- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 3.998
- 248
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Hakkınızda hayırlısı olur umarım.Artık babamgil de benden fazla kararlı.
Çünkü çok kötü patladım bu sefer en son öldüğümde cenazeme gelirsiniz dedim.
Avukatlık masraflar çok pahalıydı büro büro gezerken cüzi bi miktara avukat buldum kadın biraz feminist çıktı şiddettten dolayı sadece dosya masraflarımdan para alacağını söyledi. Şükür yakamı kurtarıyorum
Aaa sen boşanıyor musun canım? Daha 2 hafta önce prezervatif yırtıldı muhabbetini hatırlıyorum, hani eczaneye gidip ertesi gün ve doğum kontrol hapını birlikte almışsın da eczacı "gece sıkı bir tokat geldi galiba" diye seviyesiz bir espri yapmıştı, sen de kötü niyetli değil diyerek savunuyordun eczacıyı. O lafı hiç anlayamadım, ordan aklımda kalmış. Ne oldu da aranız o kadar iyiyken böyle pat diye ayrıldınız? Kültür çatışması gibi birşeyler yaşandı sanırım? Hakkında hayırlısı olur ins. Konuna gelirsek, okulda bosanmis olman kimseyi ilgilendirmez kafana taktığın bu olsun. Okumana meslek edinmene bak. Önemli olan geleceginYaşımı biliyorsunuz 19 ..
Boşanıyorum.
Ama arkadaşlarımı bulamıyorum o kadar iyi arkadaşlarım vardı ki ya da ben iyi sanıyordum şu anda hiçbiri yanımda değiller. Çok mutsuzum.
Ya üniversiteye başladığımda herkes dul gözüyle bakıp dalga geçerse ne olacak ?
Bu süreci bu kuruntuyu nasıl atlatabilirim ?
Annem 60 yasinda hala bekarim derYaşımı biliyorsunuz 19 ..
Boşanıyorum.
Ama arkadaşlarımı bulamıyorum o kadar iyi arkadaşlarım vardı ki ya da ben iyi sanıyordum şu anda hiçbiri yanımda değiller. Çok mutsuzum.
Zaten hep oyle olur.Bende sevgilimden ayrılınca etrafında kımse kalmamıstı.Kendınizi etiketlemeyin takmayın yasayın hayatınızı kurun hayatınızı.Yaşımı biliyorsunuz 19 ..
Boşanıyorum.
Universitede kimse senin medeni durumunu umursamayacak. Suan 33 yasinda hukuk 3. Sinif olan bir arkadasim var. 30.dan sonra bosanip basladi okula. Gayette basarili bir kadin kendisi.Yaşımı biliyorsunuz 19 ..
Boşanıyorum.
Merhaba canım bende 19 yaşında çok saçma sapan bir evlilik yaşadım daha doğrusu cehennemi yaşadım desem cuk oturur. Dayak hakaret küfür şiddet herseyi yaşattı bana. En sonunda dayanamadım babamın evine döndüm 22 yaşında. Sonra bir iş buldum kendime ve çalıştım çokta başarılı oldum. Hiç bir zaman ben dulum demedim ki dul kelimesi çok çirkin bir sözcük. Evet ilk başlarda çok hassas oluyosun çok kırılgan oluyosun. İnsanlara olan güvenin bitiyo ama zamanla herşey bitiyo geçiyo inanki. Sonra ne mi oldu hayatımın aşkıyla karşılaştım. 2 sene konuştuk. Üstelik o hiç evlenmemişti bile düşün. Nişanlandık veee evlendik. 6 ay olfu evleneli çokta mutluyum çokta seviyorum eşimi. Yani Allah belkşde seni böylr sınadı. Şahsen ben öyle düşünüyorum. Umarım hersey yoluna girer. Hersey gönlünce olsun inşallah.Yaşımı biliyorsunuz 19 ..
Boşanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?