Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

geçmiş olsun canım benimm.. iyiyiz allaha şükür.. benimde senin gibi olmuş yaa bende geçen sene martta gebeliğim sonlandrılduı karnımda ölmüş bebeğim... 9 aydr faln denyodk ama olmuyodu bendede prolaktn yükseklği çıktı.. geçen ay tedavi gördm herşey yolunda dedi bu ay dendk yine tutmadı mayaaofff offf inşallah olur be bacımm bebişlerr gelirr......

yok canım yapılmadı ... ilk gebeliklerde genelde böle ölüm olurmuş yani.. o yüzden yapılmadı...

hmm doğru cnm ya benim de ilk düşükte araştırılmamıştı çoğu kişinin ilk gebeliğinde düşük oluyo diye. hayırlısı canım beniiimmm inşallah kötü bişey yokturr ben inanıyorum önemli olan inanmakmış aklına kötü bişey getirme

aynen gızz bacımm sevdime ben senii gel bi öpimmmmm

Bendede yıllardır var prolaktin yüksekliği hatta 2 hafta önce beyin emarı çekindim..Yaklaşık 4 aydır düzenli ilaç kullanıyorum prolaktin için şuan normale döndü değerler...pko içinde doğum kontrol hapı kullandım 3 ay...bakalım bu ay kendiliğinden adet olabilecekmiyim..Bu aradada oğan kürüne başladım

sende benim gibisn demek gurbetmmbu ay ben çok ümitlydm ama olmadı yaa... hakkımızda hayırlısı olsun.. bide ben herkese şunu tavsiye edorm canım ben bu kürlere falan karşıtyım yaa.. ben yaptm çok diilm yandı yani fena halde...bence sende yapma dicem ama tabi senin bileceğn şeyy...

öp yavrum öpp ohhh ben de seni çok öpüyorummm ay iyi ki üye olmuşum ben buraya bee

tabii bacımmm iyiki geldnn ama topoiciğimz boş kaldı bu aralarrrrrrrrr nerdesnzzz kızlaaarrrrr kızıyorm ama haaaaaa topiğimze gelmeyenin gelipte kaçanın ÇOK KOCAMAN ÇOK FAZLA SELÜLİTLERİ OLUR İNŞALLAAAAHHHHHH ohh cNIMA değsn hıh

ne kürü yaptın cnm..ve ne gibi zararını gördün..

ne kürü yaptın cnm..ve ne gibi zararını gördün..

bacım ben daha önce bekarken sivilcelerm için yaptm soğan kürüünü hiçbir işe yaramadı ... sonra şu çörekotu balı tarçını denedm kürtajdan sonra bende kidt yaptı adet düaensizliği derken prolaktnim yükseldi yani hormonlar altüst oldu... sonra bana maydonozu kaynat suyunu iç dediler geçen ay onuda öğrendm kii meğer bebek düşüryomuş.. o yüzden tövbe dedm yanii yapmama daha... yabni yaptğmz kürler bazı insana ii gelir bazıına kötü bilemeyizz o yüzden akışına bırakmak en iisi bence ...

saol canım benim biraz daha iyiym simdi. kızların işi var galiba ondan kimse yok. yarın herkese hesabını soralım nerdelermis bakalım

saçındN tutup sürüyecem heeeeahh aman canım ii oldaa cimbomum sen çalşyomuydn yaa unuttum valla haaa kaç yaşındaydn falan filan ismin neydi

canım maydanoz düsük yapıyor sakın ha aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…