- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
sakın yanlıs anlamayın düşüncenize saygı duyarım ama neden kendinizden ödün veriyorsunuz ki insan hangi kıyafette kendini rahat hissederse o derece kasmaz ve mutlu olur
İster calısın ister calısmayın ama kadınların işi hiçbir zaman bitmiyor...
Bence herhalinle seni beğeniyor aşkla gözlerinin içine bakıyorsa yeter
kocalarınızın size bağlı olmasını istiyorsanız dış görünüşten önce iç güzelliği ön plana cıkarın
Çok dırdır yapmayın ,asi olmayın ,kimseyi onunla kıyaslamayın ,annesi nekadar kötü olursa olsun söylenmeyi bırakın ( zamanla görüyorlar zaten)
gönlünü hoş tutun inanın diğer şeylere ihtiyac duymayacaktır..
şöyle bi bakıyorumda artık erkeklerde saçma sapan huylar var.. . evli arkdşlrıma gittim:) bi hanım süslü püslü diğeri tam bi klasik ev hanımı yani sade anlamında. bunun eşi diğer kadından için mutfakta eşini skştrmış şuna bak elin karıları nasıl kendine bakıyor bide sana bak dediğini duydum bi bayan için nasl incitici bi durum çok üzüLdümm aslnda birazda bu yüzden açtım bu konuyu merk ettim kimlerin ne yaptını ne düşünndüğünü
konu birazdan paçalı dona filan gelicek yani
kızlar hepiniz evlimisinizzzzzzz
kız öldürdün beni gülmekten :)
nereden baktıysa güzel bakmış. ve doğru söylemiş.
Valla tatlım simdi dogum günüzü var, süslenir püslenir bende pişman olup rahatsız olmayı istemediğim için hazırlandım. Birazdan çıkacağım ve saçlarımla makyajimida yaparım okeydir:))
m.
ne guzel çiti pitisin!asil zayıfsan uztune kolayca bir seyler bulabilirsin, ayrıca şuan bol şeylerde cok moda olduğunu unutma:)))
Biz 4 yıllık evliyiz canım...İlk zamanlarda hep eşim işden gelmeden cicili kıyafetlerimi giyip , saç , makyaj hepsini yapardım..Eşimin de çok hoşuna giderdi tabi...
Ama şimdi çocuk var , evde çok işim var.....Ama ben yine de eskisi gibi olmasa da evde şık olmaya çalışıyorum....Açıkçası dağınık saçlı ben bile kendimi beğenmiyorumve her gün olma sa da saçlarımı düzleştiriyorum...Zaten abartılı makyaj da hoş durmaz ev haliyle...Ama gözlere hafif makyaj yapabilirsin..
Bir de ev gezmelerinde ayağıma asla patik giymem yani ev ayakkabılarım vardır değişik değişik onları giyerim....Ama ben bazen kendimi salsam bile eşim beni yine de her zaman beğenir....
Yani kocişlerimiz bizi her zaman beğenmeli dimi..???
Ay o ev botu ne kadar tatlı öyle bende çeyizime alıyım üç beş tane bari fiyatıda süper :))
Kızlar o zaman yazın tüm seksiliğimizi gösterip kışında kabugumuza cekilecez galiba
Allah tan düğünüm yazın olacak
boşverin hanımlar
satenlerle evde dolanıp üşütürsünüz
doktor doktor gezince adam ''ne veremli kadın almışım'' der bu defa
giyin patikleri içlikleri hırkaları oh miss
bi arkadas demis ayicikli pijama erkege itici gelir die :))) tam tersi benim esim bayiliyoooo
seksi dantelli giyince ilgisini pek cekemiorum malesef:)) benim erkegim ters sanirim:)
bende bijamagillerdenim:)))))))))) Hoş bir durum değil..:) bide lojmandayım doğal olarak tüm arkadaşlarla aynı binadasınız..onlara gitmek içinde giyinmiyorsunuz:)Eşim bu durumdan şikayetçi değil..
Saçlar zaten kısa bazen acık bazende toka ıle tutturuyorum:)) benim yengem 50 yaşında evde bile pantolonla giyer..diyor vucut kendini sallıyor rahat kıyafetlerde..Kendiside incecik:)) Hic 50 yaşında görünmez en az 15 yaş genç gösteriyor:)) işin bu boyutuda var:))
esine gore degisir de bunu sen kendi esinden anlayacaksin./
benimki mesela hic sevmez surekli miniyle gezmemi ister seksi kiyafetlerle dolasmami ister ama o tarzdan uzagim ben. zamanla anladim bigun patladi bana
ben seni icerde de kapali olmani gormek istemiyorum dedi
o kadar cok makyaj malzemem var ki en ince detayina kadar.. bazilari nereye surulur bilmem yani o derece...
icimden gelir alirim ama kullanamiyorum... o maya yok o tarz yok...
bi kere esim baya patladi ofkelendi olmaz boyle suslen puslen dedi
ben de aglamistim.. neyse gidip mini falan baya bi guzel seyler aldim.. elbiseler falan.. sonra esim soka girdi... ben de tabii inanamadim kendime... cok degisik gorunuyordum olumlu bir sey ama...
360 derece donuyorlar valla dene bence... bazi seyleri yapmamiz lazim yoksa maalesef isler bozuluyor...
bende taze gelin adayı olarak şunu söylemek isterim:) evliliğin ilk yıllarında mümkün olduğunca bakımlı ve sexy giyinmek lazım evde... üşüsen de rahat olmasanda ... çünkü erkek bakımlı kadın görmek istiyor... ama makyajlı kadın değil:) bana birsürü tavsiyeler söyleniyor bu aralar.... evin içinde jartiyerle de gezilmeli mini şortla da eşofmanla da... ama sadece eşofman olmamalı.... kadın olmak hep fedakarlık gerektirir.. erkeğin gözü dışarı kaymasın:) allah saklasın.......:) gerçi bu insanın içinden gelmeli:) ah biz yay burçları fazla mı şeyiz ne :)
Hayret çok şaşırdım herkes ilk kez dert olmayan birşeye açıklamalı örnekler vermiş yargılamadan :)))
Ama ben hepsini çok saçma buldum ..Eşiniz eve gelince yazları pantolonu indirip boxerla gezerken iyii,
ama kadın hem makyaj yapcak,hem de evde eşofman giymeyecek öyle mi:)))Çok komik bir bakış acısı
bu bence..Neden herşeyi hep kadın düşünecek veya yapacak anlam veremiyorum ve sadece gülüyorum
Eşiniz ne kadar dikkat ederse kadın da o kadar dikkat etmeli bence ..Adamlar evliliğin ilerleyen yıllarında
bilimum gaz çıkartmalar,ağız şapırdatmaları vs herşeyi mübah görecek ama kadın dikkat edecek ..Çok tuhafmış:))
üzerinde çamaşır suyu vs lekesi barındırmayan,temiz,ağzı gözü başka tarafa kaymamış ,derli toplu eşofmanlarımı giyerim.
hiç öyle kasamam bakımlı olacağım diye.
temizlik en büyük bakım bence.
ev hanımlarına lafım yok,onlar belki evde de makyajlı dolaşabilirler ama biz her gün eşimle birlikte çıkıp işe gidiyoruz.
makyajlı,etekli,elbiseli görüyor yeteri kadar,evde görmese de olur.
ve de en önemlisi kendisi şu an dev gibi polar eşofmanlarıyla tv seyrederken ben uğraşamam güzel görüneyim diye,keyfime bakarım
Valla eve girerken neredeyse merdivend soyunuyorum hatta sutyeni bile atarim. Kasamam kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?