• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gençler yardım

Şimdi sevgilisi olan birisi bana sürekli mesaj atıyor ve yakın davranıyor sizce ona beni zor elde ed

• Üyelersoruyor

OY: 4 50,0%
  • Kadınlarsoruyor

OY: 5 62,5%

• Ankete Katılan
    8
Şimdi sevgilisi olan birisi bana sürekli mesaj atıyor ve yakın davranıyor sizce ona beni zor elde edebileceğini anlaması için nasıl davranmaliyim

bunun anlamı elde edemez mi? yoksa az zorlarsa olur bu iş anlamında mı?

ikincisiyse hiç olmamış...

ilki ise mesajlarına cevap vermeyip engellersen sorun çözülür.

Sevgilisi olan adamın seni elde edebilmesine izin verdikten sonra amuda kalksan dahi seni "zor elde edilen kadın" olarak görmez. Bana kalırsa "kolay elde edilen" kadın olmayı kabul et ve bir ilişkiye başla. Nasılsa 3 gün sonra da senle sevgiliyken, başkasını bulup seni terk edecek. Yani sepet havası yaşayacağın bir ilişki için boşuna zor mu elde edilsem kolay mı elde edilsem diye kendini kasmana gerek yok anacım.

Bugun sizi sevgilisi varken size asılan insan yarın birgün bir başkası için de size aynısını yapar.. Uzak durun!! Baskasinin mutluluğu üzerine mutluluk kurulabilecegine inanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sizin de hoşunuza gidiyor. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.

Allah aşkına anketli konuların şıklarını oluştururken ne düşünüyorsunuz? Tirt dan öte.. Gereksiz tirt anketler serisi gunu mu bugün.

Yani zor da olsa sevgilisi olan biri elde edebiliyor seni. Nisanli evli de biraz daha zorlasa olur mu onlara bakisin nasil

Kaç kaç sahıbısı geldi :/
komple kaç buralardan.

Gülmekten ölür gibi ollllldum ama iyiyim şimdi çok şükür :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Konu sahibi tatlış kız,sana gelince.O belki seni zorda olsa elde eder ama,sevgilisi bunu yakaladığı zaman ilk postalayacağı kişide yine sen olursun :rolleyes:Onu bi aklına yaz yani. Hatta şöyle belirteyim ''Aşkım yalvarırım affet o sadece bir hata idi zaten peynirin bir çeşidi idi,ben ettim sen etme gurban olam dahada yok bitti onada yolu verdim Allahın varsa ayrılmazsın hadi evlenelim'' :cool: Kıııııız,yeminlen ay adam beni ne kadanda zor elde etti görüyonmu derken,bi bakmışsın adam sana el etmiş :rolleyes: Bide üstüne sevgilisi onu affetsin diye evlenme teklifi bile etmiş,çünkü sen bi hatasın ve o sevgilisini seviyor aslında..Yani sen zor kız oldum diye sevinirken ahanda şuraya yazıyorum screenshot al arada bak unutma diye,milleti evliliğe itersin.Zaten o değilde,sevgilisini aldatan adam,sana gelince senide aldatır.Yani demem o ki her türlü sana el sallicak.Kendine yazık etme.Başka adammı yok a benim güzel kızım.:KK14:

Hata sende şuan... Hem sevgilisi var hemde seni elde etmeye calisiyor ve sen istiyormusun kendini naza mi çekiyorsun... Anlamadim ama... Hic bir sekilde sana ulasmamasini sağla sende ona.. Nedr olsa sevgilisi var değil mi ???:stop:

Back
X