Tüp Bebek Merkezleri Genart

genart hakkındakı dusuncvlerınızı lutfen paylasınız ve en son ogrendıgım bılgı 800 kusur tl ye sgk anlasmalı olan kurumlar ıle anlasmalı oldugu ımıs ve oldukc auygun bır fıyat olarak karsımıza cıkmakta dıger yerler 4000 tl den bahsederken 1800 tl verıp 900 unu gerı alıyorsun lutfen hem genart tecrubesı olanlar bır degelerndırsın orayı ona gore bır secım yapacagım

genart sertaç bey hakkında görüşlerinizi yazarsanız sevinirm

parayı bastık genarta 1.aşılama olmadı ztb da sarp beyi gördüm kendimi tanıttıktan sonra tanıdı parayı basmazsan tanımıyolar

merhaba arkadaşlar.. benim tedavim de Genartta yapıldı.. transferim gerçekleşti mart 18 de sonuç inşallah. dr.Aysun BALTACI diyorum başka da bişey demiyorum.. Allah ondan razı olsun.... sonuç ne olursa olsun.. tüm kararsız arkadaşlara tavsiye ederim.. en azından bir görüşün derim.. farkı hemen anlıyacaksınız.. doktorundan, hemşiresine embriyoloğundan sekreterine kadar hepsinden Allah razı olsun... sonucumuz da hayırlı olur inşallah dileyen herkesle beraber...

aroha hayırlı olsun transferin canım.bizde genrata görüşmeye gittik sarp beyle.ilk defa yarım saat boyunca sorularımızı sıkılmadan yanıtlayan bir doktola tanıştık ve çok memnun kaldık.kafamızdaki tüm soru işaretlerini sildi sağolsun.22 martta lucrine başlıyorum bende.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

EVOEVO arkadaşım tedavin hayırlı olsun sizde sorun neydi benim eşim azospermi bizde ikinci deneme için merkez arıyoruz.

EVOEVO arkadaşım tedavin hayırlı olsun sizde sorun neydi benim eşim azospermi bizde ikinci deneme için merkez arıyoruz.

bizim sebepsize giriyo canım.ben kist için laporoskopi olmuştum aslında 2006 da.ama doktor engel olmadığını söyledi.eğer imaknın varsa görüşmeni tavsiye ederim genartla.bizim ilk görüşeme çok pozitif geçti.sarp bey beni muayene etti ve hiçbir ücret almadı.bende tavsiye üzerine gittim merkeze göürşme için ve o gün tedaviye başlamaya karar verdik.önemli olan tedavide doktorun içine sinmesi bence..

ve sonuç gene hüsran... kocaman bir negatiffff... Allah herkese hayırlısını nasip etsin....

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim kısaca kendimden bahsedeyim 7 yıllık evliyim genel olarak sebepsiz infertilite deniyordu 8 haftalık bir düşüğüm 23 haftalık erken doğumum var ama zaten bunlarda zor oluyodu daha sonra anatolyada tüp bebek denedik ama memnun kalmadım ve sonuç negatif ilgi sıfır para öncelikli geliyo hakan beye ulaşmak zaten imkansız o yüzden şimdi uzun araştırmalardan sonra genarta karar verdim ilk görüşme çok olumluydu aysun hanım çok cana yakın ve ilk defa konuşup sorunumuzu anlatabildik şimdilik çok hoşuma gitti hayırlısı olur inşallah 30 martta lucrine başladım ve pgt yaptırılacak pgt yaptıran arkadaşlar varsa bi bilgi verirse sevinirim herkese kolay gelsin hepimizinki hayırlı olur inşallah

kardelencim hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun.bende genartta tedavi oluyorum doktorum sarp özcan.bizde ön görüşme için gitmiştik ve hemen karar verip başladık.22 martta lucrine başladım bende canım.15 nisanda kontrolüm var.bizimde 2.denememiz olacak.pgt yi ben de sordum ama henüz erken dedi doktorumuz.bakalım hayırlısı..

canım benim iyi haberlerini bekliyorum allahım yüzünü güldürsün beni habersiz koyma olurmu...

arkadaşlar doğum kontrol hapı olarak desolet mi kullandınız ben 18 gün içtim son üç hapı içmemem gerektiğini söyledi adet tarihine nasıl bi etkisi var eğer sizde öyle kullandıysanız yazarmısınız çünkü ben ilk denememde böyle kullanmadım ilaç bittikten sonra 6.gün adet oldum bu ne zaman olur bilmiyorum sizlerin nasıl oldu

kardelencim ben de ilk tedavimde kullanmıştım doğum kontrol hapını.bitinceye kadar kullanmıştım ben de.benim tedavimde de lucrin kullanımını uzattı doktorum.sanırım farklı uygulamalar yapıyolar.22 martta lucrine başladım 30 martta kontrole gittim ve 15 gün daha kullanıp gelmemi istedi doktorum.ben de pek kafama takmıyorum aslında.ne derlerseler yapıyorum canım :)

1 nisan itibariyle yeni yasa çıkmış ödüyecegimiz 800tl 1350 olmuş bilgin varmı dün şok olduk ve eski raporları istemiyolar yeni çıkartılacakmış yine uğraştırcaklar anlayacagın ama sonu hayırlı olsun razıyım

günaydın kardelencim :)
hayırlı olsun tedavin.lucrin kullanıyo muydun sende?
yeni yasayı kıl payı yırttım canım hiç sorma.ilk tedavimden çıkardığım raporu yeniledim bende.geçen hafta götürdüm verdim.onlar da dediler raporun nisanda olsaydı fazla öderdiniz.ordan biliyorum bende.senin doktorun aysun hanım mıydı canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…