• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gencecık kızların ınternette hos olmayan vıdeoları

Benim çocuğum olursa eğitimi hariç ben ona her imkanı sağlamayacağım, ağlasa kendini gebertse bile her istediğini almayacağım, pabuçlarını kendisi giyecek, kendisi bağlayacak, çantasını kendisi hazırlayıp kendisi taşıyacak. Hatta kız erkek farketmez yazları ağır olmayan ve iyi tanıdığım birisinin yanına çalışmaya bile vermeyi düşünüyorum. Biraz yokluğu bilsin, herşeyi elde edemeyeceğini öğrensin, sorumluluk alsın. Valla şimdiki annelere bakıyorum yemeklerini ağzına tutuverecekler çocukların. Bu kadar rahat maneviyattan terbiyeden yoksun çocuklar da böyle yapıyor. O videoları tesadüfen izledim, ben de üzüldüm o kızlara ama tren kaçmış bu saatten sonra akıl versen almazlar üstüne seni azarlarlar. O kadar pişkin pişkin anlatan kızlara aslında üzülmek bile fazla, ne halleri varsa görsünler

Aynı yaşlarda olduğumuzu tahmin ediyorum o kızlarla.
Kınamak bence hiç birimizin haddine değil.
Allah'ım böyle hatalardan korusun hepimizi.
Ayrıca kızlardan birisi diğerinin ailesine bu videoyu göndermiş babası kızın saçlarını kazıtmış erkek gibi.
Ben ailede gördüm problemi böyle bir olayı bu şekilde cezalandırmak kızı depresyona sokacak daha fazla hata yapmaya sürükleyecek.
Yani uzun lafın kısası böyle problemlerin kaynağı aile ve çevre.

Ayrıca kızlardan birisi diğerinin ailesine bu videoyu göndermiş babası kızın saçlarını kazıtmış erkek gibi.
Ben ailede gördüm problemi böyle bir olayı bu şekilde cezalandırmak kızı depresyona sokacak daha fazla hata yapmaya sürükleyecek.
Bence saclarını kazitmişlarsa sükretsinlerki gebertmemiş..:ssz:
her hatayıda ve suclamayida ailede bulmak kurtuluş değil, her ne yaparsan, kendin istediğin ve yaptığın içindir.

Evet, ilk önce aile çok önemli. Bir de çocuğun arkadaş çevresi...

Saçlarını mı kazıtmış :53:
Saçlarını kazıtınca kızı uslandırmış olmalı (!).

O videoyu dün izledim... Bir kız çocuğu bunu nasıl rahatça yapabilir o iğrenç yorumları kendine nasıl laik tutabilir... Aileyi suclamayin kim isterki evladı yüzünü kizartsin başını yere eysin.... Bir insanın içinde varsa değil saçını kazitmak gebertsende ifla olmaz.... Allah evlatlarimizi korusun....

yok o fotoğraf eski bir fotoğrafmış. ameliyat olacağı zaman kesilmiş saçları.

Bence saclarını kazitmişlarsa sükretsinlerki gebertmemiş..:ssz:
her hatayıda ve suclamayida ailede bulmak kurtuluş değil, her ne yaparsan, kendin istediğin ve yaptığın içindir.

Gebertmekle sövmekle hatayı düzeltemezsiniz. Olgun bir insan olarak bunu bilmeniz gerekir. Ben hatayı ailede bulmadım kaynak oradan gelir, beslenir orada büyür dedim. Aynı zamanda çevrede etkilidir. Hiçbir insan böyle doğmaz böyle olur

Saçlarını mı kazıtmış :53:
Saçlarını kazıtınca kızı uslandırmış olmalı (!).

Kesin tabikideeee (!):50:

O videoyu dün izledim... Bir kız çocuğu bunu nasıl rahatça yapabilir o iğrenç yorumları kendine nasıl laik tutabilir... Aileyi suclamayin kim isterki evladı yüzünü kizartsin başını yere eysin.... Bir insanın içinde varsa değil saçını kazitmak gebertsende ifla olmaz.... Allah evlatlarimizi korusun....

Büyük ihtimalle sizde bana yazdınız. Daha deminde dediğim gibi ben hatayı ailede bulmadım kaynak oradan gelir, beslenir orada büyür dedim. Aynı zamanda çevrede etkilidir. Hiçbir insan böyle doğmaz böyle olur

ben fransadayim . burda takip edip evde yalniz olan erkek olunca,kapiya gelip konu$abilirmiyiz diyormu$ kizlar
turk deil ama turkçe konu$uyor

genelde incil tevrat ana konu, yan konuda gorsellik , cinsellik diye gidiyodur herhalde biemiyycem onu

bunlarda onlardan birileri
bizim milletde dunden merakli
yorumlarda herkes igrenç diyor ama bakiliyorda
ha bende bakdim merak ettigim içi, bi taneisne ama otekine zorlasalalr bakmam bu kadar basit
zamanima yazik ..

Son düzenleme:
yorumlar derken videonun altindaki yorumlari kasteddim sizi deil :)

O yorum yapan yüce (!) şahsiyetlere diyecek söz yok zaten :19:
İnsan yazarken utanır ama onlarda nerdee...

Buarada kızlar neden ..... diye arattığımda birsürü video çıktı.
Başka kızlar da çekmiş buna benzer video.
Bir de onları eleştirmişler kendilri aynısını yapmış.

bu arada o çok izlenen kızlar neden vermez videolarındaki konuşmalar onların lafları değil, sabah ilk izlediğimde farkettim direk, mert içgören diye bir rapci vardı,bana ferrari alsana berkcan şarkısıyla çıkış yapan. belki 5, belki 6 sene önce ki bir şarkısının sözü o videoda geçen veren kız vermeyen kız örnekleri falan..

tabi buna özenmelerine tek diyebileceğim şey 'yuh'

:47:
Gebertmekle sövmekle hatayı düzeltemezsiniz. Olgun bir insan olarak bunu bilmeniz gerekir. Ben hatayı ailede bulmadım kaynak oradan gelir, beslenir orada büyür dedim. Aynı zamanda çevrede etkilidir. Hiçbir insan böyle doğmaz böyle olur

Kesin tabikideeee (!):50:

Büyük ihtimalle sizde bana yazdınız. Daha deminde dediğim gibi ben hatayı ailede bulmadım kaynak oradan gelir, beslenir orada büyür dedim. Aynı zamanda çevrede etkilidir. Hiçbir insan böyle doğmaz böyle olur
bende Zadece sucu hemen ailede bulmamamiz gerektiğini söylüyorum,
ailesinin kuralarını ciddiye almayan bu tipler, sınırı acmişken,
ozaman yine bunların yaşlarında olan kızlar, ailelerinde her tür şiddetleri görürken, yasaklar, dengesiz bir aile icinde büyüyen bazı gencler neden bu çirkinlikleri yapmıyor?

demekki, içindede olacaki, isteyerek ve bilerek yapacaksın.

ben bunların yaşında iken, aklım iki karışdı o vermede, vurmada, Anlanmi ne demek istediğimi? Hata bazı aileler, baş edemiyor?

Ne demişler, kızını dövmeyen, dizini döver.

Sen söyle öyleyse, bu tür kızları nasıl durdura bilirsin?

:47:
bende Zadece sucu hemen ailede bulmamamiz gerektiğini söylüyorum,
ailesinin kuralarını ciddiye almayan bu tipler, sınırı acmişken,
ozaman yine bunların yaşlarında olan kızlar, ailelerinde her tür şiddetleri görürken, yasaklar, dengesiz bir aile icinde büyüyen bazı gencler neden bu çirkinlikleri yapmıyor?

demekki, içindede olacaki, isteyerek ve bilerek yapacaksın.

ben bunların yaşında iken, aklım iki karışdı o vermede, vurmada, Anlanmi ne demek istediğimi? Hata bazı aileler, baş edemiyor?

Ne demişler, kızını dövmeyen, dizini döver.

Sen söyle öyleyse, bu tür kızları nasıl durdura bilirsin?

Kesinlik ile haklısın eğitim ailede başlar arkadaş çevresi ile devam eder arkadaşlarına uymuşsa bir kere onu islah etmek çok ama çok zor ve bazı aileler var ki baş edemiyor artık kendi haline bırakıyor. Bazı anneler var ki kızının neler yaptığını biliyor ama babası felan duymasın diye gizliyor bari kontrolümde yapsın başına iş gelmesin diyor buda yanlış bana göre çünki o kız anneside çok güzel kandırıyor. Günümüz gençliği zaten çocuk değil ben çocuk diyemiyorum kafaları öyle güzel çalışıyor ki bilmedikleri şey yok. Ailelerinin de gözlerini çok güzel boyuyabiliyorlar özellik ile üniversite dönemlerinde. Bunları yaparken uzun vade planları bile var çevremizde hiçmi bu hemcinsiniz olmadı ?

Aile en başından sıkı tutacak arkadaşları kim nedir necidir internetde ne yapıyor elinden telefon düşmüyor ise sebebi nedir ama bunu da ona çok belli ederek değil çok sıkarak yapmayacak dengeyi sağlayacak. Hepsi bir birine destek oluyor şuan o tip arkadaşlar olunca zaten bir birine arka çıkıyorlar.

Facebook da arama yapınız sing yapanlar diye gencecik kardeşlerimizin halini görün.

Cenab allah kimsenin basina hayirsiz evlat vermesin... Amin

Hayatimda ilk defa böyle birsey gördüm allah islah etsin

Insan bunlarla bas edemezki almis basini gitmisler

Yazik medya modern cag insanoglunu ne hallere getirdi cok yazik cok :-(

Ben ilk çıktığında merak edip bakmıştım.
Şöyle ki arkadaşın dediği gibi sarışın çok konuşan zaten bi'yerde dansçı.
Hatta bi'soru cevap sitesindeki cevaplarını görseniz şok olursunuz. Açık açık para için mi yapıyorsun, 200 e olur mu falan demişler kız da 1000 tl falan demiş, 1000den aşağı olmazmış:53:
Annen baban bi'şey demiyo mu dediklerinde diyolar tabii demiş ve 18 yaşındaymış çok yazık:25:.

biz böyle konuşuyoruz burda ama
bir gün bu kızlar televizyonda program yapıyor olucak
çoğu insan da ağzını açıp seyrediyor olacak
tenesemisir dediydi dersiniz

Back
X