- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
Pardon da 18 yasindaki cocuktan bahsediyoruz kimi mi ilgilendirir annesini babasini ilgilendirir cunku o cocuk onun ve o anne baba o cocuktan sorumlu yoksa kim ne isterse giyinsin tabi herkes sonucta kendi amelinden sorumluHanımefendi öyle diyenlerden biri de benim evet. Ailemiz sahibimiz değil. Ben ailesiyle aynı olmak zorunda hisseden birey olamamış insanlara hep üzülürüm. Belli yaşa gelmiş, mesleğini eline almış kadın da bırakın istediği şekilde yaşasın. Vucudunu teşhir etmek istiyorsa da etsin. Kimi ilgilendirir?
kızlar kaç yaşından itibaren evlenebilirler sizce?Pardon da 18 yasindaki cocuktan bahsediyoruz kimi mi ilgilendirir annesini babasini ilgilendirir cunku o cocuk onun ve o anne baba o cocuktan sorumlu yoksa kim ne isterse giyinsin tabi herkes sonucta kendi amelinden sorumlu
Boswer canım uykum geldı telin ustunde ytyrm resmen.Ne demek istedigini anlamadim
O yüzden buradaki herkes belli bir olgunluğa erene kadar beklemesini söylüyor. Anlayamadınız sanırım.Pardon da 18 yasindaki cocuktan bahsediyoruz kimi mi ilgilendirir annesini babasini ilgilendirir cunku o cocuk onun ve o anne baba o cocuktan sorumlu yoksa kim ne isterse giyinsin tabi herkes sonucta kendi amelinden sorumlu
Benim fikrim kendini evlilige hazir hissettiginde ben 28 yasinda evlendim bu soruyu ne maksatla sordun anlamadim konunun evlilikle hic alakasi yokkenkızlar kaç yaşından itibaren evlenebilirler sizce?
Burda olgunluktan bahsedilmedi msj lari tekrar okuyun ekmegini elin aldinmi bosverisin ana babayi istedigini giyersin dendiO yüzden buradaki herkes belli bir olgunluğa erene kadar beklemesini söylüyor. Anlayamadınız sanırım.
şunun için sordum. devletin bile araba kullanmaya, evlenip çocuk sahibi olmaya uygun gördüğü yaşı neden ailenin yönetmesi gereken bir yaş olarak gördüğünüzü anlamadım. hele ki konuya tamamen dini yönden yaklaşarak. yani kişisel yönden!?Benim fikrim kendini evlilige hazir hissettiginde ben 28 yasinda evlendim bu soruyu ne maksatla sordun anlamadim konunun evlilikle hic alakasi yokken
Aile 40 yasinda da olsan ailedir devlet 18 den sonra bak basinin caresine desede anne baba bunu asla demez kisisel aldigimi nerden cikardin ben olayi 18 yasindaki bi gencin gencligimi yasatmiyorlar diye actigi baslik uzerinden degerlendirdim yoksa isteyen istedigi gibi yasar bunu ben demiyorum Allah boyle buyuruyorşunun için sordum. devletin bile araba kullanmaya, evlenip çocuk sahibi olmaya uygun gördüğü yaşı neden ailenin yönetmesi gereken bir yaş olarak gördüğünüzü anlamadım. hele ki konuya tamamen dini yönden yaklaşarak. yani kişisel yönden!?
konu sahibi allah ne diyor mu demiş sence? konu bu mu yani?Aile 40 yasinda da olsan ailedir devlet 18 den sonra bak basinin caresine desede anne baba bunu asla demez kisisel aldigimi nerden cikardin ben olayi 18 yasindaki bi gencin gencligimi yasatmiyorlar diye actigi baslik uzerinden degerlendirdim yoksa isteyen istedigi gibi yasar bunu ben demiyorum Allah boyle buyuruyor
Canım o da bisey mi benim bi arkadaşım vardı deniz kenarında çok sosyetik bi yerde evleri olmasina rağmen ailesi denize girmesine izin vermezdi kesinlikle.. ben öyle evi napiyim şahsen :))
Tamam işte ben de olması gereken budur diyorum. Ne zamana kadar başkalarının seçtiği bir hayatı yaşayacak bu kız. Şimdi ailesini üzmesin yaşı küçük. Eğitimini alır, işine girer, tatiline de gider, bikinisini de giyer.Burda olgunluktan bahsedilmedi msj lari tekrar okuyun ekmegini elin aldinmi bosverisin ana babayi istedigini giyersin dendi
Seni niye rahatsiz etti benim Allahin ne buyurdugunu hatirlatmam o kardesimiz Allahin ne buyurdugunu hatirlamis olsa burda ailesi icin veryansin etmez onlara itaat etmesi gerektigini bilirdi[/QUOTE], member: 349521"]konu sahibi allah ne diyor mu demiş sence? konu bu mu yani?
siz haşemayla mı giriyorsunuz denize?[/QUOTE][QUOTE="seyda6153]Seni niye rahatsiz etti benim Allahin ne buyurdugunu hatirlatmam o kardesimiz Allahin ne buyurdugunu hatirlamis olsa burda ailesi icin veryansin etmez onlara itaat etmesi gerektigini bilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?