- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
Bende giyemiyorum canım. Nasıl içinde kalıyor bir bilsen.(
18 yaşındayım bu yıl üniversiteyi kazandım hemşire olucam neden hep ben hayallerimden isteklerimden vazgeçiyorum ondan çok sıkıldım işte sırf onlar askılıya izin vermiyor diye tatile gidip denize girmemeyi düşünüyorum artık
18 yaşındayım bu yıl üniversiteyi kazandım hemşire olucam neden hep ben hayallerimden isteklerimden vazgeçiyorum ondan çok sıkıldım işte sırf onlar askılıya izin vermiyor diye tatile gidip denize girmemeyi düşünüyorum artık
ne güzel işte canım mesleğini eline alınca daha rahat edersin :)
keşke çoğu arkadaşım gibi ailemin yanındayken rahat edebilseydim
Üniversite kazanmadın mı? Tek kurtuluşun o. Een uzak neresiyse oraya git. Ben çok asi kendine karışılmasından hoşlanmayan biri olmama rağmen çeneleriyle bıktırdılar beni. Ben de olabildiğince uzak harika bir şehre gittim. Para bağımız da koptu. Anlatırken bile mutlu oluyorum.
canım inan bana bu konuda tek değilsin, zamanla değişebilir ailen sen kendi moralini yüksek tutmaya çalış
inşallah ablam gibi erkenden evlenmek istemiyorum ama böyle giderse ablam gibi 23ümde evlenirim sonra herkes neden erkenden evlendin diye laf yaparlar bilmiyolarki evde huzur rahat özgürlük yok sen kız çocuğusun otur öyle giyinme böyle konuşma şuraya gitme anlayışı devam ettikçe bizlere huzur yok
sakın canım, bak mesleğinide eline alıcaksın zamanla her şey düzelicek, kendin için en mantıklısını düşün, çünkü evlendiğin insanda çok farklı olmuyor, senin şansın mesleğini alıcak olman, bunu iyi değerlendirmelisin, çok daha zor durumda olanlar var bi görsen canım, o yüzden duygusal davranma :)
2014 yılında yaşanan olaylara bak... Elin adamı Mars a gider biz kol bacak butta takıldık kaldık... Umarım ilerde anne olduğunda çocuğuna sen de aynılarını yapmaz, modern bi anne olursun. Allah yardımcın olsun. Allah a da şükürler olsun böyle bi ailem olduğum için
Ablalarım yılda 1 kez 1 veya 2 gün denize gidiyoruz ama inanın denizi o kadar çok sevmeme rağmen hevesim kaçıyor neden derseniz denize girerken ne giyeceğim promlem oluyor 18 yaşındayım şu yasıma kadar ne bikini ne de mayo giyebildim bundan önceki snelerde şort ve askılıyla girerdim ama bu yıl onada izin vermiyor ailem internetten açıklar için haşemalara bakayım dedim şunu çok beğendim
Eki Görüntüle 1205511
ama buna da izin vermediler bıktım artık ben bıktım bi ağız tadıyla tatil yapamıyorum
neymiş askılıymış böyle erkeklerin içinde durmaya utanmıcakmışmıyımsinirden ağlıyorum bıktım bu baskıdan sonra kızımız neden evden kaçtı al sana işte
Asıl bu haşema mıdır nedir, ne idüğü belirsiz şey utanç verici. Bununla denize gireceğime leğene su doldurur içine otururum. Bununla denize girsen nolacak allasen.Rezalet.
kıyamam bızım aılemızde boyle suan yasın kucuk ısyanlardasın bende yasadım :) ama aılenı yasam tarzını kabullenıp elde edemediklerinden bıle mutlu olabılırsın ... belkı ileride esın olacak adamla beraber her yaz tatıle cıkarsın ve yasayamadıklarının tadını onunla cıkarırsn
Olaya senin açından bakıyorum, inat yapar denize gitmezdim. Kendi ayaklarımın üzerinde durana kadar bekler, istediğim gibi giyinir ve giderdim.abartmayın ama bizde severe giymiyoruz gördüğünüz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?