• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene adet oldum :(

Kızlarr çok mutsuzum... bebek istiyorum ama maalesef gene olmadı.. bu ay 3ünde hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış bi sıkıntı Yok dedi doktorum. Yalnız eşimde sperm sayısında maalesef düşünlük var 3aydır proxeed plus kullanıyor bu ay çok ümitliydim gerçekten ama şimdi adet oldum.. eşime de bişi diyemiyorum çünkü oda çok üzülüyor o yüzden buraya yazmak istedim biraz dertleşmek istedim :KK43: böyle durum yaşayıp bebek sahibi olan güzel anneler bana lütfen ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevirim.. allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ediyorum herkes için
bak cnm benimde 6 yil bebegim olmadi.sukret ki adet giruyosun adet oluyosan mutlaka hamike kalirsin cunku yumurtluyosun.esine keciboynuzu kuru yap hamilelik forumunda bulabilursin.ayrica ceviz gercek bal ari sutu findik ici bunlari duzenli yedir.sende hayit suyuna basla.bunlari duzenli yap arti snde adetin ucuncu ginu arisutu findik ceviz ginde ikisertane ye adetin 12 gunune kadar.ovulasyon testi al bu cokdaha kolaylastiricaktir.
ama esinin sperm sayisi cok onemli.mutlaka keciboynuzu nu yap.selenyum agirlikli beslensin.birkac ay dene olmazsa dr gidip yumurta takibi yaptie ben oyle yaptim ve hamile kalmistim kizima.iliski oncesi esine sert bir kahve yap iluski sonrasi banyo yapma hic kalkmada yat uyu sabah yap.bacaklarinin altina yastik koy bir yarim saaat bekle.butun bunlari 6 yil boyunca hic bikmadan uyguladim ve en soninda sukur hamile kalabildim benim tupum tikaliydi laproskopi falan baya uzun hikayem.Allahin dedigi olur sen her yolu dene ki icinde kalmasin.ben simdi ikinci.prensesimi bekliyorum 32 haftaligiz.
birde sana tavsiyem stres yaparsan olmuyor dusunme esini al gez toz alisveris yap bu bahar havalarinin tadini cikar.bebek hayalleri kur fakat uzuntu keder yunurtlamayi engelliyor.bak nasil hamis olcan.insallah buradan hamileyim diye konuda acarsin.Rabbim saglikli bir evlat versin sana ve tum isteyenlere.
ozgurlugunun tadinu cikar bugunleri cok ararsin cooookkk

İlişkiye girmeden önce rahatlatıcı nefes egzersizleri uygulayın, isterseniz özelden nasıl uygulayacağınızı yazarım. Meditasyon yapmayı da deneyebilirsiniz, Youtube'ta videoları oluyor. Zor bir durum ama stres altında olmamanız çok önemli. Umarım bir bebeğiniz olur.

Aslında hem onerilecek bir cok sey var, hem de çocuk sahibi olmanın bizlerin elinde olmadığını düşünüyorum, tamamen Allah isterse verir durumu..
Beklemenin geciktirdiği çok çok söylenen bir durum. Ama beklememek de elde değil biliyorum :( de biraz başka şeylere odaklanmaya gayret edin. Kari koca birbirinizi bu surecte yipratirsaniz, cocuk olduktan sonra da duzelmeyebilir bazi şeyler.
Sperm için kullanilan ilaclar en erken 3 ayda etkisini gösteriyor zaten. Ben tedavi için gittiğimde orada bir kadın vardi, esinin değerleri cok kotuymus, her doktor bosuna ugrasmayin olmaz demis, kadın doktorlari tamamen birakip keci boynuzuyla birseyler yaptığını ve cocugu oldugunu anlatti, yaninda 4 yaşında harika bir kiz vardi, simdi ikinci cocuk icin doktora gelmiş.
Yani bitkilerden de destek almaya çalışın. Ama dedigim gibi, birbirinizi yipratmadan..
Eşimin morfolojisi yuzde 3 tu. Ilk aşılamamız tuttu. Kendinizi sürekli heder etmektense, yeniden sperm analizi yaptırın ve yeterliyse direk aşılama yaptırın bence. Evde yumurtlama günü vs bazen takip edilemeyebiliyor.
Aşılamada hem yumurta buyuyor, hem rahim kalınlığı ideal oluyor, hem yumurtanin catladigindan emin olunuyor, hem de spermin en hizli ve hareketli olanlari seçiliyor. Yani sans daha yuksej

1 seneye yakın bebek beklemiş kişi olarak şunu diyebilirm ki kesinlikle kafaya takma ve ilişkiye çocuk olsun diye girme, bunu bana söylediklerinde insanın elinde değil diyordum ki öyle zaten.
eşine faydası olur mu bilmiyorum ama çakşır suyu diye birşey var eşim ondan kullanmıştı tadı çok kötü ama faydası çokmuş diyorlar,
İnşallah yakın sürede güzel haberler alırsın..
Çok zor bir dönem iyi biliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım seninle

Kızlarr çok mutsuzum... bebek istiyorum ama maalesef gene olmadı.. bu ay 3ünde hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış bi sıkıntı Yok dedi doktorum. Yalnız eşimde sperm sayısında maalesef düşünlük var 3aydır proxeed plus kullanıyor bu ay çok ümitliydim gerçekten ama şimdi adet oldum.. eşime de bişi diyemiyorum çünkü oda çok üzülüyor o yüzden buraya yazmak istedim biraz dertleşmek istedim :KK43: böyle durum yaşayıp bebek sahibi olan güzel anneler bana lütfen ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevirim.. allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ediyorum herkes için
gebe kalırsın gunlerinizi tutturun. sperm testını lutfen tup bebek merkezinde veya tup bebek ünitesi olan uni. hastanesinde yaptırın.
laboratuar cok önemli sperm degerlendırmesınde

Ben aynen esimde proxeed kullandı aynı hsg çektirdim ben hsgden 6 ay sora hamile kaldım ama maalesef bebeğimi kaybettim daha sonra düşükten 1 sene sonra tekrar hamile kaldım çok zorlu bir hamilelik süresinden sonra aldım oğlumu kucağıma çok şükür şimdi 1 yaşında sana tek tavsiyem çok kafana takma oluruna bırak Allah'ın izniyle alicaksin kucagina

Eşinizin sıkıntısı ne boyutta?sayı,hız problem neden kaynaklanıyor?Varikosel mi var?sperm sayisı ve hızlarinın sonuçlarını yazabilirseniz eğer iyi olur.

bende yine adet oldum ve çok mutsuzum ikinci kez rahim filmi çekilecek
dua çok önemli inş en kısa sürede olur

canım bende aynı dertteyim benimd elmuyor bebişim doktora bizde gittik hiç bir sıkıntı yok dedi bekleyin dedi kendi yöntemlerinden denedim arkadaşlar tavsiye etti bişeyler ama nafile olmuyor her ay o kırmızılığı görmek inan çok kötü bişey rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin gerçekten çok zor insanlar ın sürekli sormasıda cabası zaten :(

Ne durumda olduğunu anlayabiliyorum hem de çok iyi. AyNı süreçlerden bende geçtim testler hsg klomenler çatlatma iğneleri aşılama ama sonuç hep negatifti çok şükür kü tüp bebek yaptırdım ve ilk denemede tuttu. Sorun bendeydi bizim durumumuzda
Bende çok stres yaptım ve yapmadan gerçekten olmuyor elinde değil insanın. Ne kadardır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz.

Bizim de 1seneden fazladır olmuyo varikoselden ötürü . ALLAH nasip eder inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere

canimm sabrediceksin asla yılmicaksin gerekli ne tedavi varsa sende eşinde göreceksiniz başka yolu yok bu işin ben bile bir bebek sahibi oldum neler neler yaşadım sende birgün kavuşacaksin Allahin izniyle

İnsallah en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz. Bende heray adet gorunce o uzuntuyu yasiyorum cok iyi anliyorum. Tuplere rontgendemi bakildi. Acidimi cekdrirken? Doktor banada bu ayda adet gorursen rontgende bakilicak dedi. Korkuyorum acikcasi

Bnde 18nde hsg cektirdim ve hemen aşılama düşünüyordum.
Ama tahmin ettiğim gibi olmadı
Sol tüp rıkalıydı hsg srasnda salpingografi ile açıldı.
Rahimdr perde vardı.
Ve T şeklindeydi.
Salı günü hsg
Cmartrsi ameliyat oldum.

Eşinizin sıkıntısı ne boyutta?sayı,hız problem neden kaynaklanıyor?Varikosel mi var?sperm sayisı ve hızlarinın sonuçlarını yazabilirseniz eğer iyi olur.

Eşimin sperm sayısı 3milyon varikosel dedi doktorumuz ama ameliyat derecesi olmadığını söyledi ilacı 3ay kullanıp tekrar kontrol verdi bu Cumartesi nasipse gidicez gene

canım bende aynı dertteyim benimd elmuyor bebişim doktora bizde gittik hiç bir sıkıntı yok dedi bekleyin dedi kendi yöntemlerinden denedim arkadaşlar tavsiye etti bişeyler ama nafile olmuyor her ay o kırmızılığı görmek inan çok kötü bişey rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin gerçekten çok zor insanlar ın sürekli sormasıda cabası zaten :KK43:
Amin canım aminnn inşalllah bende bıktım valla bebek Yok mu demelerinden bende düşünmüyorum diyorum ne dicem insanlara başkaaaaa

İnsallah en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz. Bende heray adet gorunce o uzuntuyu yasiyorum cok iyi anliyorum. Tuplere rontgendemi bakildi. Acidimi cekdrirken? Doktor banada bu ayda adet gorursen rontgende bakilicak dedi. Korkuyorum acikcasi
Canım ben anestezili yaptırdım doktorum bana anestezili yaptır dedi bazıları acıyomuş bazıları hiç hissetmiyomuş ama canım ben anestezili çektirdim iyiki de öyle çektirmişim çünkü benim uyandığımda karın ağrım vardı adet sancısı gibi tahmin ediyorum ki anestezili olmamış olsa ağrım olcaktı...

Back
X