- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi ilknurum28
-
evet canım keyfimizebakalım ben hem marmaralı hem egeli sayılırım ikisinin arasında sıkışmış bizim şehir canım balıkesirliyim
bende angaralica gonusuyomm
gıcı boşver yaa o yüzden böle şiveli konşmyorz yanii herkes rahat olsun illa şiveli konşcak deiliz ama ben sevyorm meselaa memleketimi çok özledğm için konuşmak istorm blöle ama o topicte tepki aldı böle konuşmak
Gonyalica konusuyom bennnnn
valla ahada liste yaptm ajandamabalıkesirlimmmm oranın türküsü varmıydı gıcıı
bende giresinceyani giresunca
angaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları ne zaman zarhoş oldumda galdıramıyom golları
bu bizim ortak şarkımızdır
angaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları ne zaman zarhoş oldumda galdıramıyom golları
bu bizim ortak şarkımızdır
gız istersen arapça konuş hepimiz kardeşizzzzzzzz
Sırf bunu duyduğum için idrar vermedim ben kana gittiğimde.Hemşire diyor önce idrar yaparız diye istemiyorum dedim.Ben kan testine geldim.İdrarda evde çıktı kan vericem dedim.Baya inatlaştım öyle ikna oldular.Özel hastane olduğu halde baskı yapıyor aptallartopiğiniz hayırlı oluveesin gariiii :))
kızlar bu ay karar vrmiştim kafaya takmıcaktım.öylede yaptm.bat 5 nisan güldüm eğlendim stressiz bir ay gçrdim.
daha önce 1 kere kimyasal gebelik yaşadım.o zaman yaşadığım belirtilri 1 nisandan beri yaşıyorum..
sağlık ocağına gittim az önce idrar testi olur bu saatte dedi.teste 15 20 damla damlattı 1 dk bile beklemedi negatf dedi çöpe atı ebe
belirtilerim ise şunlar:
1) ayın 1 inde yani yumurtlamanın 10. günü sağ ksığımda iğne batması gibi batmalar
2) göğüslerim adet öncesi hiç acımaz şimdi çok acıyolar
3)akşamları grip olcakmışım gibi elim ayağım titriyor çok halsiz oluyorm
4)ayın 1inde pmbe leke geldi o günden beri 2 3 damla ne sarı ne kahve lekelerim var
5)bazen adetin en yoğun olduğu gün karında bi uyuşukluk olur ya ondan oluyor..
sonuç olarak ben kafayı yedim saçmalıyommu yoksa bunlar belirtimi ?
sözde ben bu ay takmıcaktım kafaya :)
bu belirtilerim olduğundan beri paranoya halindeyim :)
mrb ayy çok mersiii tşk edermm ... inşallah bu ay beklyorm bnede yavruşu 1 haftam kaldıgeliriz tabi sizede çaya hangi topic
Anladım canım kimse kimseye karışamaz saçmalık
ilknurum sen giresince ben gari since
Giz bu topic ne eğlenceli oldu böyle dimi
Sırf bunu duyduğum için idrar vermedim ben kana gittiğimde.Hemşire diyor önce idrar yaparız diye istemiyorum dedim.Ben kan testine geldim.İdrarda evde çıktı kan vericem dedim.Baya inatlaştım öyle ikna oldular.Özel hastane olduğu halde baskı yapıyor aptallarİdrar vermeyin kan testine gittiğinizde.Ve adeti sorarlarsa geçti 3-4 gün diyin.Geçmemişse onu da yapmıyorlar.
Bol bebiş topiği bizim yerimiz.Üç ayda baya hamiş aldık çok şükür.Martta biraz duruldu ama baharla yeniden açacağız eminim ben.Hamile kalan gitmiyor topikten daha güzel oluyor.Sohbet kopmuyor.
ayy allahım koptum gülmekten heriiii gızz gıcııı allah seni ii etsin emii gel gı öpim az senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?