gene aynı şeyler..

degerli45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
22
4
3
35
Iyi akşamlar arkadaşlar. Eşimle daha önce aramızda ki sorunlarla dan annemin evine gitmiştim malesef geri döndüm kendi evime.. aldatma yalan söyleme sorunsuz küfürler.. en son gene aaldatıldim.. Bu sefer eminim bosanicam? Bu dönemde neler yapmalıyım nasıl davranmalı? Ononla henüz konuşmadım. konuşmalar elimde. Nasıl yapmalıyım Teşekkürler şimdiden hersey icin

Elinde belge niteliği olan şeyler varsa nefesini boşa tüketme çek git annenin evine mahkemede konuşursun ..

Konuşmak istemek lütfen beni durdur bidaha yapmicam de inandir beni demektir.siz bosanamazsiniz. Yoksa çoktan gitmistiniz ve hala onu uyandirmaya kiyamiyor kalksın diye bekliyorsunuz.kafasina terliği yemisti valla uyurken, terkediyorum seni rahat uyu diye benden böyle beklemezdim.

Ne konusabilirsinki, konusacak birsey kalmamis ..

Sözün bittigi yerdesin..

Iyi akşamlar arkadaşlar. Eşimle daha önce aramızda ki sorunlarla dan annemin evine gitmiştim malesef geri döndüm kendi evime.. aldatma yalan söyleme sorunsuz küfürler.. en son gene aaldatıldim.. Bu sefer eminim bosanicam? Bu dönemde neler yapmalıyım nasıl davranmalı? Ononla henüz konuşmadım. konuşmalar elimde. Nasıl yapmalıyım Teşekkürler şimdiden hersey icin

Konunun muhatabı şahısla KONUŞARAK ilk adımı atmaya ne dersin ?

Konusacak bir sey yok ki, konu sahibesi ne diyebilir zaten ? Bence kanitlari guzelca alsin, avukata gitsin, sonra da gule oynaya dava acsin.

Karşı tarafla ne olursa olsun, medeniyet icabı, karşılıklı hukuk geregi konuşulmaz mı yaw ?

Bilmem ben olsam içimde kalmasın diye son bi diyaloga girerdim.

Back
X