• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç yaşta boşanma

Buseozcelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
1
0
1
24
Merhabalar. Öncelik kararımda netim fakat danışmak istedim. Yaşım küçük olmasına rağmen severek evlilik yaptık. Eşimin ailesinin olduğu şehire taşındık, orada kimsem yoktu. Sürekli asagalanmalar, kavgalar. Eşim sesini cikartamiyor ailesine karşı. Kaç kere benimle dalga gecmesinler diye uyardım güya konusmus ama ben hiç görmedim. Düğünümde tüm gün tek basimaydim eşim düğün saatine kadar yoktu güya hazirlanamamis. Arkadaşı aliyor kuaforden. Düğün günü kavga çıkıyor ben hastanelik oluyorum sinirden. Gece ailesi ile gelip evin önünde uyuyorlar. Ben hasta iken? Bosaanma kararı aldım. Kendimi hep çok değersiz hissettirdiler ozguven sorunu yasiyorum

Sorun varsa zaten gençlikte boşanılması mantıklı olan değil mi?

Bu arada olayları oluş sırasına göre anlatsaydınız. O düğünde kavga çıkarmış, o hastanede yatarken evin önünde yatmışlar?? Düzgün anlatsanız şu olayları ya ne olur, rica ediyorum.

Konuyu açar açmaz silmiş yalnız ahahahahshdh

Merhabalar. Öncelik kararımda netim fakat danışmak istedim. Yaşım küçük olmasına rağmen severek evlilik yaptık. Eşimin ailesinin olduğu şehire taşındık, orada kimsem yoktu. Sürekli asagalanmalar, kavgalar. Eşim sesini cikartamiyor ailesine karşı. Kaç kere benimle dalga gecmesinler diye uyardım güya konusmus ama ben hiç görmedim. Düğünümde tüm gün tek basimaydim eşim düğün saatine kadar yoktu güya hazirlanamamis. Arkadaşı aliyor kuaforden. Düğün günü kavga çıkıyor ben hastanelik oluyorum sinirden. Gece ailesi ile gelip evin önünde uyuyorlar. Ben hasta iken? Bosaanma kararı aldım. Kendimi hep çok değersiz hissettirdiler ozguven sorunu yasiyorum. Hiç bir özel günde yanımda kimse olmadi. Nikah kıyar kiymaz başladı bagirmaya

Konu yok uçmuş.
Konu başlığına göre cevap verirsem kaçın kurtarın kendinizi derim veya eşiniz kaçıp kurtarsın kendiniz
Genç yaşta boşanmak daha kolay olur bence.
Genç diye belirtmeniz iyi olmuş başlıktan fikir yürütülüyor.
Uzatmayın

Merhabalar. Öncelik kararımda netim fakat danışmak istedim. Yaşım küçük olmasına rağmen severek evlilik yaptık. Eşimin ailesinin olduğu şehire taşındık, orada kimsem yoktu. Sürekli asagalanmalar, kavgalar. Eşim sesini cikartamiyor ailesine karşı. Kaç kere benimle dalga gecmesinler diye uyardım güya konusmus ama ben hiç görmedim. Düğünümde tüm gün tek basimaydim eşim düğün saatine kadar yoktu güya hazirlanamamis. Arkadaşı aliyor kuaforden. Düğün günü kavga çıkıyor ben hastanelik oluyorum sinirden. Gece ailesi ile gelip evin önünde uyuyorlar. Ben hasta iken? Bosaanma kararı aldım. Kendimi hep çok değersiz hissettirdiler ozguven sorunu yasiyorum
Davanı ac,tazminat,nafaka herşeyi de talep et,sakin çocuk yapma bu evlikten hayır gelmez

Çocuk olmadan ayırılıyorsunuz en azından. Bundan sonrada iyice ailesini tanımadan evlilik düşünmezsiniz aile ile evleniliyor derken bunu kastediyorlar işte :) sizi başkalarına ailesine karşı savunmayan biriyle maalesef ömür geçmiyor.

Back
X