Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız ben oyuna bu ay bida gircem gariiiiiiiiiii önümüzdeki maçlara bakıcazzzzz

amin insallah canım gızzzz özletme kendini bida gel .....insalllah tedavin güzel sonuçlanır bebiş haberini alırızzzzz gariiiiiiiii

gız ben bi cam silerim var ya zilleri takıp oynarızzzz gariiiiiiiiii

Soğan Kürü Nasıl Yapılır

Sarı soğan kürü
Yumurtalık kistleri, yumurtalık kanseri, miyomlar ve prostat için

İki bardak klorsuz suyu kaynatın Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın

Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın Ilık olarak süzdükten sonra bir su bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir Bu küre 15 gün devam edilir
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart

Kaynak: Soğan Kürü Nasıl Yapılır

belli olmaz tatlım bazen hamileyken de hasta olunabiliyo biraz daha takip et bakalım benim de bel ağrılarım falan var adet belirtileri yaşamaya başladım ben de adet olcam sanırım

benim ilk gebeliğimde kanamam oln-muştu az bişi adet oluyorm sanmıştm ama olmamoiştm yerkleşme kanamasıymış dünde öle oluo gibi oldu ama bugün vana açıldı tamaameeeennnhayırlısı tatlım yaaa bundad bi hayır varmışş... rabbim ol dediği anda herşey olur... demekki zamanı var... o yüzden biraz rahatıum bben... inşallah sen adet olmazsnda senin bebişine sevnrzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…