Merhaba,benim 20 yaşında bir kızım var.Sürekli benimle ve babasıyla tartışıyor.Hiç sevgi ve saygı göstermiyor.Babası ve ben şimdiye kadar onun her isteğini yapan ebeveynleriz.Evde hiç ama hiç bir işe yardımcı olmuyor.Elinden telefonu düşürmüyor.Sadece bir isteği olduğu zaman örneğin para ,gelip tatlı bir dille konuşuyor.Çok çok üzüyor bizi.Onunla artık zaman geçirmek benim için bir işkence oldu.Çok bencil,sürekli evde bağırıyor,kardeşine hakaretler ediyor.Genç kızı olup aynı sorunları yaşayan var mı?Genç kız iken annesine ve babasına bu şekilde davranıp sonra normale dönen var mı?Ne yapmalıyım?Çok yıprandım,kendimi çaresiz hissediyorum.
Allah yardımcımız olsun, insallah kirmadan dokmeden duzeltebiliriz.4 yaş civari 2, 3 kez götürdüm. Büyük bir sorun görmediler bana tavsiyeler verdiler,kardeş kiskancligiyla alakalı ve güvenli bağlamayla alakalı konuştular. Bir de bir tanesi kizimla tek konustuktan sonra,kendini sizinle es görüyor,lider ruhunu koreltmeden bunun önüne geçmelisiniz, sizi yonetmesin demişti.Mesajini görünce yazmadan edemedim kızım 7 yaşında ama iflahimi kesiyor desem çok garantici sürekli iki adim sonrayi düşünen tutturuk çok inatçı tam bir koç burcu bazen kafami duvarlara vurasım geliyor bilmiyorum ilerde ne olur.
Bir de oglum var 3 yaşında evlere şenlik bir çocuk beni tüketmiş durumda o kadar hırçın o kadar ağlayan huysuz bir çocuk bilmiyorum mereye gitsem rezil olmadan dönmüyoruz.Simdi bir haftadir tuvalet eğitiminde gözümun icine baka baka çişini yerlere yapiyor ya da gece kalkip bir saat ağlıyor bilmiyorum antalya da işinin ehli bir pedogog bulursam gotureyim diye düşünüyorum böyle artik takatim kalmadi sen göturdun mu peki kizini
Evet nasıl da bildinSizde ergensiniz galiba.
Ne böyle ikide bir hahahihi stunel!!
çocukları biz büyükler bu hale getiriyoruz malesef, yanlış ana baba tutumları..Merhaba,benim 20 yaşında bir kızım var.Sürekli benimle ve babasıyla tartışıyor.Hiç sevgi ve saygı göstermiyor.Babası ve ben şimdiye kadar onun her isteğini yapan ebeveynleriz.Evde hiç ama hiç bir işe yardımcı olmuyor.Elinden telefonu düşürmüyor.Sadece bir isteği olduğu zaman örneğin para ,gelip tatlı bir dille konuşuyor.Çok çok üzüyor bizi.Onunla artık zaman geçirmek benim için bir işkence oldu.Çok bencil,sürekli evde bağırıyor,kardeşine hakaretler ediyor.Genç kızı olup aynı sorunları yaşayan var mı?Genç kız iken annesine ve babasına bu şekilde davranıp sonra normale dönen var mı?Ne yapmalıyım?Çok yıprandım,kendimi çaresiz hissediyorum.
Merhaba,benim 20 yaşında bir kızım var.Sürekli benimle ve babasıyla tartışıyor.Hiç sevgi ve saygı göstermiyor.Babası ve ben şimdiye kadar onun her isteğini yapan ebeveynleriz.Evde hiç ama hiç bir işe yardımcı olmuyor.Elinden telefonu düşürmüyor.Sadece bir isteği olduğu zaman örneğin para ,gelip tatlı bir dille konuşuyor.Çok çok üzüyor bizi.Onunla artık zaman geçirmek benim için bir işkence oldu.Çok bencil,sürekli evde bağırıyor,kardeşine hakaretler ediyor.Genç kızı olup aynı sorunları yaşayan var mı?Genç kız iken annesine ve babasına bu şekilde davranıp sonra normale dönen var mı?Ne yapmalıyım?Çok yıprandım,kendimi çaresiz hissediyorum.
Aynen. Arkadaşlarıma anneleri sen yeter ki ders çalış işleri ben yaparım derken bana annem önce iş sonra ders derdi. Neden benimde annem diğerleri gibi değil diye düşünürdüm20 yaşına kadar her istediğini yaptığınız için,
Ona aman o derslerine çalışsın tüm ev işini ben yaparım deyip sorumluluk vermediğiniz için bu halde. Yani o genç kız sizin eseriniz.
sizin suçunuz...şımarık yetiştirmişsiniz..çocukluğundan başlayıp sorumluluk sahibi yapmamışsınız.yaşı da az değil 20...kızınız işini iyi biliyor para istemeye gelince..Merhaba,benim 20 yaşında bir kızım var.Sürekli benimle ve babasıyla tartışıyor.Hiç sevgi ve saygı göstermiyor.Babası ve ben şimdiye kadar onun her isteğini yapan ebeveynleriz.Evde hiç ama hiç bir işe yardımcı olmuyor.Elinden telefonu düşürmüyor.Sadece bir isteği olduğu zaman örneğin para ,gelip tatlı bir dille konuşuyor.Çok çok üzüyor bizi.Onunla artık zaman geçirmek benim için bir işkence oldu.Çok bencil,sürekli evde bağırıyor,kardeşine hakaretler ediyor.Genç kızı olup aynı sorunları yaşayan var mı?Genç kız iken annesine ve babasına bu şekilde davranıp sonra normale dönen var mı?Ne yapmalıyım?Çok yıprandım,kendimi çaresiz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?