• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gencecık kızların ınternette hos olmayan vıdeoları

afedersınız kızlar ama su yenı cıkan bır vıdeo var kızlar neden v..ez dıye bırde ona cevaplar cok kotu degılmı ya:( kendı hemcınslerımden utandım bırde yasları cok kucuk degılmı hem utandım , hem uzuldum, anne babaları yokmu bunların yazık degılmı pısman olacaklar akılları baslarına geldıgınde bırkac sene sonra:(

Dediginiz videoyu izleyemedim ben de.19 yaşındayım yaşım genç yani.
Sadece yazık diyorum.12-13 yaşında birahanelerden çıkan kızlarıı gördüm nasıl alınuyorsa artık ? Önünden geçmeye çekinirken biz.
Köşe başlarında ağızdan ağıza sigara gezdirenleri de gördüm ne yazık ki.
Dün sanırım sokakta cinsel ilişkiye giren liselilerden bahseden bir konu vardı.Aynı olayı bizim bahçede de yapmışlardı polisler bile çağırılmıştı.Facebook için birbirini bıçaklayan kızları da görüyoruz.Nereden geldik nereye gidiyoruz.Milenyum çağında medenileşiyor muyuz böyle ? Avrupalılaşıyor muyuz o yabancı filmlerdekiler gibi davranınca ?
Ayrı bir toplum oldugumuzun ayrı kültürümüzün oldugunun farkına varamadık yıllarca sonuç böyle oluyor işte.
Çok yazık.

Maalesef bu gençler büyür geçer olmuyor çevremde olmasa da sınıftan ve vardı böyleleri şimdi daha kötü durumdalar.Allah herkesin evladını bağışlasın zaman zorlaşıyor.

:47:
bende Zadece sucu hemen ailede bulmamamiz gerektiğini söylüyorum,
ailesinin kuralarını ciddiye almayan bu tipler, sınırı acmişken,
ozaman yine bunların yaşlarında olan kızlar, ailelerinde her tür şiddetleri görürken, yasaklar, dengesiz bir aile icinde büyüyen bazı gencler neden bu çirkinlikleri yapmıyor?

demekki, içindede olacaki, isteyerek ve bilerek yapacaksın.

ben bunların yaşında iken, aklım iki karışdı o vermede, vurmada, Anlanmi ne demek istediğimi? Hata bazı aileler, baş edemiyor?

Ne demişler, kızını dövmeyen, dizini döver.

Sen söyle öyleyse, bu tür kızları nasıl durdura bilirsin?

Sigaranın zararları adlı videolarını izleyin bakalım nereden geliyor. Annesinin dibinde ellerinde sigaralar :ssz: gayet rahatlar. Öyle bir aileden böyle çocuklar çıkar. Ben bunu boşuna söylemedim zamanında bunların yaptıklarını inceledim. İşin kaynağı gayet belli

şu saçı sarıya boyalı varoş kızının çektiği video demi :131: ahaha boşversenize o kız akıl hastası ! kullandığı ilaçların reçetesini twitterına resmini koymuştu prozac ve bi kaç tane daha çok ağır ruhsal bozukluk ilaçları rahatsız yani kız bence akıl hastenesine yatırılmalı..

sigaranin yararlari videosunuda gordum ne yazikki
anneleri vardi orda ve siritiyordu bir sey demiyordu
ben tirsmaya basladim gelecekten
bu arada aralarindan birinin saclarimi ne kazindi babalari tarafindan
bilmiyorum ne kadar dogru
ceza yemis

ustte bir arkadas yazmis "varos" diye ne alaka ?
varoslarla bir sorunumuzmu var?

durumları içler acısı bu dünyalarını yaktıklarına mı yanayım diğer dünyayı yaktıklarınamı.çok üzüldüm.Allah ıslah etsin.

O kızlar benım arkadasımın oyle arkadas ortamından tanıdıklarıymış.

Kızlar bıldıgım kadarıyla 95 dogumlular.Bırısı unıversıte okuyor modern dans gece clubunde danscılık yapıyor.
Bu Kızların bır arkadası bunlar yuzunden ölmüş.
Benım bıldıgım kadarıyla Buse faceden yaptklarım ıcın aılem basta olmak uzere herkesten ozur dılerım dıye duvarına yazmış.
Kendısını de ıtıraf etmıs o vıdeoları cektıklerı donemlerde madde kullanıyorlarmıs.

yukarıda herkes yorumlarını düşüncelerini yazmış bende araştırıyim bi dedim arkadaşlar ergenlerde bozukluk ile alakalı bir yazı gördim buyrun sizde okuyun

Çocuk ve ergenlerdeki ruhsal bozukluklar ın belirtileri, tanısı, seyirleri ve tedavileri yetişkinlerden farklı bazı özellikler göstermektedir. Örneğin belirtiler başlama süresine bağlı ola: ak daha az ya da daha çok belirgin olmaktadır. Bir belirti kendi oluşumu ile ilgili bir seyir izlemektedir. Gelişim yaşına göre belirtiler nicelik ve nitelik olarak değişiklik göstermektedir. Bozukluğun seyri içinde de belirtiler nicelik ve nitelik olarak değişiklikler göstermektedir. Acele ve eksik değerlendirmeler yanlış tanı ve tedaviye neden olmaktadır. Özellikle ergenlerde bazı bozukluklar ancak belirli bir süre içinde netleşmektedir. Çocuk ve ergenlerde bazı bozuklukların oluşumunda hazırlayıcı ve ortaya çıkarıcı etkenler olarak psikososyal stres etkenlerine daha sık rastlanmaktadır. Aile içi ilişkileri ya da dinamiği çocuk ve ergenin psikopatolojisine ve tedavisine doğrudan önemli katkıda bulunmaktadır. Aile, okul işbirliği çocuk ve ergenin tanısından tedavisine kadar her dönemde çok önemli ve kaçınılmaz bir zorunluluk olarak belirmektedir. Aile görüşmeleri, gerek bilgilendirme, gerekse tedavinin seyrini izleme açısından önemli yer tutmaktadır. Çocuk ve ergenlerle gerek tanıya yönelik, gerekse tedavi amaçlı görüşmelerde, hekimin etkin, girişimci, belirleyici, katılımcı, yönlendirici, umutlandırıcı, destekleyici ve örnek olucu rol yüklenmesi gerekmektedir. Çocuk ve ergen bir ruhsal bozukluk tanısı almadan da içinde bulunduğu gelişim dönemi ile ilgili bireysel, ailesel ya da toplumsal sorunlar yaşayabilmektedir. Hekim tanıda ve bu oranların çözümünde çocuğa, ergene ve gerekirse aileye danışmanlık düzeyinde yardımcı olmalıdır. Çocuk ve ergenin tedavisi, içinde bulunduğu gelişim döneminden beklenen akademik, toplumsal etkinliklerden uzaklaşmadan ya da en az derecede ayrı kalacağı biçimde planlanmalıdır. Çocuk ve ergenlerin nadiren yatırılarak tedavi edilmeleri gerekmektedir. Öz kıyım riski, cinsel ya da fiziksel sömürü ve psikotik durumlar bu kararın gözden geçirilmesi gereken durumlardır. Yatış süresi olabildiğince kısa tutulmalıdır. Buluğ öncesi çocukların farmakodinamik ve farmakodinamik özellikleri farklı olup ilaç kullanımında özel dikkat gerektirmektedir. Yaygın gelişimsel bozukluklar, zeka gerilikleri ve çocukluk çağı şizofrenisi dışındaki bozukluklarda uygun ve etkin tedaviye yanıt yetişkinlerden daha kısa sürede ve daha iyi olmaktadır. Yeterli süre ve dozun uygulanmadığı tedavilerde nüksler yetişkinlerden daha sık olmaktadır. Özellikle çocuklukta geçirilen psikiyatrik bozukluk, aile öyküsünde psikiyatrik bozukluğun olması, düzensiz ya da parçalanmış aile yapısı, tıbbı (özellikle nörolojik) bozuklukların eşlik etmesi çocukları sonraki yaşamlarında da risk altına sokmaktadır. Bu nedenle çocuklar uzun aralıklarla da olsa yetişkinlik dönemine kadar izlenmelidir.
Antalya Psikiyatri çocuk ve gençlerdeki ruhsal hastalıklar adındaki yazısını Prof. Dr. Selehattin Senol psikiyatri kitabından alarak yazmıştır.

Ben ilk çıktığında merak edip bakmıştım.
Şöyle ki arkadaşın dediği gibi sarışın çok konuşan zaten bi'yerde dansçı.
Hatta bi'soru cevap sitesindeki cevaplarını görseniz şok olursunuz. Açık açık para için mi yapıyorsun, 200 e olur mu falan demişler kız da 1000 tl falan demiş, 1000den aşağı olmazmış:53:
Annen baban bi'şey demiyo mu dediklerinde diyolar tabii demiş ve 18 yaşındaymış çok yazık:25:.

Missblue bende Abd de danscilik yapiyorim bazen gogo dance. Cok uzuldum gercekten. En yakin arkadasimda Katamaranda ve istanbul ve Antalya da cesitli yerlerde dansediyordu. Buna ragmen biz disari ciktigimizda makyaj yapmiyoruz acik giymiyoruz ki goze batmiyalim. Normal bi hayatimiz var.Danscilik yapmasina sozum yok bu gibi isleri kullanarak fahiselik yapmasi canimi sikti. Cok uzuldum.ilgi cekmek icin mi yapiyolar acaba. Cok gencler zamanla ilgi cekmenin getirdigi agirligi sirtlarinda hissederler.

Son düzenleme:
şu saçı sarıya boyalı varoş kızının çektiği video demi :131: ahaha boşversenize o kız akıl hastası ! kullandığı ilaçların reçetesini twitterına resmini koymuştu prozac ve bi kaç tane daha çok ağır ruhsal bozukluk ilaçları rahatsız yani kız bence akıl hastenesine yatırılmalı..

Bende prozac kullaniyorum bende agir ilac kullaniyorum bipolar hastasiyim ama boyle ilac ismi verip bu insanlarla bagdastirmk hic olmamis

Missblue bende Abd de danscilik yapiyorim bazen gogo dance. Cok uzuldum gercekten. En yakin arkadasimda Katamaranda ve istanbul ve Antalya da cesitli yerlerde dansediyordu. Buna ragmen biz disari ciktigimizda makyaj yapmiyoruz acik giymiyoruz ki goze batmiyalim. Normal bi hayatimiz var.Danscilik yapmasina sozum yok bu gibi isleri kullanarak fahiselik yapmasi canimi sikti. Cok uzuldum.ilgi cekmek icin mi yapiyolar acaba. Cok gencler zamanla ilgi cekmenin getirdigi agirligi sirtlarinda hissederler.

Seni yorumlarından biliyorum tanıyorum Missplayful:3: Ben bu kızı geçen İstanbul Avrupa yakasında gördüm ve malesef direk belli ediyo kendini. Yüzü küçük ama giyimi, tipi küçük değil çok yazık ediyo kendine:50:
Bu kızın dansı pek öyle değil ama baya seksi sopalarda falan abuk hareketler mekan da kötüyse zaten çok şaşırmamak lazım:50:

Seni yorumlarından biliyorum tanıyorum Missplayful:3: Ben bu kızı geçen İstanbul Avrupa yakasında gördüm ve malesef direk belli ediyo kendini. Yüzü küçük ama giyimi, tipi küçük değil çok yazık ediyo kendine:50:
Bu kızın dansı pek öyle değil ama baya seksi sopalarda falan abuk hareketler mekan da kötüyse zaten çok şaşırmamak lazım:50:

Insan arsizliga namuzsuzluga alistimi geri donemez. Artik geri donusu olmaz alismis cunku. Ona normal geliyor herhalde

Back
X