gençliğim ziyan oldu, gitti. ..

suratımı asacak olsam kıyamet kopar, seviyeli bir tartışma asla yapamayız en son ki kavgada küfürler, hakaretler havada uçuştu, çocuklarım çok kötü etkilendi
boyle adamlara yapacak hic bisey yok nr yazik ki 15 yillil evlisiniz. Ya bu deve gudulecek ya da bu diyardan gidilecek.

bir çok çözüm sundunuz, teşekkürler.
Rica ederim.
Aslında karşınızdaki vicdanlı olsa daha etkili çözümler var.
Ama ben diğer çözümlerin çok işe yarayacağını düşünmüyorum.

Ya da Nasreddin Hoca gibi o da eşşekten düşecek anca sizi o zaman anlayacak.

inanın ben de aynını düşünüyorum ama inşallah düşünce yine üzülen ben ve çocuklarım olmaz

Cafe, çay ocağı gibi yerlerde, arkadaşlarıyla takılıyor
Hem musade almadan misafir cagriyor hem eviyle ilgilenmiyor disarilarda takiliyor. Pes yahu....
Bu adamlara dişi başta göstereceksin aslında sonra "sen beni zaten boyle sevmedin mi?" Oluyor en basta almak lazim ipleri ele. Bosanmak kolay degil evet ama hic biseyden anlamiyorsa rest cekin bence. Aman dur aman yapma niye yapiyorsunla olmuyor bazen bi "eehhhh yetti be!" çıkışı gerekiyor bence. Kendinizi de yormayin gelen kendi pisirsin kendi yesin, caninizdan kiymetli mi ?

işte o resti çekmemek için zor tutuyorum kendimi çünkü blöf yapmam bitti dersem gerçekten biter

15 senelik evliyim, en büyük 14 en küçüğü de 2 yaşında. ilk zamanlar bu kadar değildi ama her zaman akrabalarına hizmet ettirmeye bayılır, her şey gittikçe kötü oluyor
E be kardeşim sende 3. yu niye yaptın boyle kocaya soyle kocalara seneler sonra durup durup ne diye cocuk verirsiniz anlamam dicem ama kaderin bu kaderinde onune gecilmiyoki o cocuk dogacaksa vakti saati gelince doğuyor bi sekilde

Evin duzenini kadin bilir. Şu misafirleridr anlamam kocadan musade aliyorlar gelmek icin.
Hah benim eski kaynana da oglunu arardı size gelcez demek icin oglu da isten beni
Sanki evi temizleyen yemek yapan ortalıgı toplayan oglu
Hazımsız mahluklar

E be kardeşim sende 3. yu niye yaptın boyle kocaya soyle kocalara seneler sonra durup durup ne diye cocuk verirsiniz anlamam dicem ama kaderin bu kaderinde onune gecilmiyoki o cocuk dogacaksa vakti saati gelince doğuyor bi sekilde
3.yu eşim için değil, kendim için yaptım, onlar benim yaşama sevincim, hayata tutunmak için tek dayanagim, öyle kuvvetli ki çocuklarımla bağımız.

inanın ben de aynını düşünüyorum ama inşallah düşünce yine üzülen ben ve çocuklarım olmaz
Bence çocuklarınız ve siz zaten üzülüyorsunuz.
Bu ne zamana kadar böyle gidecek?
Beyefendinin kölesi değilsiniz.
Anlaması lazım, tepki gösterin.
Allah yardımcınız olsun.

Eşinize de biraz vicdan versin.

Allah yardimciniz olsun.o tipte kocalar cok fazla.bastan alismis esiniz sizde ses cikarmamissiniz.tabi yas ilerleyip olgunlastikca tahammulunuz bitmis.o yuzden erken yaslarda evlilik insani cokertiyor.evlilik sorumluluk demek iki tarafli sorumluluk.evlendim karim var tamammm..bu kadin artik kolem nedersem o.nasil olsa biyerede gidemez dedigim dedik.esinizde kaybetme korkusu yok saygi yok sevgi yok sadece evin reisi o ne derse o.
Ksra bakmayin ama 15 yildan sonra degismez cunku onu boyle alistirmissiniz.bastan susup kabullenmissiniz.simdi isyan da etseniz cok gec.
Bende 11 yillik evliyim.iki kizimiz var.haksizliga asla gelemem.koparirim kiyameti.esimle kavga ettigimiz zaman ben onun onune ne yemek koyarim ne bir bardak su nede cay koyarim.yemegi cayi yaparim kendime kurarim onunla bile yemem.yaninda yatmam bir kelime etmem.o bana bir sayiyorsa ben bes sayarim hiccc alttan almam.yerden goge hakliysam eger aynen bunlari yaparim.geri adim atmam.belki on gun bile kus kaliriz sonra gelir barisir beyefendi.
Icinize ata ata bu hale gelmissiniz yazik size o cocuklar onunda cocugu.eve ekmek getirmekle baba olunmuyor.ben kaldiramzdim sabrinuza hayranim.ama sizde boyle giderse sinir hastasi olursunuz.evi terkedin annenize gidin bir muddet burnu surtulsun bir ders vermeniz lazim.duzeni bozulsun bakalim napicak.cocuklari bir tek siz dusunuyorsunuz evliligi tek basina goturuyorsunuz ve cok yipranmissiniz.Allah esinize vicdan versin.sizde bagirip cagirin koparin kiyameti.cocuklariniz icin susmayin konusun sabretmeyin risk alin.sahura kadar esim eve gelmese ben bosardim dayanamazdim.o sizi sindirmis takmiyor terkedin evi gorsun gununu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…