Onun her istediğini yapmak şımarmış bence ben büyürken ailem maddi durumu iyi olduğu halde yok yokluk nedir bilirdim istediğim herşey alınmazdı bence hatayı burda yapmışsınız düzelir mi bilmem ama anneye babaya saygısızlık bu yaptığıMerhaba,benim 20 yaşında bir kızım var.Sürekli benimle ve babasıyla tartışıyor.Hiç sevgi ve saygı göstermiyor.Babası ve ben şimdiye kadar onun her isteğini yapan ebeveynleriz.Evde hiç ama hiç bir işe yardımcı olmuyor.Elinden telefonu düşürmüyor.Sadece bir isteği olduğu zaman örneğin para ,gelip tatlı bir dille konuşuyor.Çok çok üzüyor bizi.Onunla artık zaman geçirmek benim için bir işkence oldu.Çok bencil,sürekli evde bağırıyor,kardeşine hakaretler ediyor.Genç kızı olup aynı sorunları yaşayan var mı?Genç kız iken annesine ve babasına bu şekilde davranıp sonra normale dönen var mı?Ne yapmalıyım?Çok yıprandım,kendimi çaresiz hissediyorum.
Baba bedduası diye konusu var. Bir okuyun. Belki birbirinize çözüm olursunuz.Stunel??????Yabancı kaldım bu konuda. Karakteri tanımak isterim.
Bakalım annen!! neler yazacakAa teşekkür ederim sayenizde haberim oldu.
Canım annem benim, konu açmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?