- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
İçim açıldı valla. Zevk meselesi cnm. Beğendin mi tamam. No problem
Biraz çocuk odası gibi geldi bana..
Al ozaman canım önemli olan senin zevkin tabikiOrda ki pembe duvarda öyle gösteriyo olabilir.. Gerçekte çok beğendim morun öyle güzel bi tonu vardı ki hoşuma gitti :)
Al ozaman canım önemli olan senin zevkin tabikibaşkalarına uyup beğenmediğini alirsan hep mutsuz olursun odanda ama kendi istediğin olunca daha mutlu huzurlu bile olursun
Sen begendıysen kımse bısey dıyemez dınyaya bır kez gelıyruz ve kendımız ıcın yasamalı elalem ne der dıye dusunmemelıyız şahsen ben olsam cok super genc odaları cıkmıs ınsanı ozendırıyor onlara bakardım bunu tercıh etmezdım
Bilmem mi canım neler varda işte para.. Şuan için öyle bişey almam söz konusu değil. Bide gerçekte gördüm bunu zaten çok güzel, insanın içini açıyo. Bununla beraber çerçeveler, tablolar, dekorasyon falan hoop mis gibi oda olur zaten :)
Bence çok güzel bir GENÇ odası. Niye ki bosandiniz diye karalar mi baglayacaksiniz.? Hayat devam ediyor.
Gayet güzel ucuzdamor ve beyaz hiç çocuksu değil
Bende moru çok severim tam kadın rengi bence güle güle kullan canımEvet bu kadar uygun fiyata böyle güzel bi takım bulamadım başka. Ya bilmiyorum rengi falan tam benlik. Beğendiğine sevindimm
Rengini bilmiyorum da
Cok dayaniksiz olur madem alacaksin
Daha dayanikli bi sey almani tavsiye ederim
Renklerine bayildim orasi ayri :)
Mor alma pembe al ama mor alma ... ayrica cok tatli icinden gelen herseyi yap madem ozgursun artik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?