Genç yaşta boşanmak ve sonrası..

Ben yeni kimlik aldıgim icjn söylüyorum. Kimliğin üstünde bekar evli bosanmis yazmiyo hiçbisi yazmiyo ama kimliğin içeriğine girince e devletten falan boşanmış yazıyo.

Ben yeni kimlik aldıgim icjn söylüyorum. Kimliğin üstünde bekar evli bosanmis yazmiyo hiçbisi yazmiyo ama kimliğin içeriğine girince e devletten falan boşanmış yazıyo.
Sisteme daha tam olarak düşmemiştir,biraz zaman sonra düzelicektir
Herşey gönlünüzce olsun
Darısı benim başıma çabucak biter inşallah

Cekismeli uzun ve stresli geçiyo Sabretmek lazım. Tez zamanda kurtulabilirsiniz inşallah belki cekismeli davadan vazgecerseniz anlasmaliya dönüştürüp bi anda bitirebilirsiniz.

Hayırlısı olsun inş tez zamanda biter. Davadan davayâ değişiyor diye biliyorum karşılıklı suçlamalar kanıt gerektiren durumlar olduğunda daha da uzuyo. İnş skntisiz çabucak biter

Ben 18 yaşımda evlendim boşandım sonra da üniversiteye de gittim herkesde benim ayrildigimi biliyordu kendi memleketimdeydim kendini tasidiktam sonra hic kimse seni ezemeez de lafta söylemez şuanda 3 yıllık evliyim ve bi tane oğlum var 2 aylık

Sen disariya nasil sinyal gosterirsrn insanlarda sana oyle davranir. Kendini ezik gorursen ezilirsin. Basin dik dursun. Bosanmak suc degildir. Evlendin ve yurumedi. Buyuk bir gunah islemis gibi gorme kendini.Ayrica bekarsin dul degil.

Dul eşi ölene denir
Allah askına yeter artık
Kimliğinde bile bosanınca bekar yazacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…