- Konu Sahibi safcagmeva
-
ne yapayım canım felsefe öğretmeniyim felsefe yapmadan duramıyorumneyse ben seni anladım bence sende beni anladın hep beraber bu duruma çözüm bulalım ne dersin akıl akıldan üstündür
Birilerine bişeyler yazarak "tatmin olma" çabasında değilim. Hukuk eğitimi alan bir üniversite öğrencisi olarak şaşılacak yorumlara şaşırarak cevap veriyorum arkadaşım.ya arkadaşlar kimse erkekler zina yapsın hakkı var kadınlar yapamaz günah demiyor .erkekler rahatça yaşıyor dmek istiyor arkadaş ben anladım onu .yani erkekle kadını bir tutsakda topulmda öyle değil .iki cümle yazıp buraya tatmin olucaksak olalım .ama bu dünya adaletsiz maalesef bu ülkede böyle .siz hiç bekareti bozuldu diye öldürülen bir erkek gördünüz mü ama kadın görüyoruz maalesef bunu demek istiyor .
Birilerine bişeyler yazarak "tatmin olma" çabasında değilim. Hukuk eğitimi alan bir üniversite öğrencisi olarak şaşılacak yorumlara şaşırarak cevap veriyorum arkadaşım.
Bugün konuşcam gece dahası bir şekilde ama anlamaz hatta öldürürler ama onlar yapcak diye bende çocugumdan vazgeçmem aldırmam
ne yapayım canım felsefe öğretmeniyim felsefe yapmadan duramıyorumneyse ben seni anladım bence sende beni anladın hep beraber bu duruma çözüm bulalım ne dersin akıl akıldan üstündür
Koca bir aptalım herkes görsün
Bedelini yavrum ödeyecek..
Sığınma evine ve polise gidicem yarın.
Canım yorum yazdığın mesajda namus kavramını değil arkadaşın yorumunu sorguladım. Ayrıca konuyla ilgili ilk mesajımda kendi namus algımdan hiç bahsetmedim. Sadece konu sahibine ve okuyanlara soru sordum. Empati kurmayı elbette biliyorum. Diğerlerinin eleştirileri bu olayı çözüyor mu? Herneyse ben gerekli hukuki yardımı yapabileceğimi kendisine söyledim. Siz diğer yorumlarla ilgilenin lütfen.iyide arkadaşım namus kavramını sorulayamazsın kimsenin lütfen yani .sana göre öyle bana göre seven bir kadının sevgilisiyle olması namussluk değil madem hukuk eğitimi alıyorsun o zaman empati kur böyle eleştirilerin kimseye faydası yok .olaylara tek taraflı bakma hayatın ne getirecğini bilemezsin .
bnce önce bebekten vazgeçmeyeceğini erkek arkadaşına söyle.Ne kadarlık hamilesinn? ilk defa ilişki yaşadığınızda mı hamile kaldın? önceki konuna baktım da oyüzden sordum.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?