Genç Kız Diyeti ! Acil Yardım !!!!

kaylaa

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
12
3
16
Öncelikle merhaba.
Bundan yaklaşık 7 ay önce diyete başlamıştım. Üç ay kadar devam ettim diyetime. Okula gittiğim için spor yapmadım hiç, okulda ne kadar hareket ediyorsam oydu. Başladığımda 64.4 kiloydum üç ayın içinde 55 kiloya kadar düşmüştüm ama gerçekten hiçbir şey yemiyordum. Abur cuburun yanında yemekleri de kesmiştim. Daha sonra bıraktım diyeti tabi birden bırakınca ve böyle sağlıksız bir şekilde verince geri geldiler. Şu an 60 kilo falanım. Yine diyete başlamak istiyorum ama bu sefer sağlıklı bir diyet olsun istiyorum. Tecrübelerinizden yararlanarak ve yaşımı da göz önüne alarak tavsiye verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

canım merhaba. ben de su an azcik kilo vermeye çalışıyorum. yasin genc diyet falan yapma. kalori hesabi yap ve yürüyüş. gencken insan hemen veriyor. gunde 1200 kalori al spor da yap tamamdir. youtube da videolar var. jillian michaels 30 day shred yaz. level 1 ile basla. 1 haftada inceldim gerçekten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…