gençliğim ziyan oldu, gitti. ..

15 senelik evliyim, en büyük 14 en küçüğü de 2 yaşında. ilk zamanlar bu kadar değildi ama her zaman akrabalarına hizmet ettirmeye bayılır, her şey gittikçe kötü oluyor

Evliliğe uyum sağlayacak sürede geçmiş, 15 yıl.
Peki severek mi evlendiniz yoksa mantık evliliği miydi?
Çünkü bir kültür farklılığı var. Bu sizi zorluyor.

Bırakın hazirlanmamayi, misafir ı neden habersiz çağırdın dediğimde bile kıyamet koptu evde

Bırakın hazirlanmamayi, misafir ı neden habersiz çağırdın dediğimde bile kıyamet koptu evde
Kopsun ! En fazla ne yapabilir ki ?
Bu hayatta sizden daha önemli kimse yok. Kimse size madalya takmayacak bizi ne güzel ağırladı diye. Siz de dişinizi göstermek zorundasınız. Yoksa bu katlanarak devam edecek. Kimse kimseye köle olmak için doğmadı .

elinizden geleni yapın gelmeyen için zorlamayın kendinizi. yorulduğunuzda bir sancı var gibi ay bi dk bi sn çok fenayım diyip uzanın. bazen çok kötü ağırlayın misafirlerinizi ya kusura bakmayın belim çok kötüydü bu kadar yapabildim. eşinizin yanında söyleyin bunu.

mantığımı kullanarak sevdim diyelim

Anladım.Bakın aşağıdaki üye süper bir yöntem vermiş.Alıntıladım. Ama elinizden gelen aslında olmasın.
Bence bir deneyin...

yapmaya çalışıyor gibi yapın ama yapamayın. böyle insanlara dürüstlük yaramaz. herkesin içinde yapın çok canınız yanıyor hastasınız gibi diğer insanlar da söyler zamanla eşinize ya yenge hasta biz gelmeyelim diye.

Mantık? Mantık bunun neresinde?
Sanırım 19 yaşın mantığıyla karar vermiş.
O yaşlarda evliliklerde çoğunlukla mantık yüzdesel olarak düşük oluyor.
Çünkü geç ergenlik aslında 20'li yaşların başında son buluyor.

Ondan daha çok aşk evliliği gibi olmuş. Ondan kültürel farklılıklar bu kadar fazla.

kesinlikle doğru

Reactions: 000
Surat as sende misafire 3 tane cocuk kolay mi. 4/4 lul agirlarsan da adam tabi cagirir. Laf arasinda soyleyin sizde gelenlerin yaninda

evet ilk başlarda sustum, zaten farkındayım hatanın ama o zamanlar korkuyordum bir şey demeye şimdi ise kendi hiç bir şey dedirtmiyor

Surat as sende misafire 3 tane cocuk kolay mi. 4/4 lul agirlarsan da adam tabi cagirir. Laf arasinda soyleyin sizde gelenlerin yaninda
suratımı asacak olsam kıyamet kopar, seviyeli bir tartışma asla yapamayız en son ki kavgada küfürler, hakaretler havada uçuştu, çocuklarım çok kötü etkilendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…