Genç kızlar erkeklere güvenmeyin nolur....

Bugün konuşcam gece dahası bir şekilde ama anlamaz hatta öldürürler ama onlar yapcak diye bende çocugumdan vazgeçmem aldırmam

ne yapayım canım felsefe öğretmeniyim felsefe yapmadan duramıyorum neyse ben seni anladım bence sende beni anladın hep beraber bu duruma çözüm bulalım ne dersin akıl akıldan üstündür

canım istersen ailene açıklamadan iyice düşün taşın gerekirse git o herifle bir daha konuş sonuçta bu işi yalnız başına yapmadın..bütün yükü senin omuzlarına yükleyemez hem zaten daha kendin çocuksun nasıl doğuracaksın nasıl büyüteceksin, nasıl o yükü taşıyacaksın bu yaşta =(( ..sülalen o çocuğa p...ç gözüyle bakacak ( çok çok affedersiniz) , yeri gelecek çok ağır laflar edecek. kendim bakarım diyorsun da nasıl bakacaksın öyle kolay mı zannediyorsun bu işleri..lütfen mantıklı bir şekilde karar ver..

Birilerine bişeyler yazarak "tatmin olma" çabasında değilim. Hukuk eğitimi alan bir üniversite öğrencisi olarak şaşılacak yorumlara şaşırarak cevap veriyorum arkadaşım.

cnm sen ölümden falan bahsedion ama nasıl sölücen o zaman ailene??

bence kadın sığınma evllerine falan var araştır istersen..

Nasıl olurda evlenmeden biriyle korunmasis iliskiye girersin bu nasıl bir aptallik .hamile kalırsam mecbur evlenecek beni ortada bırakmaz diyemi düşündün . Birde doğuracam diyosun yazık o bebeğe ya. Sizin gunahinizi minik yavrumu çekecek yapmayın Allah askına .aklinizi basınıza toplayın bu yazdıklarınızdan sonra akıllandiginizi düşünmüştüm yanilmisim.

Konu sahibi arkadaşım babalık davası dışında ayrıca "Haysiyet" davası açma hakkın var. Yasada açık ibaresi geçiyor. Kazanma ihtimalin çok yüksek. Neyse allah yardımcın olsun.

ayrıca ödlürmek ne demek kimse kimseyi ne kadar büyük bir günahı olursa olsun öldürme hakkına sahip değildir

Birilerine bişeyler yazarak "tatmin olma" çabasında değilim. Hukuk eğitimi alan bir üniversite öğrencisi olarak şaşılacak yorumlara şaşırarak cevap veriyorum arkadaşım.

iyide arkadaşım namus kavramını sorulayamazsın kimsenin lütfen yani .sana göre öyle bana göre seven bir kadının sevgilisiyle olması namussluk değil madem hukuk eğitimi alıyorsun o zaman empati kur böyle eleştirilerin kimseye faydası yok .olaylara tek taraflı bakma hayatın ne getirecğini bilemezsin .

Bugün konuşcam gece dahası bir şekilde ama anlamaz hatta öldürürler ama onlar yapcak diye bende çocugumdan vazgeçmem aldırmam

canım söylemeden önce başka çare bulmak için biraz daha düşün aman Allah korusun öldürürler falan diyorsun böyle bi durum varsa ailene söylemeden önce erkek müsvettesi o adamla konuş böyle , böyle de yaptığı hatayı düzeltsin. Bu hatanın sonucunu sadece sen çekme , beraber bir çözüm bulmaya çalışın
eğer ona söylediysen ve oda seni bu durumda yalnız bıraktıysa öncesinde sadece annene söyle en çok annen yardım edebilir sana
buda çözüm değilse polise git sığınma evleri var

ne yapayım canım felsefe öğretmeniyim felsefe yapmadan duramıyorum neyse ben seni anladım bence sende beni anladın hep beraber bu duruma çözüm bulalım ne dersin akıl akıldan üstündür

inan felsefe öğretmeni olduğunu bilmeden tavrından sezinledim

ben de öğretmenim

neyse konumuza dönersek az evvel dediğim gbii adamı tehtit edecek suça ortak edecek

çünkü yüklu olan kadın olduğu için tüm sorumluluk onun omuzlarında erkek daha rahat çok özür dilerim ama konuşmaya ağlamay gitsin bu kardeşimiz o herif yine yapar gönderir.Maalesef erkeklerin beyni bu şekilde çalışıyor.Ama dediğimiz gibi hukuksal sorunlarla uğraştıracağını ve bunu ciddi şekilde yapacağını söylerse belki korkup
evlenmeye ikna olabilir.
Şimdi sevmeden evlilik filan diyecek arkadaşlara sözüm ortada bir suç var bunun cezasını elbet ikliside çekecek belki iş hayırlı olur mutlu olurlar

Canım o soğan erkeğine telefonu aç ve çocuğu doğuracağım, seninde onun resmi babası olduğunu ispatlayacağım sen benim dünyamı kararttın ben de seninkini karartacağım.Aileme de bu durumu anlatıyorum. Bana bunu yaptın sende ÇEK CEZASINI DİYİP YÜZÜNE KAPATMALI birazz tutuşsun bakalım neler oluyor

Koca bir aptalım herkes görsün
Bedelini yavrum ödeyecek..
Sığınma evine ve polise gidicem yarın.

canım nereye kadar savunma evleri..hem polis ne yapacak ki bir iki gün korur sonra herkes yoluna...yapma etme bak daha gencecik kızsın yapmışsın bir hata bari o çocuğu düşün kendini düşünmüyorsan..

Canım yorum yazdığın mesajda namus kavramını değil arkadaşın yorumunu sorguladım. Ayrıca konuyla ilgili ilk mesajımda kendi namus algımdan hiç bahsetmedim. Sadece konu sahibine ve okuyanlara soru sordum. Empati kurmayı elbette biliyorum. Diğerlerinin eleştirileri bu olayı çözüyor mu? Herneyse ben gerekli hukuki yardımı yapabileceğimi kendisine söyledim. Siz diğer yorumlarla ilgilenin lütfen.

Koca bir aptalım herkes görsün
Bedelini yavrum ödeyecek..
Sığınma evine ve polise gidicem yarın.

bnce önce bebekten vazgeçmeyeceğini erkek arkadaşına söyle.Ne kadarlık hamilesinn? ilk defa ilişki yaşadığınızda mı hamile kaldın? önceki konuna baktım da oyüzden sordum.:44:

İs is. Ten geçmeden Biran önce aldir derim sonra cok pişman olursun.bebegin kalp atışları duyulmadan aldir günahı olmaz en azindan

bence ya ailenle konus herseyi anlat,
yada esra erolun umut evlerine danis,
daha 18 yasindasin tek basina mucadele edemezsin...

eh be canim madem oyle tutucu bir ailen var dikkat etseydin ya yasadiklarina.. ama bunu dememin de bi faydasi yokki simdi.. zaten olan olmus.. simdi daha sonrasini dusunmek gerek.. sen zaten cok agir da olsa ( ne yazikki ) dersini almissin.. pisman olmussun..

ben kesinlikle sana cocugunu aldir ya da aldirma diyemem.. ama sadece sunu diyebilirim ki cok iyi dusunup, aklina, zekasina guvendigin birilerinden fikir al bence.. (illaki ailenden olmak zorunda degil ). ne yapacagina karar verirsen, basina gelecekleri de bilirsin ve ona gore hareket edersin..

insaallah hersey yolunda, guzel gerceklesir.. olan olmus .. insaallah saglikli kararlar alabilirsin..

bence artık olan olmuş kusura bakmada evlenmese bile eşek gibi bakacak.. senın oldugu kadar o adamlıktan nasıbını almamıs şahsiyetınde cocugu yarın birgün o çocuk buyuyup karsısına cıkınca ne cevap verecek acaba bu arada sevgilin kaç yaşında.. polise gitsen bi çaresi olur mu bilmiyorum istanbul da yaşıyorsan eğer sana yardımcı olabılırım eşim de polis gerekli arastırmayı yapabılırız nelerden faydalanırsın gerekırse kadın sıgınma evıne yerlesırsın aılen kabul etmezse gerçi böyle bu durumu kabul edicek bi ailede tanımıyorum ama sen önce o sevgılınle konus aldırmıcam de bakalım ne dıcek aılene daha sonra söyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…