genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

henüz evli degilim. uzaktan iliskimizi yürütüyoruz.
yüz yüze görüstügümüzde abartili olmayacak sekilde herzaman oldugum gibi süslenirim güzel kombinlerimle giderim.
Camle görüstügümüzde ise degisiyor, bazen makyaj yapip saclarimi yapar miniler giyerim.
bazen sadece badi ve uzun etek makyajsiz ve sacim toplu görüsürüm.

her halimi begeniyormus, makyaj yapma dogal güzelligine gölge düsüyor diye imada bulunuyor
sürekli camde görüstügümüz icin, camde cildi herseyi pürüszsüz gösterdigi icin gercekte beni begenmeyebilir, came alisabilir diye düsünüyordum ama
yüz yüze görüsmelerimizde seni her camde gördügümden dahada güzelsin diyor.

ben cok sicak giymeyi sevmem. tayt üzerine tunik tarzi birseyler veya ten corabi üzerine gzl elbiseler giyerim.
pantolon ve esorfman tarzi seyleri sevmem. gönlüm mini elbiseler ve mini eteklerden yana

yatarkende uzun t-shirt tarzi gecelik ve olmazsa olmazlarim tayt ve coraplarimi giyinirim.
herzaman feminen görünürüm

bu yüzden problem olacagini sanmiyorum, ama sürekli bacak ve ayaklarimim kapali olmak zorunda olmasi problem olabilir, kilotlu corapsiz veya taytsiz duramam.

sana sonuna kadar ama sonuna kadar katılıyorum arkadasım

ben bu dediklerini maalesef sonradan anlamıs bir insanım o da buradaki degerli arkadaslarım sayesinde

ama kocam böyle istiyor ben de mecbur kalıyorum ne yapayım... zamanla ben de öyle bakımlı olmayı sever oldum...

cok haklısın dırdırcı kadın kocasından kendısını sogutur ornek ben... daha yeni toparlayabildim... akıllanabildim...

Hayret çok şaşırdım herkes ilk kez dert olmayan birşeye açıklamalı örnekler vermiş yargılamadan :)))
Ama ben hepsini çok saçma buldum ..Eşiniz eve gelince yazları pantolonu indirip boxerla gezerken iyii,
ama kadın hem makyaj yapcak,hem de evde eşofman giymeyecek öyle mi:)))Çok komik bir bakış acısı
bu bence..Neden herşeyi hep kadın düşünecek veya yapacak anlam veremiyorum ve sadece gülüyorum
Eşiniz ne kadar dikkat ederse kadın da o kadar dikkat etmeli bence ..Adamlar evliliğin ilerleyen yıllarında
bilimum gaz çıkartmalar,ağız şapırdatmaları vs herşeyi mübah görecek ama kadın dikkat edecek ..Çok tuhafmış:))

Son düzenleme:
Valla eve girerken neredeyse merdivend soyunuyorum hatta sutyeni bile atarim. Kasamam kendimi..

ayıp etmiş. söylenmez öyle bişey, daha doğrusu öyle bir örnek verilmez. tatlı dille evinde yalnızken de ki "eşofman giymeni istemiyorum, dışarı çıkarken süslendiğin gibi evde de bana süslenmeni istiyorum". çok ayıp etmiş.

konu birazdan paçalı dona filan gelicek yani

paçalı don muhabbeti geçmişti şekerim, unuttun mu? :)

kızlar hepiniz evlimisinizzzzzzz

ben evliyim. :) 3 yıl 3 aydır :)

valaha ben makyaj yapmam hep de rahat spor giyinirim 5 yıldır birlikte oldugum kişiye bir ara sordum dedimki aşkım sence bu halim iyimi makyaj yapim mi dedim topuklu ayakkabı filan o da ben senin bu haline aşık oldum zaten dedi çok mutlu oldum gayet doğalım doğal olmak çok güzel bir şey

ay yookk kız bazen bi mağzaya giriyorum yakşklı bir çocuk geli,p çocuk reonuna bakalım diyince ahhahahha koptuğum an oluoorr bol şeyleri sevmiyorum ben genelde ya iyice zayıf gösteriyor benii darda yine az çok oram buram çıkıoda bişeye benziorumm

anladım cnm tabiki herzaman beğenmeliler valahi parçalarımmmmm

aynen cnm düğün yaza gelior bizimde ama balayından geliyoruz ki ramazan ayına giriyoruzz

aah bende okadar salaş taklıorum amaa vücut salarda kilo alırm diye ahahhaa 5 senedir kilom aynıdır

yani onlarada hak veriorum amaa nebiliyim miniylede evde oturlmazski kardeşm yaa ne yatabilirsn ne yemek yaoablrsn rahatça misafr glse kapıyı açmak için kırk takla atcaksn felan

ilk sıralar zaten yaparız ayol sonçta cici mayları insan özenir zaten giyinip kuşanmaya eşine güsel grünmeye güsel şeyler duymaya ama nereye kadar

siyahbeyaz; kimsenin yargılamadan cevap vermesine bende çok şaşırdım

diğerlerinde çok katılmadığıımı belirtmem de sakınca yoktur umarım :) ne biliyim kadın dediğin biraz daha ön planda olmalı sanki..

neticede full makkaj, balo kıyafetleriyle evde gezmez zaten kimse..

sadece biraz daha özenli olmalı. diz izi yapmış pijamalar ve ağzı gözü bir yerde bluzlar olmasa yeter bence.

yani dimiii salaş eşfmanlrı giyip anca tv karsısna geçiolar bizde yanlarında süs bebeği gibi kasılalımm

Bence fazla salaşlık iyi değil erkeğin gözü dışarı kayar... Hatta sırf kaymakla da kalmaz eşini meşini sallamaz valla söyleyeyim.

Evlenince salan kadınlara akıl sır erdiremiyorum zaten, nasıl işse artık... Insan kendini önemsemezse hiçbir şeyi önemsemez...

Benzer olarak sevgilisi, eşi kadar yemek yiyen kadınları da anlamıyorum... "Benim sevgilim, eşim çok yiyor. Ben de onunla kilo aldım." Bu nasıl bir saçmalıktır? Bir kere o erkek, tabii ki yiyecek, aynı iştahla yerseniz bir süre sonra adam içinden kötü şeyler geçirmeye başlar ne o öyle askerlik arkadaşı gibi... Gırtlağınıza da sahip çıkmalısınız kısacası...

Benim aşkım "Seni salaş görmek istiyorum, böyle rahatsız oluyorum" diyip zorla pijama giydiriyordu bana haha... Adam aşırı bakıma, süse düşkündü yalnız, ben de o yapıda bir insan olduğumdan artık onda beni biraz da salaş görme isteği doğmuştu :)) Ama tabii giydiğim pijamalar bile şu an marka ismi vermeyeyim ama kıyafet fiyatındadır. Önemli olan her giyimin göze hoş gelenini tercih etmektir, yüzünüz gözünüz makyajsızken de bakımlı olabilirsiniz. Kaşınızı, manikürünüzü, pedikürünüzü, cilt bakımınızı, dip boyanızı vs ihmal etmeyince gayet de makyajsız da bakımlı oluyorsunuz... Işte öyle kızlar... Bakım dediğiniz makyajdan geçmiyor bunu bilin önce...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…