- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
bende okumusdum o konuyu biliorum gerci ondan bir farki yok ama son zamanlar unutmusduk sanki herseyi iyi oldu bgun gene basladiya boyle biri vardi ama bu arkadasmi baskasimiydi cikartamadim tam ama var yani ondan eminimde kim ondan emin degilim
Yok o ben degildim bende o
bende okumusdum o konuyu biliorum gerci ondan bir farki yok ama son zamanlar unutmusduk sanki herseyi iyi oldu bgun gene basladi
Her konunda sana boşan demekten sıkıldım. Boşanmıyorsun, 2 gün sonra gelip yine konu açıyorsun. Bu böyle devam edecek. Hatta biliyor musun, bebeğin biraz büyüdükten sonra, kocan bebeğini de dövecek. O zaman da konu açacaksın, o zaman da boşa diyeceğiz ve sen hiçbir şey yapmayacaksın.. Bizden ne gibi bir yardım istiyorsun anlamadım ki? Kocanı tanıyoruz burda bazılarımız.. Adı belli soyadı belli. Arayıp ulaşalım mı, karını dövme diyelim mi, ister misin?
seyleri dile getrme boyle herkese acik biyerde olurmu !Her konunda sana boşan demekten sıkıldım. Boşanmıyorsun, 2 gün sonra gelip yine konu açıyorsun. Bu böyle devam edecek. Hatta biliyor musun, bebeğin biraz büyüdükten sonra, kocan bebeğini de dövecek. O zaman da konu açacaksın, o zaman da boşa diyeceğiz ve sen hiçbir şey yapmayacaksın.. Bizden ne gibi bir yardım istiyorsun anlamadım ki? Kocanı tanıyoruz burda bazılarımız.. Adı belli soyadı belli. Arayıp ulaşalım mı, karını dövme diyelim mi, ister misin?
Aa kocasını nasıl tanıyor ki herkes burda ismini mi vermisHer konunda sana boşan demekten sıkıldım. Boşanmıyorsun, 2 gün sonra gelip yine konu açıyorsun. Bu böyle devam edecek. Hatta biliyor musun, bebeğin biraz büyüdükten sonra, kocan bebeğini de dövecek. O zaman da konu açacaksın, o zaman da boşa diyeceğiz ve sen hiçbir şey yapmayacaksın.. Bizden ne gibi bir yardım istiyorsun anlamadım ki? Kocanı tanıyoruz burda bazılarımız.. Adı belli soyadı belli. Arayıp ulaşalım mı, karını dövme diyelim mi, ister misin?
Sen verdin burada eşinin ismini, resmini.Hayır tabikide ozaman daha beter olur lutfen boyle
seyleri dile getrme boyle herkese acik biyerde olurmu !
sim neyi didikliyorsun...bbu yazıyı yazip ortaya nden boyle birsey atma geregi duydun arkdsim benim derdim zaten bana yetiyorAa kocasını nasıl tanıyor ki herkes burda ismini mi vermis
Aa kocasını nasıl tanıyor ki herkes burda ismini mi vermis
Şaşırdım sadece neyi didiklicem kimsenin derdiyle mutlu olmam ben.sizede üzülüp yorum yapmıştım zaten.ama siz biraz terssiniz ve bildiginize inanan bir yapınız var bence.bu yüzden böyle devam etmeyinYa yok öyle birsey arkda
sim neyi didikliyorsun...bbu yazıyı yazip ortaya nden boyle birsey atma geregi duydun arkdsim benim derdim zaten bana yetiyor
Ya canim oyle demek isdemedim sinirlerim cok bozuk k.bkma nolrŞaşırdım sadece neyi didiklicem kimsenin derdiyle mutlu olmam ben.sizede üzülüp yorum yapmıştım zaten.ama siz biraz terssiniz ve bildiginize inanan bir yapınız var bence.bu yüzden böyle devam etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?