gençliğimi yaşatmıyorlar :(

ne güzel işte canım mesleğini eline alınca daha rahat edersin :)

Üniversite kazanmadın mı? Tek kurtuluşun o. Een uzak neresiyse oraya git. Ben çok asi kendine karışılmasından hoşlanmayan biri olmama rağmen çeneleriyle bıktırdılar beni. Ben de olabildiğince uzak harika bir şehre gittim. Para bağımız da koptu. Anlatırken bile mutlu oluyorum.

hayallerinden istekelrinden vazgeçmiş olmuyorsun ki, ertelemiş oluyorsun

bence çok güzel bir mesleğin de olacak, biraz sabır

gerçi beni kessen bu saatten sonra o haşemamdan başkasıyla girmem, giremem denize o ayrı

ben severek ve beğenerek almıştım, normalde ben de açığım ama askılı fln giymem, bence umudunu kaybetme

kıyafetlerin bazıları benim aklıma yattı yahu
mayo bikini giymediğim için bi türlü suya giremiyodum.

of of malesef üniversiteyide yaşadığım şehirde hemşirelik bölümü var diye burayı yazzdırdılar yanıyorumda en çok buna yanıyorum 4 sene daha baskı altında üniversite hayatı yaşamaya çalışıcam daha başlamadan pişman oldum

canım inan bana bu konuda tek değilsin, zamanla değişebilir ailen sen kendi moralini yüksek tutmaya çalış

inşallah ablam gibi erkenden evlenmek istemiyorum ama böyle giderse ablam gibi 23ümde evlenirim sonra herkes neden erkenden evlendin diye laf yaparlar bilmiyolarki evde huzur rahat özgürlük yok sen kız çocuğusun otur öyle giyinme böyle konuşma şuraya gitme anlayışı devam ettikçe bizlere huzur yok

sakın canım, bak mesleğinide eline alıcaksın zamanla her şey düzelicek, kendin için en mantıklısını düşün, çünkü evlendiğin insanda çok farklı olmuyor, senin şansın mesleğini alıcak olman, bunu iyi değerlendirmelisin, çok daha zor durumda olanlar var bi görsen canım, o yüzden duygusal davranma :)

2014 yılında yaşanan olaylara bak... Elin adamı Mars a gider biz kol bacak butta takıldık kaldık... Umarım ilerde anne olduğunda çocuğuna sen de aynılarını yapmaz, modern bi anne olursun. Allah yardımcın olsun. Allah a da şükürler olsun böyle bi ailem olduğum için

en çok mesleğime güveniyorum zaten kimseye eyvallah etmiyeceğim ona seviniyorum kendi ayaklarımın üzerinde duracağım için çok mutluyum annem babamda olsa hayatıma müdahale etmelerini istemiyorum işte artık :)

şanslısınız hemde çok :)

kıyamam bızım aılemızde boyle suan yasın kucuk ısyanlardasın bende yasadım :) ama aılenı yasam tarzını kabullenıp elde edemediklerinden bıle mutlu olabılırsın ... belkı ileride esın olacak adamla beraber her yaz tatıle cıkarsın ve yasayamadıklarının tadını onunla cıkarırsn

Daha kapalı bir model bul onu giy tatlım. İsteklerinden ve hayallerinden de sakına vazgeçme. Umudunuda kaybetme genceciksin,pırıl pırılsın daha çok şükür ben bu tarz sorunlar yaşamadım. Yaşayanlara da üzülüyorum bu tarz seçimleri senin kendi özgür iradenle yapman gerekiyor. Çünkü artık sen bir bireysin. Malesef ki bazı aileler bunu kabullenmek istemiyorlar. Bende aynı şeyi söylüyorum güzel bir bölüm kazanmışsın,düzgün bir şekilde oku okulunu bitir ve hayatına bak. Ekonomik özgürlüğü olan genç bir kadın olduğunda bu tarz kararları kendin alabilecek gücün de olur

neymiş askılıymış böyle erkeklerin içinde durmaya utanmıcakmışmıyım sinirden ağlıyorum bıktım bu baskıdan sonra kızımız neden evden kaçtı al sana işte

hayır hiç utanmıyorum göstercemde göstercem de
ahh kuzum ailene karşı koyamazsın
kendini üzmemeye çalış
en azından allah katında mukafatlanırsın belki
aileden kurtulursun koca başlar bu seferde
kocan kıskanmaz ailen gibi sahiplenmez bu sefer kocaya uyuz olursun
bence dert etme sen.boş yere cancazını üzme

aryrıca sana bi alternatif adidasın yandan çizgili diz altı taytları var kauçuk gibi üstünede adidas yarım kollu kibar bi tişört
yüzücü gibi olursun
tesettür için değilde artislik için giymişsin gibi olur

Son düzenleme:

inanın çok bunaldım artık çevremdeki kimse halimden anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…