genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

dikkat ettimde genelde testtürlü hanımlar evde açık hanımalrdan daha açık oluyorlar ve daha çekici nebiliyim daha erkeiğini memnun eden tipler oluyorlar... ßu ßenim öle hoşuma gidiyorkii arkdşlarımda kapalı ama evde görünce vaooos diyorum ben bilee asık oluorum yani :) helal olsun vallaaa

bi 5 ay sonra tekrar burda bekliorum yorumlarıını canım

Tabi ki canım yazarım inşallah beş ay sonra da hoş ben 24 yıldır hiç değişmedim , eşim için değişir miyim bilmiyorum hoş oda 4 yıldır beni böyle kabul etmiş gibi duruyo ama bakalım beş aya neler değişir

1.5 aylık evli olarak süslü püslü giyinmeyi bende çok istiyorum ama kış gününde olmuyo malesef kat kat giyinmekten hiç hoşlanmıyorum ama çokta üşüyorum yaza saklıyorum kendimi hem zaten oda içine içlik giyiyo bi ben değilimki işten geleceği zaman paRFüm sıkarım bazen niye sıkıyosun ben senin doğal kokunu istiyorum diyo :)

canım valla bu dediklerin çoğumuzun eline bakıyor benimde 3 yaşında kızım var hala tuvalet egi,timini tamamlamadı oda maalesef
işlerim bitene kadar zaten eşim beni görmüyor işim bittiği zamanda hemen makyaj yapar süslenirim giyinirim dediğim gibi tesettürlüyüm ama evde maşamda var düzleştiricimde yığınla dekolteli kıyafetlerimde :)

hastayım
dun hıc gıymedıgım dedım kalın polar pıjemalarımı gıydımm
ve oylecene sabah akadar uyudum ter ıcınde kalmısım :)
bua ksamda polarları gıyerım artık tadılata alındım rahatsızımmm :)))

ayy yazdıklarınızı okuyunca eşimi alnından öpmek geldi valla nası sabrediyomuş bana adam meğer
makyaj yapmayı ne severim nebecerebilirim. saçlarım kalın telli, hiç öyle açayım da şöyle savurayım diyemiyorum mecbur hep toplu. zaten açık bırakınca da ensemi yakıyo
e eşofman desen zaten gırla
he bi de o meşhur taytlardan bende de bol tesettürlüyüm çünkü, iyi oluyo tesettür bakımından da
ilk evlendiğimiz zamanlar hoş hoş giyinirdim evdeyken ama çocuktan sonra iyice saldım..
bi kızım var gerçi bahanem hazır
eşim arada laf yapar bi kulağımdan girer ötekinden hoop çıkar gideer
dur gaza geldim bi çekidüzen vereyim kendime

hasta olunca yapacak bişey yok zaten kımıldayacak halin olmuyor

günlük kıyafet için benim bi tekniğim var.. bnm eşim biraz kıskanç ben de bekarken rahat giyinirdim şimdi onların çoğunu dışarda giymemi istemiyor

yazık olmasın kıyafetlerime diye hepsini ev kıyafeti yaptım

dışarda eşimin istediği(sadece o istemiyor ben de şu anda böyle giyinmeye alıştım ve seviyorum) gibi giyiniyorum
eve gelince hooop eski dar, açık vs...kıyafetlerimi giyiyorum
yatarken şimdi kış olduğundan mecbur pijamaa

ama parfüm vs eksik olmaz

Konuya göz gezdirdimde sanırım benim eşimde bir problem var. Makyaj yapmamı hiç istemez, evde dahi olsak tayt giymeme falan kızar kalın pijama yada kat kat giydittirirdi. Evde saçımı yapınca bırak yapma doğal kal der

ver ver kızınıda al yanına ikinizde güselce giyinin süslenin

Benim eşim de aynı Tiny
Makyaj sevmez, bende sevmem neyse ki
Üşütme der terliklerimi getirir, ben genelde unuttuğum için
Eve gidince de eşofman giyiniriz

Bende burayı okuyunca dedim bizde mi sorun var

Bende makyajı çok sevmem ama hafif renk versin isterim o onu bile istemez:26:

Bende eşofmanla dururum evde yazında atlet ve şortla Başak burcu bir erkek bakımlı kadın sevmiyor demek ki.

:))))))))))))) benm doğal kokum bu zaten de sende

merak etme kımse evınde pür makyaj dolaşmıyor rahat olmaya bak allah mutlu etsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…