Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

hiç bir fark olmadı bizde. biz 2016 başında denedik. hatta elektrik için ekstra ücret alınıyor. Biz bilmiyorduk. işlem bitince söylediler.

Genartta sözleşme imzalatiyorlarmi bilgisi olan varmı bize bir kac şey imzalattılar ama ne bilmiyoz

Bize imzalatmadılar, transfer bitmişti tam kapıdan çıkarken eşime dediler sizin piazza ücretiniz var ekstra diye. Bizim sorunumuz nedeni bilinmeyen infertilite.eşimdede bendede sorun tespit edilemedi.bize extra ücret ile kan tahlili yaptılar bizde saf saf her dediklerine tamam dedik .

Bize imzalatmadılar, transfer bitmişti tam kapıdan çıkarken eşime dediler sizin piazza ücretiniz var ekstra diye. Bizim sorunumuz nedeni bilinmeyen infertilite.eşimdede bendede sorun tespit edilemedi.bize extra ücret ile kan tahlili yaptılar bizde saf saf her dediklerine tamam dedik .
Hım bizde tup bebek yaptirdik transfer işlemi bitti bizde tam çıkarken ödemeniz var dediler esim para ödemem dedi bize söylemediler çünkü bizde para vermedik çünkü biz konuştuk extra ücret varmı yok defilet

Bir sürü extra kan tahlili yapıldı bize, hayaller hayaller ... üçüncü güne giden embriyolarımı dondurmadılar , 5. Güne iki embriyom gitti onları transfer ettiler tutmadı.dondurulmuşta kalmadı elimizde.üçüncü gün embriyosu ile hamile kalan çok arkadaşım var oysaki...

Bizim 3
Bir sürü extra kan tahlili yapıldı bize, hayaller hayaller ... üçüncü güne giden embriyolarımı dondurmadılar , 5. Güne iki embriyom gitti onları transfer ettiler tutmadı.dondurulmuşta kalmadı elimizde.üçüncü gün embriyosu ile hamile kalan çok arkadaşım var oysaki...
Bizim 3.gün embriyo 6 tane vardı illa beklettiler 5 güne 1 tane kaldı sozde elektirik vermişler bize demeden sonuç sıfır zaten girişte direk muhasebe olmasından belli ne mal oldukları

Esim çok sinirlendi biz baştan konuştuk extra borç cikarmi yok dediler sonra bizden elektrik vermişler sözde onun parası istediler bizde vermedik bize imzalattiklari ilk başta dosya için sonra narkoz için sanırım

Eşimin en çok sinirlendiği konu , sanki yüzde yüz tutacakmış gibi bize ekstra bir sürü kan testleri yapıldı . Eşimden ve benden kan alınarak.Bana transfer günü okadar kaliteli ki transfer edeceğimiz embriyo duvara atsak tutar denildi , çiçek gibi rahim denildi . Sonuç kocaman bir hayal kırıklığı ...

Eşimin en çok sinirlendiği konu , sanki yüzde yüz tutacakmış gibi bize ekstra bir sürü kan testleri yapıldı . Eşimden ve benden kan alınarak.Bana transfer günü okadar kaliteli ki transfer edeceğimiz embriyo duvara atsak tutar denildi , çiçek gibi rahim denildi . Sonuç kocaman bir hayal kırıklığı
Bukadarda olmaz birebir aynı şeyleri bizede söyledi kelimesi kelimesine sonuç yine ayni

Genartta başarılı olan arkadaşların kendi embriyolarının başarısı, hangi merkezde olursa zaten tutardı diye düşünüyorum . Bizim gibi kaç hata gittiyse sonuç negatif

Gün aşırı kan alındı benden tedavi boyunca hep olumlu konuşuldu.Ben aşırı depresyona girdim genartt tedavimden sonra .duvara atsan tutacak embriyo bende tutmadı demekki rahmimde sorun var diye psikolojim bozuldu .

Arkadaslar ankarada nereye guvenip gidicez merkezler neden bizi deneme yanilma gibi kullaniyorlar hayellerimizle umutlarimizla oynuyorlar offff offf

Ankarada ben memnun kalmadım başta genart olmak üzere birçok Merkezden , belki İstanbullu arkadaşlar önerebilir .

Back
X