genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

Tum bu soylenenler yapilir da ,
eger ki bunlari kendiniz icin degil de, esinizin gozu disariya kaymasin diye yapiyorsaniz ,
o adamin gozu hic icerde olmamistir ...

arkadaşlar bu konudan ben şunu çıkardım.

nasıl biz kadınlar değişkensek, yani kimi seksi kimi bakımlı kimi salaş olmayı seviyorsa aynen erkekler de değişkendirler, kimi salaş olmasını kimi bakımlı olmasını kimi de full makyaj dekolteler falan olmasını istiyor.

Yani zevkler ve renkler tartışılmıyormuş

eveeeeeeeeeeeeeet ana fikiir neymiş çocuuuklaaaaaaaaaaaaaaarrrr

Haha kıyamamış minik ellerinmi üşüyor:d
benim bahçem bile yok, keske olsada soğukda asmaya taziyim:)
kışın içerde camasirlarlati kurutmak için askılar var belki işinize yarar.

Hahah cok sirinsin ya güldürdün beni.
bu arada bana eski halımı hatırlattı. Hiç bol sevmezdin( simdi neden seviyorsam, cok tuaf) okadar ince ve dar giyinirdimki kış havası umrumda olmazdı, karlı havada ilk baharlik/ son baharlik ceketler giyerdim. Simdi ise, soğukdan agzim, burnum donuyor. Ama mis gibi kalın çorapta giydim altıma. Bu aralar kendimi biraz burakdim, biraz dikat etsek iyi olcak:)

valla ben de hep eşofman pijama falan giyerim evde. bi de üstüne hırka yelek falan. tv karşısında hep bi battaniye.. napim ev ısınmıyor

bi tane uzun hırkam var bileğime kadar geliyor, onu giyince eşim başlıyor yine giydin şu pelerini diye.. adam pelerin diyo alay ediyo resmen

yazın da tam tersi bayram ediyor adamcağız

tşklerr aynen bende önceden öleydm yolda gören kadınlar kızım çocuğun olmaz kalın giy derlerdi şimdi tahamml edemiyorum hatta çok ama çok üşdüğüm zaman ağlıyorummm sinirden dondum diye

yazıı beklee çekil basımdan de

Anamm kizz sen ayni benim gibiymissin bendede oyle patik tayt giyme huyu var. Valla benim kocam ilk evlendigimizde oyle giyindigimde bana guluyordu yasli neneler gibi kat kat Yani sonucunda birbirnizin yaninda rahat davranmaniz gerekiyor ama gunluk giydiklerine dikkat edebilirsin..

Ben mesela genelde evde esofmanla saclarim daginik takilirim bir gun esime tak etmis nolursun guzel birsey giyin beni karsilarken dedi biraz daha ceki duzen ver. Simdi evleneli 1 seneyi gecti takmiyor bile haha yatak odasi zaten o ayri bir mesele ama oyle tutup kisin ortasinda seksi seksi dolanilmaz

tşklerr aynen bende önceden öleydm yolda gören kadınlar kızım çocuğun olmaz kalın giy derlerdi şimdi tahamml edemiyorum hatta çok ama çok üşdüğüm zaman ağlıyorummm sinirden dondum diye
Aaa yok artık! Banada daha gecen hafta bir kadın uyararak söylemişti, tabi büyükler daha oncede cocuğun olmaz bakdiye kızarlar ama ben hiç anlamazdim, ne alaka diye! Haklıda olabilirler. Ayyy kiyamam! Türkiye'de gercekden Avrupa'ya göre cok soğuk olmalı. Ama ne güzel 4 mevsimi birden yaşıyor ve herşey ayağınızın altında. Yerinizde olmayı cok isterdim! Ayrıca en guzel kıyafetlerde, ciciler vs tr'de.

ahahhy adamıda alştrmısısn sonnda ne desinki adam ay bazı hanmlar var 30 40 yasnda salaşlar ama kadının kendisi alımlı sexy yaa ama aldatılıor demkki çokta önemsememk lazm

bende hep orayı merk etmişimdir nişanlımın baba tarafı genelde almanyada hatta amcasının eşi iyiki burdayız çok raht karısan görüşen yok herşeyiimzide buluyoruz burdan diyor hep evet bencede haklılarmış ozamanlar komk geliyordu

arkdşlr iiyiki açmısım bu konuyu ya çok tatlı tatlı yorumlar gldi yaşlarınız nedir çook merak ettiimm:))) 30 üzeri olan yoktur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…