- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
- Konu Sahibi saniyebuse
bak cnm benimde 6 yil bebegim olmadi.sukret ki adet giruyosun adet oluyosan mutlaka hamike kalirsin cunku yumurtluyosun.esine keciboynuzu kuru yap hamilelik forumunda bulabilursin.ayrica ceviz gercek bal ari sutu findik ici bunlari duzenli yedir.sende hayit suyuna basla.bunlari duzenli yap arti snde adetin ucuncu ginu arisutu findik ceviz ginde ikisertane ye adetin 12 gunune kadar.ovulasyon testi al bu cokdaha kolaylastiricaktir.Kızlarr çok mutsuzum... bebek istiyorum ama maalesef gene olmadı.. bu ay 3ünde hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış bi sıkıntı Yok dedi doktorum. Yalnız eşimde sperm sayısında maalesef düşünlük var 3aydır proxeed plus kullanıyor bu ay çok ümitliydim gerçekten ama şimdi adet oldum.. eşime de bişi diyemiyorum çünkü oda çok üzülüyor o yüzden buraya yazmak istedim biraz dertleşmek istedimböyle durum yaşayıp bebek sahibi olan güzel anneler bana lütfen ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevirim.. allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ediyorum herkes için
ama esinin sperm sayisi cok onemli.mutlaka keciboynuzu nu yap.selenyum agirlikli beslensin.birkac ay dene olmazsa dr gidip yumurta takibi yaptie ben oyle yaptim ve hamile kalmistim kizima.iliski oncesi esine sert bir kahve yap iluski sonrasi banyo yapma hic kalkmada yat uyu sabah yap.bacaklarinin altina yastik koy bir yarim saaat bekle.butun bunlari 6 yil boyunca hic bikmadan uyguladim ve en soninda sukur hamile kalabildim benim tupum tikaliydi laproskopi falan baya uzun hikayem.Allahin dedigi olur sen her yolu dene ki icinde kalmasin.ben simdi ikinci.prensesimi bekliyorum 32 haftaligiz.
birde sana tavsiyem stres yaparsan olmuyor dusunme esini al gez toz alisveris yap bu bahar havalarinin tadini cikar.bebek hayalleri kur fakat uzuntu keder yunurtlamayi engelliyor.bak nasil hamis olcan.insallah buradan hamileyim diye konuda acarsin.Rabbim saglikli bir evlat versin sana ve tum isteyenlere.
ozgurlugunun tadinu cikar bugunleri cok ararsin cooookkk