- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
Olaya senin açından bakıyorum, inat yapar denize gitmezdim. Kendi ayaklarımın üzerinde durana kadar bekler, istediğim gibi giyinir ve giderdim.
Gencecik yaşında bunları giymektense manzarası daha iyidir emin ol. Bir rahat bıraksalar şu kadınları artık.muğlaya gidicez giderim ama gezmeye giderim denize girmicem manzarasına bakmakla yetinirim
ben daha çok gencim bu bana yakışmaz ki of off
Asıl bu haşema mıdır nedir, ne idüğü belirsiz şey utanç verici. Bununla denize gireceğime leğene su doldurur içine otururum. Bununla denize girsen nolacak allasen.Rezalet.
Asıl bu bikini midir nedir, sütyen ve külot gibi bir şey utanç verici. Bununla denize gireceğime leğene su doldurur içine otururum. Bununla denize girsen nolacak allasen.Rezalet.
(işte yazdığınızın bundan hiçbir farkı yok.)
18 yaşındayım bu yıl üniversiteyi kazandım hemşire olucam neden hep ben hayallerimden isteklerimden vazgeçiyorum ondan çok sıkıldım işte sırf onlar askılıya izin vermiyor diye tatile gidip denize girmemeyi düşünüyorum artık
of of malesef üniversiteyide yaşadığım şehirde hemşirelik bölümü var diye burayı yazzdırdılar yanıyorumda en çok buna yanıyorum 4 sene daha baskı altında üniversite hayatı yaşamaya çalışıcam daha başlamadan pişman oldum
Aynen öyle keşke biraz hayatımızi kendimizin yönetmemize izin verselerHayata 5-0 yenik baslayanlar kulubune hos geldin canim. Ayni durumdayiz bana da izin vermiyolar mayoyla bikiniyle girmeme ama hasemayla girmektense hic girmem oyuzden 3 yildir deniz yuzu gormedim ve icim gidiyoahh ahh bende hep gıptayla bakiyorum rahat olan arkadaslarima
Ayni yastayiz, bende ailemle aynı sehirdeyim MALESEF , bizim tek cikis yolumuz elimize meslegimizi alip defolup gitmek
Bi mayo bikini giydirmediler diye mi tum bu sozler canim aglayacak hayatta o kadar cok sey varki bunlar icin oturup aglamaneymiş askılıymış böyle erkeklerin içinde durmaya utanmıcakmışmıyımsinirden ağlıyorum bıktım bu baskıdan sonra kızımız neden evden kaçtı al sana işte
açığım başım kapalı değil ama kısa kollularıda çok çirkin görünüyor onu da ben istemiyorum[/QUOT sormadan edemiycem sen denize gercekten girmek istiyormusun
Allahtan bahsetmissin Allahin ona bu sekilde dneize girmesine musde etmediginide biliyor olmalisiniz yilin 2014 oldugunu da yazmadan gecememissin ailesinin kizini korumaduygusunu anliyacagina 18 yasindaki cahilin isyanina hak veriyorsunuzAilen için değil genel olarak söylüyorum ama beyaz çamaşırlarıyla şalvarlarıyla giyenlere laf etmezler gidipte bu tür şeylere takılırlar ki fotoğraftaki de gayet kapalı. Yıl olmuş 2014 hala aile baskısı. Yazık Allah akıl fikir versin.
Allah Allah hem allahtan bahsedip bide sukredip nasil acik giydirmiyorlar diye ailesini yeriyorsunuz bu kardesimizin boyle giyinmemesini once Allah istiyor yilla inancin ailenin tutumunun ne alakasi var2014 yılında yaşanan olaylara bak... Elin adamı Mars a gider biz kol bacak butta takıldık kaldık... Umarım ilerde anne olduğunda çocuğuna sen de aynılarını yapmaz, modern bi anne olursun. Allah yardımcın olsun. Allah a da şükürler olsun böyle bi ailem olduğum için
Hanı bır zıhnıyet var ya her acık olan kadını boyle ıp askılı, straplez, mini etek hayal etmezler mi?sınır oluyorum acıgım ama ıp askı, kolsuz vb.gıymek yasak .Allah Allah hem allahtan bahsedip bide sukredip nasil acik giydirmiyorlar diye ailesini yeriyorsunuz bu kardesimizin boyle giyinmemesini once Allah istiyor yilla inancin ailenin tutumunun ne alakasi var
Hanımefendi öyle diyenlerden biri de benim evet. Ailemiz sahibimiz değil. Ben ailesiyle aynı olmak zorunda hisseden birey olamamış insanlara hep üzülürüm. Belli yaşa gelmiş, mesleğini eline almış kadın da bırakın istediği şekilde yaşasın. Vucudunu teşhir etmek istiyorsa da etsin. Kimi ilgilendirir?Valla yorumlari okuyunca sastim kaldim meeleginj eline alinca ana babani bosverir istedigin gibi hayat yasarsin diye akil vermis bi cok bayan bu nasil bi mantik yani anne babaya hakettikleri icin degil ekonomik ozgurlugu elinnde olmadigi icin boyun eg diyorsunuz oysa anne baba evladina dogru olani yaptirmaya calisiyor zaten formu acan kardesimizin niyetide uzum yemek degil bagciyi dovmek mesele denize girememek degil vucudunu teehir edememek
Ne demek istedigini anlamadimHanı bır zıhnıyet var ya her acık olan kadını boyle ıp askılı, straplez, mini etek hayal etmezler mi?sınır oluyorum acıgım ama ıp askı, kolsuz vb.gıymek yasak .
İlle tesettürlü olanlar degıl yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?