- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
valla kıslar bende 3,5 yıllık evliyim 27 yaşındayım, ev buzhane gibi kışın, elim ayağımda hiç ısınmaz zaten hep buz gibidir eşim otururken altına koyarım ısınsın diye o da güler halime:))) kalın giydiğimde söylenir bazen ama yapcak bişey yok... bu işin sırrı şu arasıra o herşeyden habersiz akşam otururken giyerim değişik güzel açık beğeneceği şeyleri böylelikle diğer zamanlarda pek takılmaz öyle şeylere, :)))) önce doyur sonra susar taktiği.... erkekler çocuk gibi :))))
Çok doğru demiş! Hele karişan gorusenin olmamasi:) artik gul gibi yasar gidersinizz:))bende hep orayı merk etmişimdirnişanlımın baba tarafı genelde almanyada hatta amcasının eşi iyiki burdayız çok raht karısan görüşen yok herşeyiimzide buluyoruz burdan diyor hep evet bencede haklılarmış ozamanlar komk geliyordu
dünde kalpli pembe polar pijamaları giyerken bu konu geldi aklıma güldüm kendi kendime sonra eşimle tv izlerken geldi sarıldı bu pijamalarını çok seviyorum ,giydiğinde sana sarılmayı çok seviyrum yumoş ayıcıklar gibi oluyosun dedi, güldüm sadece, iyi birşeymi dedi kötü birşeymi anlam da veremediğimden açıkçası
Çok doğru demiş! Hele karişan gorusenin olmamasi:) artik gul gibi yasar gidersinizz:))
Ah ah bende burda arayıp durayim sizi şanslı şeyler sizi!
Hadi hayirlisi! Sonuc karar ne oldu? Biz her iki tarafın tam ortasindayiz:)ama ailemden kopamam yaaanişanlm bşka şehir düşündü diye ortalğı birbirne kattım babam nişanlmı çağrp knştu felan söz aldı
Hadi hayirlisi! Sonuc karar ne oldu? Biz her iki tarafın tam ortasindayiz:)
bu arada düğün belli oldumu tarihi?
konuya bakınca nette bu resmi gördüm paylasayım dedim
o bana böyle baklava dilim gelsin ben de ona böyletüm özveriyi niye biz bayanlar yapalım
ahahahahaha pudraaaaaaaaaaaaaaaaöldümmm yaaaa deli nereden buldun bunu yaa
patik ,içlik falan hayatta giyemem
zaten ben çok süslüyümdür genellikle güzel taytlar alır giyerim üzerinede şık bluzlar giyerim hep
yaz kış mutlaka evde giydiğim kıyafetlerde bi dekoltem vardır
ben tesettürlüyüm mesela ama bi yığın açık giyinen bayanlara uygun kıyafetim vardır beğendiğimi alırım evde giyerim
dışarda giyinenleri görüpte heves etmesin dimi ama
bu arada ben 5 yıllık evliyim konuyu açan arkadaş daha yeni evli sanırım arkadaşım maalesef evlilikte kendinden çok kocişi sıcak tutmak gerek
patik ,içlik falan hayatta giyemem
zaten ben çok süslüyümdür genellikle güzel taytlar alır giyerim üzerinede şık bluzlar giyerim hep
yaz kış mutlaka evde giydiğim kıyafetlerde bi dekoltem vardır
ben tesettürlüyüm mesela ama bi yığın açık giyinen bayanlara uygun kıyafetim vardır beğendiğimi alırım evde giyerim
dışarda giyinenleri görüpte heves etmesin dimi ama
bu arada ben 5 yıllık evliyim konuyu açan arkadaş daha yeni evli sanırım arkadaşım maalesef evlilikte kendinden çok kocişi sıcak tutmak gerek
bende ilk evlendigimizde asiri bakimli süslü püslüydüm, ama sagolsun esim bildiginiz odun oldugu icin temiz ama rahat geziyorum artik evde.
bir insan hicmi iltifat etmez yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?