- Konu Sahibi safcagmeva
-
cok cok afedersin
kirmak üzmek istemem zaten iki canlisin ama
evli degilsin
neden korunmadin
iliskiye girmis olan degil ama korunmaman bence cok büyük HATA !
Allah affetsin sizleri nasıl bu gözle bakabilirsiniz bu olaya
Müslüman bir ülkenin vatandaşı olarak nasıl zinaya hata değil dersiniz tek sorun korunmamak dersiniz.
Hayret ediyorum dünya inancındaki dinlerin neredeyse tamamında zina yasaklanmış bir eylemdir.
Yani ermeni yahudi de olabilirsiniz.Ancak bu zinaya hata değil diyemezsiniz lütfen aklınızı başınıza alın
Bir kadınının kocasından başka bir erkekle birlikte olmasını açıkcası çok büyük bir hata görüyorum.Hem de affedilmez!
İnsan biraz iffetine sahip olmalı yoksa erkek dediğin kullanır atar kadını buna müsade etmemeliyiz.ASLA
Müslüman bir ülkenin vatandaşı olarak nasıl zinaya hata değil dersiniz tek sorun korunmamak dersiniz.
Hayret ediyorum dünya inancındaki dinlerin neredeyse tamamında zina yasaklanmış bir eylemdir.
Yani ermeni yahudi de olabilirsiniz.Ancak bu zinaya hata değil diyemezsiniz lütfen aklınızı başınıza alın
Bir kadınının kocasından başka bir erkekle birlikte olmasını açıkcası çok büyük bir hata görüyorum.Hem de affedilmez!
İnsan biraz iffetine sahip olmalı yoksa erkek dediğin kullanır atar kadını buna müsade etmemeliyiz.ASLA
katılıyorum size zina çok büyük hata ama sadece kadınamı hata neden erkek kullanır atar kadın müsade etmemeli diyorsunuz erkeklerde dikkat etmeli neden bu konuda hep kadınlar daha büyük hatalı görünüyorlar benim bildiğim zina Allah katında erkek ve kadın için aynı derecede günah
ayrıca bu noktada kkdaki biz konu sahibi arkadaşa zaten bir hata günah işlemiş bundan sonra sadece bebek aldırmak gibi daha büyük günaha hataya düşmemesi için fikir verebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?