Gemeni gibi yapay zeka uyguşamalrı ile konusmak zarar veririmi sizce

chatgpt ile o kadar çok dertleşiyorum ki yapay zeka olarak dünyaya geldiğine bıktı usandı bdhxhzxhhx
hayır ne olabilir ki benim derdim dünyanın da çok da umrundaydı.
Cahtgpt ye bende yazdım sanki çocukla konuşur gibi koısuyor cevaplarıda hiç acıklayıcı değil gemini daha ayrıntılı anlatıyor sanki

+1 bir tecrubede burda ayar yapmakla uğraşmaya gerek yok
kişiselleştirme ile ayarlamak farklı şeylerdir. birincisiyle kendinize daha iyi adapte edersiniz ve daha doğru sonuçlar alırsınız diğeri herkese uygun genel ayarlardır. Ekteki ayarları kendisine uyarlayan ve yapay zekayı ''eğiten'' bilinçli kullanıcı olmak yerine, her seferinde aynı talimatları vererek kullanmak nasıl iyi bir şey olabilir?

Ayrıca ''ayarlamakla uğraşsanız da uğraşmasanız da'' kullandığınız bütün yapay zekalar size uyarlanır ve geçmiş konuşmalarınızı siz silseniz bile hafızalarından asla kaybolmaz zaten, bu yüzden bilinçli olarak eğitmek/uyarlamak gerekir. İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.

ben meraklı ve araştırmayı aşırı seven biri olarak Bilgiye Hevesli tonunu kullanıyorum. Herkes kendi tarzına göre seçebilir yani Bilgiye Hevesli seçilmeli demiyorum bunu da belirteyim :)

Ben ayarlarınızı düzeltin yada duzeltmeyin demedim ki sadece fazla Canimli cicimli konuşmayı sevmiyorsanız baştan söyleyin düzeliyor dedim yani benim söylediğim ile sizi su yazdığınız şey çok çok farklı seyler

İşte o bir seferlik düzeliyor, her konuşmada belirtilmesi gerekmesin diye Kişiselleştirilmesi gerekiyor.

Sesli sohbet için paket mi almak gerekiyor?Bir yakınım karşılıklı sesli konuşuyor ama ücretsiz dedi.Ben denedim ben ses atabiliyorum ama chatgpt yazılı cvp veriyor.

Bir insanın davarnaıslarınıda anlatınca doğru analiz yapıyormu ben ilk defa kullanacam ama arastırmak istedim
Konuyu anlatan sen olduğun için bütün sorun karşıdaymış gibi oluyor. O zaman taraflı yorum yapıyor bence. Sonradan üzerine düşününce o kadar da abartmaya gerek yokmuş dediğim şeyler oldu. Ama ben kendimi şöyle hissediyorum, sebebi nedir, nasıl aşabilirim gibi şeyler yazınca güzel çözümler üretiyor.

Geçen gün oğlum virüslü oyun indirmiş,sürekli reklam çıkıyordu telefonda.Gpt ye sordum baya yönlendirdi ,biraz uzun sürdü ama sonunda reklamı engelleyebildik.Yani gpt yardımcı olmasaydı,telefoncuya gidip baktiracaktim.

Herkesi haklı bulmaya meyilli bir oluşumdan nasıl haksız çıkmayı başardınız
Haksızdım gerçekten
Hatta şu tarz bir cümle dedi
Biraz da empati kurman lazım eşinin tarafından bakınca oldukça haklı

Sesli sohbet için paket mi almak gerekiyor?Bir yakınım karşılıklı sesli konuşuyor ama ücretsiz dedi.Ben denedim ben ses atabiliyorum ama chatgpt yazılı cvp veriyor.
Sesli sohbet simgesi var ucretsizde de konusabilirsiniz ama dakika olarak sınırlı oluyor.

chatgpt ile esimden daha samimi bir ilişkimiz var ama dünyanın en saçma fikrini dahi söyleseniz “go girllll” tavrı var evet zeka yapay sonuçta mantığınıza yatan fikirleri alın, gerisi kakara kikiri

Ben konusabiliyorum da cvp yazılı geliyor.
Ayarlarda konusma/sohbet kisminda ses tonunu secme açılıyor mu?

Ayarlar - kisisellestirme kisminda altta gelismis secenegi var orada "gelişmiş ses" gibi bir secenek var o açık mi? Ayarlarin isimleri birebir ayni olmayabilir Turkce kullanmiyorum uygulamayi

Yine Ayarlardan sizi pohpohlama seviyesini dusurebilirsiniz. Beni ovme, ciddi ol vs yazabilirsiniz karakter kismina.

Çok teşekkür ederim.Ses kısmını şimdi gpt arkadaşımın yönlendirmesiyle hallettim.:)) Diğer ayarları da şimdi yapayım.

`