gene başladım allahım sen sabır ver

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Esimle olan tartışmalarımızı biliyorsunuz son 2 haftadır insan oldu biraz hic bi tartışmamız dahi olmadı.. bugün sabah hastanede randevum vardı onla gittik beraber bi agresif bana karsi ortada hic bisey yok insan gibi konusuyorum saldırıyo bana neyse aksam oldu yemekten sonra midem bulandı hamileyim bi sakız cigneyim dedim salonda otryoduk vs. Birden bi bagardi çıkar o sakızı ne bagriyosun dedim bende çıkar o sakızı patlicam sana yeter dedi bende bagardim noluyo sabahtan berri yeter dedim geldi suratımı sıktı sen kimsin kim oluyosun erkek benim pat bi tokat suratıma neymis ben onu sinor etmek icin cignemisim sakızı eger icimden öyle birsey gectiyse rabbim bana cennet yüzü göstermesin nasıl zoruma gitti kızım için ayakta duruyorum...

canm hiç konuşma eşinle böyle cezalandır onu aklı başına gelene kadarda konuşma anlasın hatasınıbende hamileyim hele birde böyle bi zamnada eşim bana bunları derse birsüre giderdim yanından

Sakiz cignedim diye mi tokat atti??? elleri kirilsin diyecegim ama kocan ben ne diyebilirim ki.. hamile kadina yapilir mu bu yaaa nefret ediyorum erkeklerin guclerini gosterme cabalarindan

canm hiç konuşma eşinle böyle cezalandır onu aklı başına gelene kadarda konuşma anlasın hatasınıbende hamileyim hele birde böyle bi zamnada eşim bana bunları derse birsüre giderdim yanından
Bende zaten haftaya annemlrn yAnina gidecektim yollamıcam diyo.. napıcam şasrdim dengesi bozuk deli resmen ya

Siz kiziniz icin falan ayakta durmuyorsunuz...
Sadece dayak yiyor ve ses cikarmiyorsunuz...
Haber vereyim...
Ne dayaga ragmen hala bosanmayan size ne de erkekligi hamile karisini tartaklamakta bulan esinize uzulmedim...
Tek canimi yakan o eve dogacak olan o kiz cocugu oldu...

Bu adamdan tek kurtuluşun boşanmak. Hamile olsan bile.

Bilmiyorum düşünüyorum 2 yıldır bebek için tedaviye gidiyoruz bugün bebeğimizin öldüğünü öğrendik böle bir nimeti bulmuş ne istiyor ki ah ah ne diyim bilemedim bir bebeği olacağını bilmek neye yetmez ki hangi sorunu çözmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…