- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.701
ben gündüz iş yerinde oluyorum akşam da kocişimle evdeyiz diye sürekli kalamıyorum nette o yuzden fazla duramıyorum ve cvp yazamıyorum ama her fırsatta ilk buraya bakıyorum
benim liste günden güne uzuyo cimbomunnyok yutmam artikinn nereme yutacamm
yok canım benım
yasakım geçmş olsun canım yaa hiç görüşemyoruzz ben sana küstümmmmmösledim seni yaaaaaa ne yapyosnn nasılsnn inşallah diğer tahlilin ii çıkar sonucu bende hasta oldum yaa bu aydan geçti ben kırmızı kart aldım maaleseff oyun dışıyımmm
bizim topicten kaçan gacıları gördümmmmmmm
şaka bir yana bütün topicler biz anne olmak için çabalayan bayanlar için....bende sizin gibi çocuk diye bir yerlerini yırtan bir Allah kuluyum
bu ay aşılama yaptıracağım tedavi görüyorum bayanlar rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhh
bak şkerimmmmmbilio musun ben hasta oldummmmmmm ama az az gelyo yaaaaa gelesi yok galibaaa
dogru dıyon valla bı torba ılac ellerınde. her yemekden önce ve sonra hüp yut allah yut
gel cimbomunn gayfede icerizzzhamilde camlari siliverir gari garide gari bende yerleri siliveririm gari
kiscem kan pihtilasmasi var aspirin yutuyom,,omega 3 yutuyom,folikasit yutuyom,demir hapi yutacakmisim kanimda eksikmis,bide tiroide basliycam ettimi 5 hapdahada eklenirmi hic bilmiyomm
alla alla gelmemesi lazimöslemim kis reglin digerlerinden farklimiydi kac gün sürdü yosam hamile nemisin
Allahım hepimize hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin...
slm arkadaşlar... ben ilknur...bu topiği arkadaşlarım yasakhayal ve hamil ile birlikte açıyoruz...herkes bu dünyada özgürdür nasıl konuşacağını nasıl davranacağını insanların keyfine göre değiştiremez. onun için bu tür kişiler inat bu sayfamızı açma kararı aldık... herkesin dileği sağlıklı ve hayırlı bir bebeğinin olmasıdır ve bu topiğimizde birbirimize sahip çıkıp yasaksız yalansız herşeyizimzle bütün doğallığımızla dertlerimize ortak olalım...bu dünya ölümlü ...insanları kırmaya üzmeye değmez ...her ne kadar sanal olsada buraya yazanlar İNSAN...herşeyden önce buna saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum isteyen istediği şivede konuşabilir kendinizi kasıp farklı karaktere bürünmenize gerek yok burası rahat olabileceğiniz bi topic ...rabbim isteyen herkese yavrularını nasip eder inşallah... ....
ve son olarakta' HATIRAM OLSUN ' diyorum...
gız normalde 4 bucuk gün sürerdi şimdi 8 gün sürdü anlamadım 1nisanda geldi işte hala leke var yani
bak şkerimmmmmbilio musun ben hasta oldummmmmmm ama az az gelyo yaaaaa gelesi yok galibaaa
belli olmaz tatlım bazen hamileyken de hasta olunabiliyo biraz daha takip et bakalımbenim de bel ağrılarım falan var adet belirtileri yaşamaya başladım ben de adet olcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?