gençliğimi yaşatmıyorlar :(

kritik bir yaştasın canım ergenliğin bitip artık olgunlaşmaya girecegin evrede biraz onların istediği gibi olsun ama kendi fikrinide kırmadan söyle baktın olmuyor tamam de kırma aileni

Pardon da 18 yasindaki cocuktan bahsediyoruz kimi mi ilgilendirir annesini babasini ilgilendirir cunku o cocuk onun ve o anne baba o cocuktan sorumlu yoksa kim ne isterse giyinsin tabi herkes sonucta kendi amelinden sorumlu

işin çok zor.
çünkü mezun olduğunda da sen evlenene kadar o evin kızı olacaksın. ne değişecek? mayoya izin mi verecekler? onlarsız denize mi gidebileceksin? hiç sanmıyorum.
bir de muhtemelen aynı görüşte biri olmadan evlenmene müsaade etmeyecekler. baban gibi bir eşin olursa artık mayoyu denizi rüyanda görürsün.
kısaca, hayata bir yerlerden başla. çünkü ailenle aynı şehirde okuyacaksın.

Pardon da 18 yasindaki cocuktan bahsediyoruz kimi mi ilgilendirir annesini babasini ilgilendirir cunku o cocuk onun ve o anne baba o cocuktan sorumlu yoksa kim ne isterse giyinsin tabi herkes sonucta kendi amelinden sorumlu
kızlar kaç yaşından itibaren evlenebilirler sizce?

O yüzden buradaki herkes belli bir olgunluğa erene kadar beklemesini söylüyor. Anlayamadınız sanırım.

Benim fikrim kendini evlilige hazir hissettiginde ben 28 yasinda evlendim bu soruyu ne maksatla sordun anlamadim konunun evlilikle hic alakasi yokken
şunun için sordum. devletin bile araba kullanmaya, evlenip çocuk sahibi olmaya uygun gördüğü yaşı neden ailenin yönetmesi gereken bir yaş olarak gördüğünüzü anlamadım. hele ki konuya tamamen dini yönden yaklaşarak. yani kişisel yönden!?

Ister mayo giyer ister bikini bu sadece onu ilgilendirir
Denize haşemayla girenlerde askılı altına pantolon/şort giyenler bikiniyle girenlerden daha çok dikkat çekiyo
Memeucuna kadar herşey aleni gözüküyo

Baban gibi biriyle evlenme kardeşim herşeyin yeri zamanı var

Aile 40 yasinda da olsan ailedir devlet 18 den sonra bak basinin caresine desede anne baba bunu asla demez kisisel aldigimi nerden cikardin ben olayi 18 yasindaki bi gencin gencligimi yasatmiyorlar diye actigi baslik uzerinden degerlendirdim yoksa isteyen istedigi gibi yasar bunu ben demiyorum Allah boyle buyuruyor

konu sahibi allah ne diyor mu demiş sence? konu bu mu yani?

ilk resimdeki askılı kollu güzel aslında ikna etmeye çalış aileni.ikna olmazlarsada onların uygun gördüğü şeyi beğenmeyerek giymek zorundada değilsin bence.boykot et denizede girme..hemşire olacakmışsın işte ne güzel.ekmeğini eline al o zaman böyle sorunlar kalmaz dert etme

Canım o da bisey mi benim bi arkadaşım vardı deniz kenarında çok sosyetik bi yerde evleri olmasina rağmen ailesi denize girmesine izin vermezdi kesinlikle.. ben öyle evi napiyim şahsen :))

Yazık üzüldüm kızcağıza.. İnşallah evlendiği adam hanzo olmazda bari deniz yüzü görür kız. Baba evinde kısıtlama, koca evinde kısıtlama napsın bu kızlar anlamıyorum!

, member: 349521"]konu sahibi allah ne diyor mu demiş sence? konu bu mu yani?[/QUOTE]
Seni niye rahatsiz etti benim Allahin ne buyurdugunu hatirlatmam o kardesimiz Allahin ne buyurdugunu hatirlamis olsa burda ailesi icin veryansin etmez onlara itaat etmesi gerektigini bilirdi

[QUOTE="seyda6153]Seni niye rahatsiz etti benim Allahin ne buyurdugunu hatirlatmam o kardesimiz Allahin ne buyurdugunu hatirlamis olsa burda ailesi icin veryansin etmez onlara itaat etmesi gerektigini bilirdi[/QUOTE]
siz haşemayla mı giriyorsunuz denize?

Burda olgunluktan bahsedilmedi msj lari tekrar okuyun ekmegini elin aldinmi bosverisin ana babayi istedigini giyersin dendi
Tamam işte ben de olması gereken budur diyorum. Ne zamana kadar başkalarının seçtiği bir hayatı yaşayacak bu kız. Şimdi ailesini üzmesin yaşı küçük. Eğitimini alır, işine girer, tatiline de gider, bikinisini de giyer.

, member: 349521"]konu sahibi allah ne diyor mu demiş sence? konu bu mu yani?
Seni niye rahatsiz etti benim Allahin ne buyurdugunu hatirlatmam o kardesimiz Allahin ne buyurdugunu hatirlamis olsa burda ailesi icin veryansin etmez onlara itaat etmesi gerektigini bilirdi[/QUOTE]

Siz hangi sifatla Allah' in ne buyurdugunu dini inancini bilmediginiz bir insana hatirlatmayi gorev edindiniz?
Hanimefendi bu dunyada Islam harici bir suru din, onu da gecelim inancsiz olan bir suru insan var, farkinda misiniz?

Bu gece bu forumdaki yorumlar beni benden aliyor.

[QUOTE="seyda6153]Seni niye rahatsiz etti benim Allahin ne buyurdugunu hatirlatmam o kardesimiz Allahin ne buyurdugunu hatirlamis olsa burda ailesi icin veryansin etmez onlara itaat etmesi gerektigini bilirdi
siz haşemayla mı giriyorsunuz denize?[/QUOTE]
Kardesim sen niye taktin benim ne zihniyette olduguma ne giyindigime ben sana soruyormuyum sen ne giyoyorsun diye ne giyerseen giy banane bak hayatina sen,ben 18 yasindaki cocugun annesi babasina olan tavrina cevap verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…