- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Anlatmamam daha mı sağlıklı diyorsunuz muhtemelen bu şehirde kalacağım ve çoğu arkadaşım biliyor ..Siz söylemezseniz evlenip boşandığınızı kim bilecek?
Siz kendinize dul dememekle işe başlayın önce.
Üniversite sebebiyle şehir de değiştirecekseniz mis...
Yepyeni bir şehirde sıfırdan bir hayat kurarsınız, boşanma olayını da yerinizde olsam kimseye anlatmam, kime ne yani neticede?
Yaşımı biliyorsunuz 19 ..
Boşanıyorum.
Ama arkadaşlarımı bulamıyorum o kadar iyi arkadaşlarım vardı ki ya da ben iyi sanıyordum şu anda hiçbiri yanımda değiller. Çok mutsuzum.
Ya üniversiteye başladığımda herkes dul gözüyle bakıp dalga geçerse ne olacak ?
Bu süreci bu kuruntuyu nasıl atlatabilirim ?
Boşanmak için büyümeyi mi bekleyeceksinYaşımı biliyorsunuz 19 ..
Boşanıyorum.
Ama arkadaşlarımı bulamıyorum o kadar iyi arkadaşlarım vardı ki ya da ben iyi sanıyordum şu anda hiçbiri yanımda değiller. Çok mutsuzum.
Arkadaslarin biliyor olabilir. Ama yeni bir ortama gireceksin sonucta. Yeni arkadas ortamin olacak. Anlatma kesinlikle. Insanlar cok, cok kotu. Dost sandiklarimiz bile arkadaslik iliskisi limoni oldugunda ilk yaptiklari sey en zayif noktadan vurmak oluyor. Bunu bilerek hareket et ve anlatma kimseyeAnlatmamam daha mı sağlıklı diyorsunuz muhtemelen bu şehirde kalacağım ve çoğu arkadaşım biliyor ..
Dul ne yahu bekar bir genç kadınsınız.Yaşımı biliyorsunuz 19 ..
Boşanıyorum.
Evet benim.Şu merdumgiriz diye bir üye vardı o siz misiniz? Ben de merak ediyordum ne oldu ona diye?
Artık babamgil de benden fazla kararlı.Şu merdumgiriz diye bir üye vardı o siz misiniz? Ben de merak ediyordum ne oldu ona diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?