• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç Kızları Kıskanıyorum

Sus ben kıskanıyorum . 10 kere 30 ve 40 arasını yaşamak isterim . Şimdi 40 oldum cazip değil. Seçenek verseler 10 tane hepsi de 30 ile 40 arası olurdu🫠🫠 nazar ve kem göz cıkss oku gari kendini
Felak nas felak nas felak nas

Ya bi şey diyecem 29yaşına girince bir şey mi oluyor adım adım 30 yaş korkusu gibi, aynı muhabbeti iş yerinde dinledim bugün bende 28im hiç o kafaya giremedim daha seneye bende mi böyle olcam yoksa 😱

36 lık bir çıtırdan selamlar :KK70: hiç 19 20 21 22 likleri kıskanmıyorum insanın en cahil olduğu yaşlar 29 yaş da bir olgunluk yaşı kıymetini bilin.

35 yaşındayım.
Aşırı keyifli, güzel bir hayatım var. Daha genç zamanlarımı hiç özlemiyorum çünkü gerçekten işte bu dediğim evreye 32 yaşında kavuştum.
Açıkçası 18 20 25 yaş bandımı imkan olsa hafızadan bile silerdim :D

Ocakta 34üm 2.bebeğime hamileyim 7 yaşında kızım var ve hala 18 GB hissediyorum desem🤫 minyon oldgum ıcın 22,23 derler bana da 🤣😀 29un nesi yaşlı yaaa mis gb

Ya ayrıca 18 -19 yaşında olmanın nesi güzel? Bir b*k değilsin işin yok gücün yok ekonomik özgürlüğün yok ailene bağımlısın

Nıckın 25 profilin 22 konun 29

Sizi tutan nedir yaşayın istediğiniz hayatı koca kadın olmuşsunuz yapın makyajınızı giyin istediğinizi hayat sizin daha yolun başındasınız

Yavrum 39 olduğunda da 29'lu yaşlarımın kıymetini bilmemisim diyeceksin sonra bunun 49'u var. Zaman hızla akıp geçiyor, 18-19 yaşındaki kızlar da aynı yerlerden geçecek. Belki 50 yaşında olup istediklerini gerçekleştiremeyen insanlar var, belki 70 yaşında. Sor bakalım annene her istediğini yapabilmiş mi? Onun yanında ne kadar şanslısın kimbilir. Bu hayat zaten bitip gidecek bir sınav hali. Her yaşın seceresini tutmaya gerek yok.

O yaşlarını istediğin gibi geçirip şimdi başka sorunlarla baş etmeye çalışıyor olabilirdin. Gençliğin şahane geçerdi ama belki ömrün 29'u bile görecek kadar uzun olmazdı? Yaşam sadece bir andır o da şu andır diye bir laf var çok doğru. Yarın neler yaşayacaksin belli değil, geçmiş zaten geçti gitti. Sen şu ana bak, 29 yaşında bu hayatta ne yapıyorsun, ne yapabilirsin? 18-19'a dönsem ne fark edecekti ya da 39 olsam keşke 29'da yapsaydım demek istemediğin neler var?

Gençlik sadece o yaştaki kızların giydiği kıyafetlerden, gezmelerden tozmalardan ibaret degil. Ben anlıyorum seni içinde kalmış bir şeyler ama herkesin 18-19 yaşları da öyle geçmiyor emin ol. Kimseyi kıskanma, o kızlarla yolun kesiştiginde yaşadığın doğru tecrübeler varsa aktar, yol gösterici ol. Hayat biraz bu zaten. Sen büyüyorsun, öğreniyorsun ve birilerine aktarıyorsun, herkesin birbirinden öğreneceği seyler olan ve aslinda kimsenin de hiçbir şeyi tam olarak bilmediği bir yol.

Rakamlara takılmadan ruhunu genç tutmaya bak. Gençlerle arkadas ol mesela ben çok iyi anlaşırım. 18 yaşındaki genç birine iş konusunda bile bir şeyler danışıp fikrini alırım, onun o genç tertemiz zihnini önemsiyorum çünkü. Kıskanacak bir şey yok hepimiz 18-19 olduk ama öyle ama böyle.

Bu arada bu yaşadığın şey 30 yaş sendromu 31 olunca alışıyorsun 😅 ha 29 ha 39 ha 49 eğer sağlıklıysan, huzurluysan, aç değilsen açıkta değilsen çok şükür, bunlar olmasa 18-19'a dönsen ne olacak. Ayrıca 29 yaş nedir allasen ne giymek istiyorsan giy. Ajda görse şu konuyu sinirden gülmekten dikişleri atar kadının :D

Selamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum direk konuya gireceğim 29 yaşında bekar ve işsizim.18 19 yaşındaki çıtır kızları kıskanıyorum 20 21 22 23 lükleride çok kıskanıyorum en kıskandığım ise 18 19 yaşında olup istedigi gibi giyinip makyaj yapıp gezen kızları görünce ölüyorum içim gidiyor çunkü benim ailem çok cahildi ve sessiz sakin bir kız olduğum için beni ezdiler asla istediğim gibi giyinmeme makyaj yapmama izin vermediler.Hayatımda da herşey hep ters gitti ..Çok büyük acılar yaşadım çok canım yanıyor ve dertleşebileceğim kimsem yok.Boşa geçen bir hayat benimkisi hiç mutlu olmadığım için de artık hayatımın geri kalanı için yaşayacak enerji bulamıyorum.
Duvarı nem, yiğidi gam yıkarmış. Sizin ruhunuz yaşlanmış. Böyle gamlı baykuş gibi düşüne düşüne bedeni de hızla yaşlandırırsınız. 96 yaşındaki babaannem bile kendini daha genç hissediyor. Yaşıtları ya terki diyar eyledi ya da yatakta. Bizimki gamsızlığından ayakta🧿 Zor yürüyor ama bastonla bile hala fıkır fıkır cilveli🤣🤣🤣

Geçen bir tane komedi gösterisine gittim 44 yaşında iki kadınla tanıştım ama asla 44 demezsin. gencecik görünüyorlar. 30 yaşındayım yaşımı duyunca ah çok küçüksün hayatın tadını çıkarın falan dediler.
yani bu hissi atlatmayı başaramazsanız 50’de de 29 halinizde bir şey yapmadığınız için pişman olacaksınız

Back
X