- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
bende evde hep pijamalarla falan dolaşırım kışın makyaj falan yapmam ama yazın kısacık şortlarla dolaşırım evde...burda kızlardan bazı tüyolar duydum fena gaza dedim kocişime süpriz yapim giyindim süslendim püslendim adam beni bi gördü aşkım manyakmıısn dediben şok oldum tabi niye dedim güzel olmamışmı yaa dedi git makyajını çıkar ben seni sürekli öpüyorum falan yüzüme bulaşıyo makyaj olunca sonrada git pijamalarını giy böyle hiç sexi görünmüyosun falan dedi şok oldum yani pijamaya devammmmmmmm
bende yeni evliyim iki buçuk ay oldu :)) evde de işte de çok paspalımdır. Saçlarımı toplarım makyaj vs yapmam topuklu giymem spor ayakkabı ve kış dolayısıyla botlarımı giyiyorum :)) Şimdiye kadar eşimden bir tepki almadım arada sırada bakımlı oluyorum ama evde fazla batmayayım gözüne diyeyoksa devamlı eşortmanlarla takılıyorum. Şimdiye kadar şikayet etmedi bu durumdan eder mi bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda bu arada kendisi makyaj sevmez zaten
bakımlı olmak güzel tabide, yerine göre kokoşluk iyidir, her daim makyajlı düğüne gider gibi olunmazki.
En güzel bakım temiz olmak bence.
Sürekli süslü püslü gezmek insanın içinden gelen bişeydir, böyle olanlara lafım yokda, kendilerinde gizlemek istedikleri şeyler olduğunu düşündürüyor bu durum :)
Makyajsız ve güzel kıyafetli olmadan da dolaşabiliyorsan evde dışarda özgüveni yerine derim böylesine. :)
bütün bunları dusunerek bır omur nasıl gecebılırkıııı
işe gıderken tayt gıyoyurum ıcıme usuyorumm
ama aksam oyle degılımkıı
hafta ıcı yemek yıyene kada rıs kıyafetlerı kalır
bazen esofman sonra
pijema gıyerım
sonra geen soyunur dokulurum
saclarımıda bende dagınık kullanırımm
sorular tatlıymıs
yanı elbette kendımı mesela makyajla cok guzel hıssedıyorumkusursuz alımlıı cekıcı
ama makyajsızda benım yuzum cok guzel o sebebten temız ve guzel gıyınıksem(genelde tayta tunık olur vayhut mınıb ır elbıse) ama bu ıs cıkısı degıl asla :))) hafta ıcıde degıl
makyaj yapmam sacım duzgun olur ayagımda patık gıymem ev botu vs var da sıcak tutuyor dısler fırcalı eller krmelı parfumlu
ee da nolsunn :))
dısarı gıderken makyaj yapmayı ve degısmeyı severım
haha kendı kendıme düşünüp kayırdıgım konuyu acmıssınız
benım makyajlı bakımlı halımle ev halım arasında bayagı fark var,makyajlıyken bambaska bırı oıluyorum ev halımle 18 yasında gıbı:/
artık mecbur evde de dıkkatlı olucaz guzel eşofmanlar guzel patıkler almak cozum bence..sacları da fazla salaş bırakmamalı guzel bır kesimle bakımlı gorunmelı..
benimki evde güzel giyinik ve makyajlıysam hani giy bi eşortman yüzünü d yıkada rahat otur diyo artık kasılıyomuyum neyim yada farkıdna olmadan havalara giriyorsam :)
ayrıca kalpli, inekli,eşekli eşortman-pijmaalrım benimde var gayette rahat giyerim hiçte birşey demez derse de zaten bende onun yünlü iç donuyla dalga geçerim görür gününü
hahahahaha aay benkide hiç öle patik iç donu felan giymiorki dalga geçiyimm evlenince içlik öryümde onu giydiriym die düşünüyorum
haklısın canım, ben de makyajlı ve güzel giyimli olunca baya ortalamanın üstlerinde geziyorum :)
Normal de iimdir, her daim makyajı sevmem temiz düzelni olsun üstüm basım yeter.
Kalabalık bir yerlerde olacaksam düğün dernek, değişik ve bakımlı olmak daha çok hoşuma gidiyor insanları da şaşırtıyorsun :)
valla havalar o kadar soğuk ki bende içime tayt giyiyorum. ve eşimde bunu görüyor :)
hiiiiç umrumda olmaz, bu soğuk havalarda kot'un içine bişeyler giymeyince buz gibi değiyor insanın bacağına :)
ama genelde evde paspal dolaşmıyorum, çok özenlide giyinmiyorum.. eşofmanla bile uyumlu olmak, arada biraz dekolteli bir bluz bile yeter diye düşünüyorum. sabahtan yaptığım makkajımı yatarken temizlediğim için evdede makkajlı olmuş oluyorum
dalga geçmek için mi giydirceksinnilla bulursun koz olarak kullanıcak birşey merak etme savruk oluyorlar çünkü çok açık veriyorler :))
eşim benden once cıkıyor
benden sonra gelıyor
o yokken 10 kat uzerımı cıkarıyorum ınce bıseyler gıyıyorum zaten gun boyu sıcak sıcak durdugumdan aksama ates basmıs oluyor :)
polar pijema altlarımdan var
daha o evdeyken hıc gıymedım :)
giy kız onuda sar şöle sıcacık
3yıllık evliyim. ya ben de eskiden giyerdim tayt ama sonra kalın kotton çoraplar aldım onlar iyi oluyo.
yazın pazardan 5 tl'ye satılan dandik eşofman takım almıştım zamanında, kaprili. Allah'ım nasıl rahat, eşim onu pek sevmiyo bişey de diyemiyo zavallım bi tek "pek sevdin sen de şunları" deyip duruyordu sadece :) ben de pek giymiyorum artık :)
ben dıkkatlı bırıyım guzelım soylekı mısal gobegım hep ıcerı cekık dolasırım hatat evde yalnızkende boyle
popom bıraz kalkıkmı desem cıkıntılımı desem
kısacası polar pijema popomu buyuk gosterıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?