genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

boşverin hanımlar
satenlerle evde dolanıp üşütürsünüz
doktor doktor gezince adam ''ne veremli kadın almışım'' der bu defa
giyin patikleri içlikleri hırkaları oh miss

bi arkadas demis ayicikli pijama erkege itici gelir die :))) tam tersi benim esim bayiliyoooo

seksi dantelli giyince ilgisini pek cekemiorum malesef:)) benim erkegim ters sanirim:)

bende bijamagillerdenim:)))))))))) Hoş bir durum değil..:) bide lojmandayım doğal olarak tüm arkadaşlarla aynı binadasınız..onlara gitmek içinde giyinmiyorsunuz:)Eşim bu durumdan şikayetçi değil..

Saçlar zaten kısa bazen acık bazende toka ıle tutturuyorum:)) benim yengem 50 yaşında evde bile pantolonla giyer..diyor vucut kendini sallıyor rahat kıyafetlerde..Kendiside incecik:)) Hic 50 yaşında görünmez en az 15 yaş genç gösteriyor:)) işin bu boyutuda var:))

Kocam beni oyle görmek istiyorsa kendi de evde donla gezmesinler.
Kaçımızın kocası eve geliyor da şık bir sekilde oturuyo?

Bütün gun iste yeteri kadar yorulup kendimi kasıyorum, tek rahat edebileceğim yer evim. O zaman da çeker pijamamı ya da rahat bir elbisemi otururum.

esine gore degisir de bunu sen kendi esinden anlayacaksin./

benimki mesela hic sevmez surekli miniyle gezmemi ister seksi kiyafetlerle dolasmami ister ama o tarzdan uzagim ben. zamanla anladim bigun patladi bana

ben seni icerde de kapali olmani gormek istemiyorum dedi

o kadar cok makyaj malzemem var ki en ince detayina kadar.. bazilari nereye surulur bilmem yani o derece...

icimden gelir alirim ama kullanamiyorum... o maya yok o tarz yok...

bi kere esim baya patladi ofkelendi olmaz boyle suslen puslen dedi

ben de aglamistim.. neyse gidip mini falan baya bi guzel seyler aldim.. elbiseler falan.. sonra esim soka girdi... ben de tabii inanamadim kendime... cok degisik gorunuyordum olumlu bir sey ama...

360 derece donuyorlar valla dene bence... bazi seyleri yapmamiz lazim yoksa maalesef isler bozuluyor...

bende taze gelin adayı olarak şunu söylemek isterim:) evliliğin ilk yıllarında mümkün olduğunca bakımlı ve sexy giyinmek lazım evde... üşüsen de rahat olmasanda ... çünkü erkek bakımlı kadın görmek istiyor... ama makyajlı kadın değil:) bana birsürü tavsiyeler söyleniyor bu aralar.... evin içinde jartiyerle de gezilmeli mini şortla da eşofmanla da... ama sadece eşofman olmamalı.... kadın olmak hep fedakarlık gerektirir.. erkeğin gözü dışarı kaymasın:) allah saklasın.......:) gerçi bu insanın içinden gelmeli:) ah biz yay burçları fazla mı şeyiz ne :)

sakın yanlıs anlamayın düşüncenize saygı duyarım ama neden kendinizden ödün veriyorsunuz ki insan hangi kıyafette kendini rahat hissederse o derece kasmaz ve mutlu olur
İster calısın ister calısmayın ama kadınların işi hiçbir zaman bitmiyor...
Bence herhalinle seni beğeniyor aşkla gözlerinin içine bakıyorsa yeter
kocalarınızın size bağlı olmasını istiyorsanız dış görünüşten önce iç güzelliği ön plana cıkarın
Çok dırdır yapmayın ,asi olmayın ,kimseyi onunla kıyaslamayın ,annesi nekadar kötü olursa olsun söylenmeyi bırakın ( zamanla görüyorlar zaten)
gönlünü hoş tutun inanın diğer şeylere ihtiyac duymayacaktır..

üzerinde çamaşır suyu vs lekesi barındırmayan,temiz,ağzı gözü başka tarafa kaymamış ,derli toplu eşofmanlarımı giyerim.

hiç öyle kasamam bakımlı olacağım diye.

temizlik en büyük bakım bence.

ev hanımlarına lafım yok,onlar belki evde de makyajlı dolaşabilirler ama biz her gün eşimle birlikte çıkıp işe gidiyoruz.

makyajlı,etekli,elbiseli görüyor yeteri kadar,evde görmese de olur.

ve de en önemlisi kendisi şu an dev gibi polar eşofmanlarıyla tv seyrederken ben uğraşamam güzel görüneyim diye,keyfime bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…