Genç kızlar erkeklere güvenmeyin nolur....

sizin söyleminize göre suç yaradılış şeklindemi yani erkekse yapmaya müsait kadınsa müsait değil o zaman onun daha dikkatli olması lazım o sebeple ona daha büyük günah gibimi
eee o zaman neden iki taraf için aynı derecede büyük affı olmayan günah
bence bu düşünce tarzının en büyük suçlusuda toplumdur erkeğin elinin kiri kadına yazıklaroldun mantığı ben bunu diyorum
yoksa bende kuranı dini çok iyi bilen bir insanım
ben sadee burda suçlu olanın sadece konu sahibi arkadaş olduğunu düşünmüyorum en az hatta ondan fazla karşıdaki erkektede suç var
konuyu dağıtmak asla istemiyorum asıl önemli olan nokta şu aşamada bebek ne olcak offf çok zor bir durum Allah yardımcın olsun

arkadas suan yardim bekliyor siz yok erkek sucludur yok degildir diye ikili tartismalardasiniz kiza yardimci olacaksiniz olun olmayacaksiniz baska yerde tartisin lutfen...

O herife şunları diyeceksin

ben bu çocuğu doğururum!!!

Kendime de avukat tutarım

babalık davamı açarım sen de benim gibi sürünürsün bırakmam seni öyle rahat diye

ya alsın seni evlensin ailenden istesin bir an evvel

çocukta belli olmadan

gerçekten de eğer çocuğu doğurmak istiyorsan aç babalık davasını rahat uyuyamasın beyfendi

Ayrıca sana evlenme teklif edip evlenmediği için dava açma imkanın var. Tazminat davası. Ayrıntı istiyorsan özel mesaj atarsın canım.

babalik davasini acsin acmasinada,zorla olan evlilikten ne hayir gelecek....

Güzelim felsefe yapmayalım istersen olmaz mı HAŞA yaradılılşa suç bulmak haddimize değildir.

Ayrıca eğer anlatamadıysam üzgünüm kadın suçludur demiyorum.
Durumu erkek kontrol edemez kadın edebilir YAHU VERMEYEBİLİR DİYORUM İŞTE ANLASANA
ama erkekler yaradılış gereği sabırsızdırlar

Yazdıklarınız, yani vermeye çalıştığınız akıl çok doğru.. Teşekkür ederim..
Ancak; anlayamadığım bi konu var..
Elbette biriyle birlikte olabilirsiniz; doğru ya da yanlış olup olmadığı bizi ilgilendirmez.. Fakat; çocuk istiyordu diyorsunuz.. Hamile olduğumu öğrenince sevinçle ona koştum diyorsunuz.. Burada bir duralım; ne sevinci kardeşim ne koşması.. Evlilik yok ortada, hamile kaldığınıza mı seviniyorsunuz..
Ben mi tuhafım anlayamadım ki..
Kaza olsa; ne bileyim ya farklı bişey olsa sevinilmez..
Demek ki bilerek yapılmış..
Ve bence çocuğun hayatını aldırarak değil; aldırmayarak karartıyorsunuz..

Yanlış bir şey söylediysem özür dilerim.
Geçmiş olsun çok..

canım erkek sabırsızda aklı yok mu bu herifin.. neyse konu bu değil zaten. .

Komik olan ne? Ve bu nasıl bir üslup? Erkekler sabızsızlar diye istediklerini yapacaklar mı pardon?

Son düzenleme:
babalık davası açar doğursa soyadını alır ama hak idda edemez sanırım nafaka vs evli değiller çünkü .daha iyi bilen varsa açıklasın durumu ben öyle biliyorum .aramızda avukat var mı?tazminat alır galiba .

ne yapayım canım felsefe öğretmeniyim felsefe yapmadan duramıyorum neyse ben seni anladım bence sende beni anladın hep beraber bu duruma çözüm bulalım ne dersin akıl akıldan üstündür

Aldırmam.
İnsan kazada olsa çocugundan vazgeçer mi siz geçermiydiniz ?
Çalışmıyorum ama iş arıyorum
Onun o .. neyse babalıgını istemiyorum.

Komik olan ne? Ve bu nasıl bir üslu? Erkekler sabızsızlar diye istediklerini yapacaklar mı pardon?

ya arkadaşlar kimse erkekler zina yapsın hakkı var kadınlar yapamaz günah demiyor .erkekler rahatça yaşıyor dmek istiyor arkadaş ben anladım onu .yani erkekle kadını bir tutsakda topulmda öyle değil .iki cümle yazıp buraya tatmin olucaksak olalım .ama bu dünya adaletsiz maalesef bu ülkede böyle .siz hiç bekareti bozuldu diye öldürülen bir erkek gördünüz mü ama kadın görüyoruz maalesef bunu demek istiyor .

Aldırmam.
İnsan kazada olsa çocugundan vazgeçer mi siz geçermiydiniz ?
Çalışmıyorum ama iş arıyorum
Onun o .. neyse babalıgını istemiyorum.

canım bak kararını ver geç olmadan bebek büyüünce aldırmazsın çünkü .ailene açmaya çalış bir şekilde ablan falan varmı senden büyük olmadı annenle konuş tek başına yapamazsın zaten karnın belli olur bir süre sonra anlaşılır vakit kaybetme hiç mecbursun anlatmaya .

öncelikle kusura bakma diyeceğim çünkü burada yazılan şeylerin doğru olup olmadığı bilinemez sadece yorum yapılır ve ben de fikrimi söylemek istedim çok da samimi bulmadım seni...yaşadığını söylediğin şey olmayacak bişey değil ama ya gerçekten samimi değilsin ya da bazı şeylerin farkında değilsin...

çocuğu kadın kendi başına yapmaz...çocuğun annesi zaten bellidir ve artık baba da çok kolay tespit edilebiliyor...kim ne derse desin böyle ciddi bir olaya, yok tek başıma sahip çıkarım...temizlik yaparım, bez almam yıkarım gibi basit bir şekilde yaklaşamazsın...çocuk büyütmek bez yıkamak kadar kolay olsa keşke...ailen seni öldürmeye karar vermeden önce kiminle birlikte olduğunu öğrenmek isteyecektir...ne bileyim yaklaşımın fazla hayalperest, gerçekten uzak geldi bana...

ha birde bekara karı boşamak kolay..öyle aman aferin ne cesursun aldırma bebeğine kıyma diyenlerin kaç tanesi yanında olacak bebeğini büyütürken merak ediyorum...

ayyyyy sorma yaa kadın erkek eşitsizliginden nefret ediyorummmmm bende bakir adam istiyorum yaa sinir şeyler neyse konu sahibi arkadas manevi olarak babası olmucak belki ama ac davanı eger doguracaksannn paşa paşaaa ödesin o pislik soyadını da versin adiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…