- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi Vazelin005
-
15 senelik evliyim, en büyük 14 en küçüğü de 2 yaşında. ilk zamanlar bu kadar değildi ama her zaman akrabalarına hizmet ettirmeye bayılır, her şey gittikçe kötü oluyor
Bırakın hazirlanmamayi, misafir ı neden habersiz çağırdın dediğimde bile kıyamet koptu evdeBu dediğimi yapması zor biliyorum ama HAZIRLANMAYIN. Gelen misafire de ağrım çoktu kusura bakmayın deyin.
Gerçekten bazen bir şeyleri göstermek gerekiyor. Ancak öyle anlıyorlar. Boşanmak elbette zor ama böyle bir tiple yaşamak bence çok daha zor.
O zaman etkiye tepki yapacaksınız.Hayatını yaşıyor çünkü, disarda arkadaşlarıyla gezmek, bana istediğini yaptırmak, bunları kim istemez ki çok bencil ama asla kabullenmiyor.
Kopsun ! En fazla ne yapabilir ki ?Bırakın hazirlanmamayi, misafir ı neden habersiz çağırdın dediğimde bile kıyamet koptu evde
mantığımı kullanarak sevdim diyelimEvliliğe uyum sağlayacak sürede geçmiş, 15 yıl.
Peki severek mi evlendiniz yoksa mantık evliliği miydi?
Çünkü bir kültür farklılığı var. Bu sizi zorluyor.
mantığımı kullanarak sevdim diyelim
mantığımı kullanarak sevdim diyelim
elinizden geleni yapın gelmeyen için zorlamayın kendinizi. yorulduğunuzda bir sancı var gibi ay bi dk bi sn çok fenayım diyip uzanın. bazen çok kötü ağırlayın misafirlerinizi ya kusura bakmayın belim çok kötüydü bu kadar yapabildim. eşinizin yanında söyleyin bunu.
Sanırım 19 yaşın mantığıyla karar vermiş.Mantık? Mantık bunun neresinde?
ilk başlarda böyle değildi, cocuklarıma aşığım, onlar için varımAllahim nasil dogurdunuz 3 tane?
Bu adama hem de? Bir gunde boyle olmamistir yani degil mi?
Gerekirse o cayi doldurmayacaksin. Kalkip.almasinida bilecekameliyatı geçen sene oldum ama fıtık tekrarladı, hiç kimse yardım etmiyor her zaman tek başına herşeyin üstesinden gelmeye çalışıyorum, eşim kendi çayını bile kalkıp doldurmaz...
kesinlikle doğruSanırım 19 yaşın mantığıyla karar vermiş.
O yaşlarda evliliklerde çoğunlukla mantık yüzdesel olarak düşük oluyor.
Çünkü geç ergenlik aslında 20'li yaşların başında son buluyor.
Ondan daha çok aşk evliliği gibi olmuş. Ondan kültürel farklılıklar bu kadar fazla.
evet ilk başlarda sustum, zaten farkındayım hatanın ama o zamanlar korkuyordum bir şey demeye şimdi ise kendi hiç bir şey dedirtmiyorAslında karşımızdaki insanın davranışlarını biraz da biz belirliyoruz. Benim eşim çok anlayışlıdır ama ilk evlendiğimizde benden habersiz misafir çağırmak gibi bir hata yapmıştıTabi ben biraz deli olduğum için bir güzel delirmiştim bir daha olmadı. Siz en başında sustuğunuz için böyle olabilir. Her evlilik, her insan farklıdır sonuçta..
suratımı asacak olsam kıyamet kopar, seviyeli bir tartışma asla yapamayız en son ki kavgada küfürler, hakaretler havada uçuştu, çocuklarım çok kötü etkilendiSurat as sende misafire 3 tane cocuk kolay mi. 4/4 lul agirlarsan da adam tabi cagirir. Laf arasinda soyleyin sizde gelenlerin yaninda
Ne gibi bir eylem acabaO zaman etkiye tepki yapacaksınız.
Sözden anlamıyorsa eylemden anlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?