- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
Canısı bir de annen yaşında birinin düşüncelerini öğrenmek ister misin ? Benim fikrime göre sen çok mantıklı düşünüyorsun , en önemlisi sanırım tereddütlerin var .Kendini hazır hissetseydin bu tereddütlerin olmazdı .Ben yıllar önce eşimle evlendiğimde üniversitede öğrenciydim , evlenirken hiç tereddüt etmedim .Şimdiki aklım olsaydı önce okulum derdim .Okul bitti ama çok zorluk çektim .Eğer birbirinizi gerçek anlamda kopamayacak kadar seviyorsanız, araya giren süre ne olursa olsun sizi hiçbirşey ayıramaz.Nasıl olsa askerdeyken görüşme imkanınız olur, senin okulun biter .Her şey bittikten sonra yine tereddütlerin varsa ,duygularını yeniden gözden geçirirsin .Kendini bu genç adamla birlikteliğe her anlamda hazır hissetmen gerekli .Belki de sen bazı şeylerden emin değilsin .Anladığım kadarı ile bir çok şey gözünde büyüyor .Bence bekle , varsın 2 yıllık süre olsun .Önemli olan senin geleceğin ve bir hata yapmaman canım .Sevgiler..:1hug:Benim, ailemin ve arkadaşımın öncelikli isteği ve beklentisi okulumun bitmesi. Son sınıftayım zaten, birkaç ay sonra okulum bitecek Allah'ın izniyle. Ondan sonra öğretmen olacağım için atamamın nereye çıkacağı belli olacak, arkadaşım da bunu bekliyor aslında, önce atamam çıksın, nerede görev yapacağım belli olsun.
Ben okulumu bitirip, mesleğimi elime aldıktan sonra ailem de daha rahat kabul edecek evlilik fikrini. Çünkü ben hayatımı kurmuş olacağım. Arkadaşım da sonuçta işini benim gittiğim şehre göre ayarlayacak.
Yani ciddi ciddi evlenmek için en az 2 senemiz var, onun askerliği 15 ay sürecek, gelip işe girmesi falan 2 seneyi bulur.
Çok teşekkürler ablacım a.s.
Böyle büyüklerimin tecrübelerini öğrenmek, akıl almak için açtım konuyu, teşekkür ederim. Dediğin gibi tereddütlerim var, ama bu arkadaşımdan kaynaklanmıyor, ben kendimi hala ufak bir çocuk gibi hissediyorum :ecrin_bebek: Evlilik ya da işin ciddiye binmesi falan ben büyümek istemiyorummmm
Canım ben seni çok çok iyi anladım :) Tereddütler tamamen senden , senin hazır hissetmemenden kaynaklanıyor.Son karar elbette senin birtanem, ama ben bekle derim .Evliliğe kendini ne zaman hazır hissedersen , o zaman okey söyle .Çünkü evliliğin sürmesi ancak buna bağlı.Sevdiğin genç her anlamda hazır, ama seninde hazır hissetmen önemli .Hiç değilse geçen süreçte ne kadar hazır olabileceğini anlarsın .ŞenizÇok teşekkürler ablacım a.s.
Böyle büyüklerimin tecrübelerini öğrenmek, akıl almak için açtım konuyu, teşekkür ederim. Dediğin gibi tereddütlerim var, ama bu arkadaşımdan kaynaklanmıyor, ben kendimi hala ufak bir çocuk gibi hissediyorum :ecrin_bebek: Evlilik ya da işin ciddiye binmesi falan ben büyümek istemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?