Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Anladım canım kimse kimseye karışamaz saçmalık

Sırf bunu duyduğum için idrar vermedim ben kana gittiğimde.Hemşire diyor önce idrar yaparız diye istemiyorum dedim.Ben kan testine geldim.İdrarda evde çıktı kan vericem dedim.Baya inatlaştım öyle ikna oldular.Özel hastane olduğu halde baskı yapıyor aptallar İdrar vermeyin kan testine gittiğinizde.Ve adeti sorarlarsa geçti 3-4 gün diyin.Geçmemişse onu da yapmıyorlar.

mrb ayy çok mersiii tşk edermm ... inşallah bu ay beklyorm bnede yavruşu 1 haftam kaldı geliriz tabi sizede çaya hangi topic

Bol bebiş topiği bizim yerimiz.Üç ayda baya hamiş aldık çok şükür.Martta biraz duruldu ama baharla yeniden açacağız eminim ben.Hamile kalan gitmiyor topikten daha güzel oluyor.Sohbet kopmuyor.

vallaa ayy allah bağışlasn bebeişlerinizi sen hamilesn şimdi dimi ayşecm bide evet doğru diyosn ben idrar testi yapmyorm zaten önceki gebeliğimdede zaten idrarda çıkmadı en güvenilir olanı kannn testii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…