- Konu Sahibi safcagmeva
-
neden biliyor musun erkek zinaya her zaman müsaittir.Şu devirde bir bayanaı red edebilecek erkek çok azdır.Ama bayan böyle bir şey yapmaz severse yapabilir. Bu sebeple kontrol de bizdedir.Kabahatte yoksa günah olarak hiç bir fark yoktur. Mantıklı olması gerekenler bizler olduğmuz için bunu söylüyorum
esra erol umut evleri aciyor ya eger istanbuldaysan yakinsan bir gidip danissan oraya olmaz mi :26:
Ayrıca sana evlenme teklif edip evlenmediği için dava açma imkanın var. Tazminat davası. Ayrıntı istiyorsan özel mesaj atarsın canım.Üzgünüm ama haklısın akılsızca davranmışsın. Kadınların çoğu da senin gibi...
Tek başına o çocuğa bakman imkansız. Sefalet içinde büyüteceksen doğurma daha iyi. Hem daha yaşın kaç ki? Kendine bakabiliyor musun hayatım? Bir düşün lütfen bunları.
Ayrıca evlenmeden biriyle birlikte olmanı namusuzca bulup seni öldürecek bir ailen vardıysa neden yaptın? Neden nefsine sahip çıkmadın? Arzuların ve aşkın beynini kör etmiş sonra da bunlar olmuş.
Ayrıca neden erkek ilişkiye girince namusuzluk değil de kadın girince namusuzluk? CİNSEL YAKINLAŞMA YERİNDE, ZAMANINDA, HAK EDEN KİŞİYLE OLMALI.VE KADIN DA BU KOŞULLARI AYARLAYACAK KADAR AKILLI OLMALI. Sen bu adamın hak etmediğini akıl edememişsin.
Sen bir bireysin ve bir kadınsın. İlişkiye girdin diye lanet yaratığın birine dönüşmüyorsun. Vicdansız, erdemsiz bir insana dönüşmüyorsun. Böyle bir kaide yok. Evet senin yaptığın hala büyük bir hata ama nedeni seçimlerin, namusuzluğun değil.
myko
O herife şunları diyeceksin
ben bu çocuğu doğururum!!!
Kendime de avukat tutarım
babalık davamı açarım sen de benim gibi sürünürsün bırakmam seni öyle rahat diye
ya alsın seni evlensin ailenden istesin bir an evvel
çocukta belli olmadan
gerçekten de eğer çocuğu doğurmak istiyorsan aç babalık davasını rahat uyuyamasın beyfendi
sizin söyleminize göre suç yaradılış şeklindemi yani erkekse yapmaya müsait kadınsa müsait değil o zaman onun daha dikkatli olması lazım o sebeple ona daha büyük günah gibimi
eee o zaman neden iki taraf için aynı derecede büyük affı olmayan günah
bence bu düşünce tarzının en büyük suçlusuda toplumdur erkeğin elinin kiri kadına yazıklaroldun mantığı ben bunu diyorum
yoksa bende kuranı dini çok iyi bilen bir insanım
ben sadee burda suçlu olanın sadece konu sahibi arkadaş olduğunu düşünmüyorum en az hatta ondan fazla karşıdaki erkektede suç var
konuyu dağıtmak asla istemiyorum asıl önemli olan nokta şu aşamada bebek ne olcak offf çok zor bir durum Allah yardımcın olsun
siz boyle bir durum yasadiniz aptallik yaptiniz diye bize sakin yapmayin diyemezsiniz. Sonucda herkez bir degil . Herkez sizin gibide degil. Bilemiyorum..
Güzelim felsefe yapmayalım istersen olmaz mı HAŞA yaradılılşa suç bulmak haddimize değildir.
Ayrıca eğer anlatamadıysam üzgünüm kadın suçludur demiyorum.
Durumu erkek kontrol edemez kadın edebilir YAHU VERMEYEBİLİR DİYORUM İŞTE ANLASANA
ama erkekler yaradılış gereği sabırsızdırlar
Komik olan ne? Ve bu nasıl bir üslup? Erkekler sabızsızlar diye istediklerini yapacaklar mı pardon?Güzelim felsefe yapmayalım istersen olmaz mı HAŞA yaradılılşa suç bulmak haddimize değildir.
Durumu erkek kontrol edemez kadın edebilir YAHU VERMEYEBİLİR DİYORUM İŞTE ANLASANA
Güzelim felsefe yapmayalım istersen olmaz mı HAŞA yaradılılşa suç bulmak haddimize değildir.
Komik olan ne? Ve bu nasıl bir üslu? Erkekler sabızsızlar diye istediklerini yapacaklar mı pardon?
Aldırmam.
İnsan kazada olsa çocugundan vazgeçer mi siz geçermiydiniz ?
Çalışmıyorum ama iş arıyorum
Onun o .. neyse babalıgını istemiyorum.
ya arkadaşlar kimse erkekler zina yapsın hakkı var kadınlar yapamaz günah demiyor .erkekler rahatça yaşıyor dmek istiyor arkadaş ben anladım onu .yani erkekle kadını bir tutsakda topulmda öyle değil .iki cümle yazıp buraya tatmin olucaksak olalım .ama bu dünya adaletsiz maalesef bu ülkede böyle .siz hiç bekareti bozuldu diye öldürülen bir erkek gördünüz mü ama kadın görüyoruz maalesef bunu demek istiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?