genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

ahahaha inanmıyorum ya Allah ne çeşit bu erkekler

bi 5 ay sonra tekrar burda bekliorum yorumlarıını canım

yanı elbette kendımı mesela makyajla cok guzel hıssedıyorumkusursuz alımlıı cekıcı
ama makyajsızda benım yuzum cok guzel o sebebten temız ve guzel gıyınıksem(genelde tayta tunık olur vayhut mınıb ır elbıse) ama bu ıs cıkısı degıl asla :))) hafta ıcıde degıl
makyaj yapmam sacım duzgun olur ayagımda patık gıymem ev botu vs var da sıcak tutuyor dısler fırcalı eller krmelı parfumlu
ee da nolsunn :))
dısarı gıderken makyaj yapmayı ve degısmeyı severım

yani akşam eşnden önce glioasan sorun yok ama çakışırsan adam 40 saat seni izlicek kat kat üzerini çıkar

haklısın canım, ben de makyajlı ve güzel giyimli olunca baya ortalamanın üstlerinde geziyorum :)
Normal de iimdir, her daim makyajı sevmem temiz düzelni olsun üstüm basım yeter.

Kalabalık bir yerlerde olacaksam düğün dernek, değişik ve bakımlı olmak daha çok hoşuma gidiyor insanları da şaşırtıyorsun :)

bende öle minyon oldğmdan çocuk gibiyim makyajsz makyaj yapınca az çok değişiyorum saçlarımda çok yıpranık ama kesitrmk istemiorum uzamıyor çünkü

benimki evde güzel giyinik ve makyajlıysam hani giy bi eşortman yüzünü d yıkada rahat otur diyo artık kasılıyomuyum neyim yada farkıdna olmadan havalara giriyorsam :)

ayrıca kalpli, inekli,eşekli eşortman-pijmaalrım benimde var gayette rahat giyerim hiçte birşey demez derse de zaten bende onun yünlü iç donuyla dalga geçerim görür gününü

hahahahaha aay benkide hiç öle patik iç donu felan giymiorki dalga geçiyimm evlenince içlik öryümde onu giydiriym die düşünüyorum

bende 6 aylık evliyim evlenmeden önce bir sürü elbise falan aldım eşim eve gelmeden giyiyorum ama öyle her gün değil kızlar ummadığı bir anda olunca daha güzel oluyo bir kaç gün eşofman olsa da yinede saçıma makyaja dikkat ederim eşofmanlarımı da günlük değil daha değişik olanlardan aldım yani onlarda güzel duruyo yani benimde hoşuma gidiyor onun için süslenmek şimdi kış olduğu için minileri giyemesemde bazen altına kalın taytlar uyduruyorum sizde böyle yapabilirsiniz güzel oluyo bence eşler böyle şeylerden hoşlanır dışarı çıkınca nasıl süsleniyosak bence eşimiz içinde süslenmeliyiz onlar bunu hakediyo

valla havalar o kadar soğuk ki bende içime tayt giyiyorum. ve eşimde bunu görüyor :)

hiiiiç umrumda olmaz, bu soğuk havalarda kot'un içine bişeyler giymeyince buz gibi değiyor insanın bacağına :)

ama genelde evde paspal dolaşmıyorum, çok özenlide giyinmiyorum.. eşofmanla bile uyumlu olmak, arada biraz dekolteli bir bluz bile yeter diye düşünüyorum. sabahtan yaptığım makkajımı yatarken temizlediğim için evdede makkajlı olmuş oluyorum

hahahahaha aay benkide hiç öle patik iç donu felan giymiorki dalga geçiyimm evlenince içlik öryümde onu giydiriym die düşünüyorum

dalga geçmek için mi giydirceksinn illa bulursun koz olarak kullanıcak birşey merak etme savruk oluyorlar çünkü çok açık veriyorler :))

sürekli makyaj yapınca ınsan kendıne bıle degısık gelemıyorken bır baskasına nasıl oyle geleceksınki gelemezsinn

buarada sureklı makyaj yapmayı saglıklı bulmuyorum cıldınız delınır kızlar :)

eşim benden once cıkıyor
benden sonra gelıyor
o yokken 10 kat uzerımı cıkarıyorum ınce bıseyler gıyıyorum zaten gun boyu sıcak sıcak durdugumdan aksama ates basmıs oluyor :)
polar pijema altlarımdan var
daha o evdeyken hıc gıymedım :)

ay dimii görürse görsünler napalımm onların giyde üşüme demesi lazm bakalm inş bişi çkmaz evlenirsek burda paylaşıcam tepkilerini

evet ev sıcaksa dekolte giymek hoŞ olur pek göğsüm yoktur ama yinede severim açmayı

dalga geçmek için mi giydirceksinn illa bulursun koz olarak kullanıcak birşey merak etme savruk oluyorlar çünkü çok açık veriyorler :))

evet canım benmki anldğm ve grdğm kadryla giyimine özen gösterir temizdir özllkle ayakkbı konusnda çok hassas :)) evdede derli toplu olmayı sever nasl bi açk yakalrm blmiorm

3yıllık evliyim. ya ben de eskiden giyerdim tayt ama sonra kalın kotton çoraplar aldım onlar iyi oluyo.
yazın pazardan 5 tl'ye satılan dandik eşofman takım almıştım zamanında, kaprili. Allah'ım nasıl rahat, eşim onu pek sevmiyo bişey de diyemiyo zavallım bi tek "pek sevdin sen de şunları" deyip duruyordu sadece :) ben de pek giymiyorum artık :)

giy kız onuda sar şöle sıcacık

ben dıkkatlı bırıyım guzelım soylekı mısal gobegım hep ıcerı cekık dolasırım hatat evde yalnızkende boyle
popom bıraz kalkıkmı desem cıkıntılımı desem
kısacası polar pijema popomu buyuk gosterıyor

sende pek sevemedin herhalde kocişim deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…