclı 1 gece yatıralım dedı hastanede yattık. 2 litre serum yedım antıbıyotık igne vuruldum kan ve ıdrar tahlılerım yapıldı ıdrarda enfeksıyon cıktı . az once cıktık taburcu oldum evıme geldım. sizleride özledım.bıraz dınlenecem sımdı daha sonra gorusuruz yıne.öpüyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?