genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

valla kıslar bende 3,5 yıllık evliyim 27 yaşındayım, ev buzhane gibi kışın, elim ayağımda hiç ısınmaz zaten hep buz gibidir eşim otururken altına koyarım ısınsın diye o da güler halime:))) kalın giydiğimde söylenir bazen ama yapcak bişey yok... bu işin sırrı şu arasıra o herşeyden habersiz akşam otururken giyerim değişik güzel açık beğeneceği şeyleri böylelikle diğer zamanlarda pek takılmaz öyle şeylere, :)))) önce doyur sonra susar taktiği.... erkekler çocuk gibi :))))

aay evet oda güsel ßaak önce gönlünü gör sonra zaten ne giersen giiy bayık bayık bakar güsel görür seni

dünde kalpli pembe polar pijamaları giyerken bu konu geldi aklıma güldüm kendi kendime sonra eşimle tv izlerken geldi sarıldı bu pijamalarını çok seviyorum ,giydiğinde sana sarılmayı çok seviyrum yumoş ayıcıklar gibi oluyosun dedi, güldüm sadece, iyi birşeymi dedi kötü birşeymi anlam da veremediğimden açıkçası

Çok doğru demiş! Hele karişan gorusenin olmamasi:) artik gul gibi yasar gidersinizz:))
Ah ah bende burda arayıp durayim sizi şanslı şeyler sizi!

hahahaa iyii iyii merak etmeeee adam sıcacık yumusacık sarılıo iştee iltifat etti say

konuya bakınca nette bu resmi gördüm paylasayım dedim

o bana böyle baklava dilim gelsin ben de ona böyle tüm özveriyi niye biz bayanlar yapalım

patik ,içlik falan hayatta giyemem
zaten ben çok süslüyümdür genellikle güzel taytlar alır giyerim üzerinede şık bluzlar giyerim hep
yaz kış mutlaka evde giydiğim kıyafetlerde bi dekoltem vardır
ben tesettürlüyüm mesela ama bi yığın açık giyinen bayanlara uygun kıyafetim vardır beğendiğimi alırım evde giyerim
dışarda giyinenleri görüpte heves etmesin dimi ama
bu arada ben 5 yıllık evliyim konuyu açan arkadaş daha yeni evli sanırım arkadaşım maalesef evlilikte kendinden çok kocişi sıcak tutmak gerek

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen ben de tesettürlüyüm ama evde bambaşka bir Alya'yım.hele o gün evde kv.kp.yoksa tamamdır iyice coşarım sevmiyorum ben öyle evde paspal dolanmayı,eşimde sevmez zaten..

Son düzenleme:
bende ilk evlendigimizde asiri bakimli süslü püslüydüm, ama sagolsun esim bildiginiz odun oldugu icin temiz ama rahat geziyorum artik evde.
bir insan hicmi iltifat etmez yaaa (

Henüz vuslata eremedik ama onlara gittiğimde giyerim polarımı geçerim mutfağa işe koyulurum
Baktım benimki sırıtıyo,kp ninde hoşuna gitti gittim kv yede aldım ikimiz artık takım giyinip geziyoruz evde
Hal böyle olunca bizimki de bişey diyemiyor ama zaten ben kendine özen gösteren biriyim (saç,manikür,pedikür,ağda,kaş,bıyık filan )
Bunları bildiği içinde sorun yaşamıyoruz hatta gidip kendi alıyor bana sıcacık tutacak şeylerden.
Biliyor çünkü hatununun kanı yok Kansızım ben

:))))))))))) ah ben ısınsamda onu sıcak tutsaam yok cnm evli diilim dahaa :) 5 ayım var inşşlah Allah bişi çkmazsa

eşler dışarda süslü püslü,allı pullu, geçince parfümünün kokusu kalan bayanları görünce haklı olarak eşlerinin de şık,hoş kokulu,tiril tiril görmek istiyorlar . evde bakımlı gezmekte fayda var ama evi silip süpürmek,çocuğun altını açıp ,mamasını yedirmek ,bulaşık yıkayıp ütü yapmak ,wc banyo yıkamak vs bunların hepsi ellerimizden öperken evde jet sosyete gibi dolaşmak pek mümkün olmuyor malesef

3senelik evliyam 23yasındaym esim B'ni bi tek sabahları pijamaya görmüştür sürekli sacım makyajımı yaparım düşümü alıp giyinin öyle beklerim esimi hasta oldugum hariç B'ni esortmanla bile görmemiştir bakımlı olmak lazım B'nde tesettürlüyum ama evde gayet modern giyinirim arkadasa kesinlikle katılıyorum gözü dısarda kalmaması lazım demi ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…