- 18 Ocak 2017
- 474
- 552
- 103
- 44
18 yaşında bir erkekte bende var . Tüm gün evde bilgisayar başında . Babası ve ben uzun çalışma saatlerine sahibiz. Daha sabah girdik birbirimize. Odasını toplamaz yediğini kaldırmaz bulaşıklar olduğu gibi tezgahta çıldırdım kaç defa güzellikle anlattım yok bildiğini okuyor. SiZinki gibi istediği bir şey olursa canım cicim balım . Ama işine gelmez ise bizden kötüsü yok . Babasına yazmış sizi hayatımda istemiyorum diye çok ağır ve üzücü . Dilerim bir süreçtir bu dilerim geçer . Çünkü Tanrı şahidim eve gelesin yok geri geri gidiyor ayaklarım . En kötüsüde ben tatlı saygılı yavrumu çok özledimMerhaba,benim 20 yaşında bir kızım var.Sürekli benimle ve babasıyla tartışıyor.Hiç sevgi ve saygı göstermiyor.Babası ve ben şimdiye kadar onun her isteğini yapan ebeveynleriz.Evde hiç ama hiç bir işe yardımcı olmuyor.Elinden telefonu düşürmüyor.Sadece bir isteği olduğu zaman örneğin para ,gelip tatlı bir dille konuşuyor.Çok çok üzüyor bizi.Onunla artık zaman geçirmek benim için bir işkence oldu.Çok bencil,sürekli evde bağırıyor,kardeşine hakaretler ediyor.Genç kızı olup aynı sorunları yaşayan var mı?Genç kız iken annesine ve babasına bu şekilde davranıp sonra normale dönen var mı?Ne yapmalıyım?Çok yıprandım,kendimi çaresiz hissediyorum.
hiç mi kimseden duymadınız en büyük yanlışın bu olduğunuMerhaba,benim 20 yaşında bir kızım var.Sürekli benimle ve babasıyla tartışıyor.Hiç sevgi ve saygı göstermiyor.Babası ve ben şimdiye kadar onun her isteğini yapan ebeveynleriz.Evde hiç ama hiç bir işe yardımcı olmuyor.Elinden telefonu düşürmüyor.Sadece bir isteği olduğu zaman örneğin para ,gelip tatlı bir dille konuşuyor.Çok çok üzüyor bizi.Onunla artık zaman geçirmek benim için bir işkence oldu.Çok bencil,sürekli evde bağırıyor,kardeşine hakaretler ediyor.Genç kızı olup aynı sorunları yaşayan var mı?Genç kız iken annesine ve babasına bu şekilde davranıp sonra normale dönen var mı?Ne yapmalıyım?Çok yıprandım,kendimi çaresiz hissediyorum.
Bende 2 tane var bu modellerden. Karakterleri çok zıt ama telefon pc ve odalarından çıkmama konusunda aynılar. İş temizlik yapmazlar söyleyince homurdanırlar. Babaları Bi su bile istemez şımardılar hep.
Genelde evlenince normal insana dönüşüyorlarmış bu modeller :) Gülsemmi ağlasammı
Mesajini görünce yazmadan edemedim kızım 7 yaşında ama iflahimi kesiyor desem çok garantici sürekli iki adim sonrayi düşünen tutturuk çok inatçı tam bir koç burcu bazen kafami duvarlara vurasım geliyor bilmiyorum ilerde ne olur.Bence ben de 14 yıl sonra aynı böyle konu açacağım,kızım küçük ama aynen böyle.
Benimle hep tartışıyor,zor ikna oluyor,güzel mantıklı açıklamalar yapmama rağmen aksi için kafa tutuyor,benden korkmuyor cekinmiyor. Sürekli ağlıyorum bu sınav mi nedir bilmiyorum
Siz küçükken şu şu hataları yapmış olabilirim vs.dusunuyor musunuz? Benim konunuza katkim olamadı ama kızınızın ergenliği bitmiş de kişiliği bu şekilde oturmuş gibi geldi. Belki siz eskiye dönüp bana tavsiye verebilirsiniz
ne anladım evde ben çektikten sonra evinde de adam olsun kendi hayatında daBenim eşimi tarif etmişsiniz. Annesine oğlun evi süpürdü ben toz aldım dediğimde gözleri dolmuştubir sebep olmasına gerek yok bazen sadece içindengelir yemek yapar. Sofraya yardım eder her öğün. Temizlik çok güzel yapar. Çamaşır asar toplarız. Bebeğimize bakar ben uyurum sabahları. Annesi şok oluyor gördükçe. “Ananın evinde kola şişelerini koridora fırlatırdın şimdi temizlik mi yapıyorsun aferin bak ananın yapamadığını karın yaptı” der her zaman hayatı boyunca ağzına sürmediği yemekleri bazen yiyor. En çok buna seviniyor ailesi. Oğlunuz da muhtemelen böyle olur. Eziyetini siz çekersiniz, sefasını elin kızı sürer
Allah iyi insanlarlar karşılaştırsın evlatlarımızı.
Merhaba,benim 20 yaşında bir kızım var.Sürekli benimle ve babasıyla tartışıyor.Hiç sevgi ve saygı göstermiyor.Babası ve ben şimdiye kadar onun her isteğini yapan ebeveynleriz.Evde hiç ama hiç bir işe yardımcı olmuyor.Elinden telefonu düşürmüyor.Sadece bir isteği olduğu zaman örneğin para ,gelip tatlı bir dille konuşuyor.Çok çok üzüyor bizi.Onunla artık zaman geçirmek benim için bir işkence oldu.Çok bencil,sürekli evde bağırıyor,kardeşine hakaretler ediyor.Genç kızı olup aynı sorunları yaşayan var mı?Genç kız iken annesine ve babasına bu şekilde davranıp sonra normale dönen var mı?Ne yapmalıyım?Çok yıprandım,kendimi çaresiz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?