- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Tum bu soylenenler yapilir da ,
eger ki bunlari kendiniz icin degil de, esinizin gozu disariya kaymasin diye yapiyorsaniz ,
o adamin gozu hic icerde olmamistir ...
arkadaşlar bu konudan ben şunu çıkardım.
nasıl biz kadınlar değişkensek, yani kimi seksi kimi bakımlı kimi salaş olmayı seviyorsa aynen erkekler de değişkendirler, kimi salaş olmasını kimi bakımlı olmasını kimi de full makyaj dekolteler falan olmasını istiyor.
Yani zevkler ve renkler tartışılmıyormuş
ayrıca erkeğin gözü dışarı kaymasın diye yapılanlara da ben katılmıyorum, çünkü kayacaksa sen manken olsan top model olsan yine de kayar.....
Haha kıyamamış minik ellerinmi üşüyor:dBen zaten kansızım , soğuktan normale göre daha çok etkileniyorum
Mesela çamaşır asmayı hiç sevmem, hem kapalı da olsa bahçe tarfı diye mekan soğuk ve çamaşırlar ıslak diye minik ellerim üşür
Böyle birinin askılı geceliklerle dolaşmasını kimse beklemez herhalde kışın
En güzeli ayıcıklı eşofmanlarımbazen annemin ördüğü yeni gelin yeleğimi de giyerim üstüme hatta
Sıcaklayınca çıkarırım ama battaniye örterim tv izlerken bile
bence birazı kendin içinse birazıda erkeiğin gözü kaymasın diedirgeneli itiraf etmesede bunun için yapodur bence
o zaman şöyle diyeyim galiba ben bunu yapamıyorum. sürekli eşofmanlayım evde, makyaj falan yapmam. galiba ben pek umursamıyorum bu durumu. ya da ne bileyim. :)
Hahah cok sirinsin ya güldürdün beni.ay yookk kız bazen bi mağzaya giriyorum yakşklı bir çocuk geli,p çocuk reonuna bakalım diyince ahhahahha koptuğum an oluoorrbol şeyleri sevmiyorum ben genelde ya iyice zayıf gösteriyor benii darda yine az çok oram buram çıkıoda bişeye benziorumm
Hahah cok sirinsin ya güldürdün beni.
bu arada bana eski halımı hatırlattı. Hiç bol sevmezdin( simdi neden seviyorsam, cok tuaf) okadar ince ve dar giyinirdimki kış havası umrumda olmazdı, karlı havada ilk baharlik/ son baharlik ceketler giyerdim. Simdi ise, soğukdan agzim, burnum donuyor. Ama mis gibi kalın çorapta giydim altıma. Bu aralar kendimi biraz burakdim, biraz dikat etsek iyi olcak:)
valla ben de hep eşofman pijama falan giyerim evde. bi de üstüne hırka yelek falan. tv karşısında hep bi battaniye.. napim ev ısınmıyor
bi tane uzun hırkam var bileğime kadar geliyor, onu giyince eşim başlıyor yine giydin şu pelerini diye.. adam pelerin diyo alay ediyo resmen
yazın da tam tersi bayram ediyor adamcağız
doğru yeremi konu açtım bilemedim ama:) belki saçma diyebilirsiniz ama aklıma takılan ufak bişeyi büyütmek gibi bi sorunum olduğu için ne takılsa sitelerde paylaşmak istiyorum tecrbeli bayanlarla:)
Kızlar ßen sürekli sıcak kalabilmek için içiime hep tayt eşofman vs bişiler giyiorum kıyafetlerim hep kat kat oluyor.. saçlarım çok yıpranık gldiyse gözüme fön felan çekmiorum ama toplamamda öyle dağınık kullanırım nedense hoşuma gidiyor:)))) gittiğim yerlerde ayağıma patik felan alırım hep.
yani bunun gibi şeyler. sorumda şu bu tarz şeyler evlenince eş tarafından nasıl karsılanır sizce.. elbette her erkek farklıdır ama nebiliyim genel olarak düşünceleriniz neler. yani bi çorap giymemi patik yerine terlik giymem saçlarımı salaş kulanmak yerne güselce toplamam mı gerekir illaki zamanla eşim pasval , eşi deil annesi gibi mi görmeye baslar. yoksa bu tarz şeylere takılmaz sadece dış görünüm ve yatak odasımı onun ilgi alanına girer
Aaa yok artık! Banada daha gecen hafta bir kadın uyararak söylemişti, tabi büyükler daha oncede cocuğun olmaz bakdiye kızarlar ama ben hiç anlamazdim, ne alaka diye! Haklıda olabilirler. Ayyy kiyamam! Türkiye'de gercekden Avrupa'ya göre cok soğuk olmalı. Ama ne güzel 4 mevsimi birden yaşıyor ve herşey ayağınızın altında. Yerinizde olmayı cok isterdim! Ayrıca en guzel kıyafetlerde, ciciler vs tr'de.tşklerraynen bende önceden öleydm yolda gören kadınlar kızım çocuğun olmaz kalın giy derlerdi şimdi tahamml edemiyorum hatta çok ama çok üşdüğüm zaman ağlıyorummm sinirden dondum diye
Anamm kizz sen ayni benim gibiymissin bendede oyle patik tayt giyme huyu var. Valla benim kocam ilk evlendigimizde oyle giyindigimde bana guluyordu yasli neneler gibi kat katYani sonucunda birbirnizin yaninda rahat davranmaniz gerekiyor ama gunluk giydiklerine dikkat edebilirsin..
Ben mesela genelde evde esofmanla saclarim daginik takilirim bir gun esime tak etmis nolursun guzel birsey giyin beni karsilarken dedi biraz daha ceki duzen ver. Simdi evleneli 1 seneyi gecti takmiyor bile hahayatak odasi zaten o ayri bir mesele ama oyle tutup kisin ortasinda seksi seksi dolanilmaz
Aaa yok artık! Banada daha gecen hafta bir kadın uyararak söylemişti, tabi büyükler daha oncede cocuğun olmaz bakdiye kızarlar ama ben hiç anlamazdim, ne alaka diye! Haklıda olabilirler. Ayyy kiyamam! Türkiye'de gercekden Avrupa'ya göre cok soğuk olmalı. Ama ne güzel 4 mevsimi birden yaşıyor ve herşey ayağınızın altında. Yerinizde olmayı cok isterdim! Ayrıca en guzel kıyafetlerde, ciciler vs tr'de.
bi de kafanı kendi kendine kurcalamayacaksın. bu sefer yaratıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?