- Konu Sahibi safcagmeva
-
inan felsefe öğretmeni olduğunu bilmeden tavrından sezinledim
ben de öğretmenim
neyse konumuza dönersek az evvel dediğim gbii adamı tehtit edecek suça ortak edecek
çünkü yüklu olan kadın olduğu için tüm sorumluluk onun omuzlarında erkek daha rahat çok özür dilerim ama konuşmaya ağlamay gitsin bu kardeşimiz o herif yine yapar gönderir.Maalesef erkeklerin beyni bu şekilde çalışıyor.Ama dediğimiz gibi hukuksal sorunlarla uğraştıracağını ve bunu ciddi şekilde yapacağını söylerse belki korkup
evlenmeye ikna olabilir.
Şimdi sevmeden evlilik filan diyecek arkadaşlara sözüm ortada bir suç var bunun cezasını elbet ikliside çekecek belki iş hayırlı olur mutlu olurlar
Canım o soğan erkeğine telefonu aç ve çocuğu doğuracağım, seninde onun resmi babası olduğunu ispatlayacağım sen benim dünyamı kararttın ben de seninkini karartacağım.Aileme de bu durumu anlatıyorum. Bana bunu yaptın sende ÇEK CEZASINI DİYİP YÜZÜNE KAPATMALI birazz tutuşsun bakalım neler oluyor
Size burda beni kırıp üzmeyin demem gerekirse hakarette edin asla birşey demem.
Ama evet bilmiyorum çocuk büyütmenin zorlugunu ..
Babası yok evet korkagın teki..
Bilmiyorum ona kıyamam ki ..
Kim kıyabilir.
konu sahibi ne yapmayi dusunuyorsun suan,
erkek arkadasindami 18 yasinda,
kac defa birlikte oldunuz,
tek birliktelikten mi hamile kaldin ???
Allah affetsin sizleri nasıl bu gözle bakabilirsiniz bu olaya
Müslüman bir ülkenin vatandaşı olarak nasıl zinaya hata değil dersiniz tek sorun korunmamak dersiniz.
Hayret ediyorum dünya inancındaki dinlerin neredeyse tamamında zina yasaklanmış bir eylemdir.
Yani ermeni yahudi de olabilirsiniz.Ancak bu zinaya hata değil diyemezsiniz lütfen aklınızı başınıza alın
Bir kadınının kocasından başka bir erkekle birlikte olmasını açıkcası çok büyük bir hata görüyorum.Hem de affedilmez!
İnsan biraz iffetine sahip olmalı yoksa erkek dediğin kullanır atar kadını buna müsade etmemeliyiz.ASLA
benim okudugum kadarıyla ıkısı de 18 yasında daha ve eski konulardan anladıgım kadarıyla sevgılısı aldatıyormus ve sevgılısı patronuna konu sahıbı ıcın ''sürtük yapıştı yakama '' bırakmıyor diye bahsetmiş..
inanmıyorumm böyle mi olmuş??
bunu duymuş ve bu admla yatmış yok artık yaaaa???
ben konu sahibinin istemeyerk zoraki birliktelik oldu demesine inanmıyorum...
koşa koşa mutlu haberi verdim hamileyim dedim ama aldır demiş..demekki hamile kalırsam evlenirim mantığı ile hareket ettii..
zaten dier konularından da belli ailesi bu çocuğu istemiyor çocuğun aileside konu sahibini???
hamile kalırsam evlenirim die düşündü heralde...
ALLAHım nasıl bi mantktır bu şaştım kaldım...
18 yaşında ders çalışıyordum ben ne kocası ay??
bunları yazmamın sebebi bile bile ateşe tmışşsın cnm sen kendini??
cezanı elbette çekrsin kusura bakma ama hayat yeri geldimi çok acımasız...
Ailelerin hatası yok mu?Daha 18 yaşında çocuk hamile kalana dek kaç kez beraber oldu kimbilir?
Annesi çocuğunun okul saatlerini,okumuyorsa da dışarda kimle beraber olduğunu vs nasıl bilmez,takip etmez?
Daha çocuk bu kız ,kadınlığı,hamileliği,çocuk bakmayı,onun sorumluluğunu almayı nerden bilecek?
Kendi çocukken nasıl çocuk bakacak?
Lise mezunuyken bankaya girip iyi maaş almayı düşünüyor,hayatı nasıl kolay sanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?