gene başladım allahım sen sabır ver

Eşiniz erkek falan değil ruh hastası bu bir. İkincisi de maalesef sizde de hata var çok yüzgöz olmuşsunuz eşinizle. İlk şiddet eğiliminde tepki vermeliydiniz. O size vurmuş siz ona bıçak çekmişsiniz böyle gelmiş böyle gidiyor.

evet gercekten bir bebek için neleri feda edecek insanlar var birde ona sahip olup o degeri anlamayan

Yok o ben degildim bende o
ya boyle biri vardi ama bu arkadasmi baskasimiydi cikartamadim tam ama var yani ondan eminimde kim ondan emin degilim
bende okumusdum o konuyu biliorum gerci ondan bir farki yok ama son zamanlar unutmusduk sanki herseyi iyi oldu bgun gene basladi

Bendede hata vardir illaki bazı arkadaşlar haklısınız ama kalkıp bana vurduktan sonra ona bu bebek ikimizin cocugu buna bisey olsa vicdan azabi cekmicekmisin bana bunları yaşatıyotsun dedim çekmicem dedi ama öyle bi surat ifadesi vardiki sanki katill ler gibi off

Yok o ben degildim bende o
bende okumusdum o konuyu biliorum gerci ondan bir farki yok ama son zamanlar unutmusduk sanki herseyi iyi oldu bgun gene basladi

Devam da edecek
Hamile halinle sana el kaldıran adam, hamile olmasan ne yapar bilemiyorum
Aklını başına al, böyle ne kadar devam edebilirsin

Her konunda sana boşan demekten sıkıldım. Boşanmıyorsun, 2 gün sonra gelip yine konu açıyorsun. Bu böyle devam edecek. Hatta biliyor musun, bebeğin biraz büyüdükten sonra, kocan bebeğini de dövecek. O zaman da konu açacaksın, o zaman da boşa diyeceğiz ve sen hiçbir şey yapmayacaksın.. Bizden ne gibi bir yardım istiyorsun anlamadım ki? Kocanı tanıyoruz burda bazılarımız.. Adı belli soyadı belli. Arayıp ulaşalım mı, karını dövme diyelim mi, ister misin?

Bunu cekmeye mecbur degilsin.
Lutfen evliliginizde siddet varsa bebek yapmayin. Siddet olan evde buyumek cok zor. Annen dayak yerken susmak cok zor...
Terket bu adami.

Son düzenleme:
Bence dayak yemek yerine bu durumu ailenle Paylaş ve duruma bi çözüm bulun arkanızda birileri durmazsa daha çok ezilirsiniz.

nasıl adı soyadı belli?

Eski konularinizi okudum,
ikinizinde birbirine sabri kalmamis,
cocuk icin acele etmeseydiniz keske,
saglikli bir ortama gelmeyecegi kesin...

Hayır tabikide ozaman daha beter olur lutfen boyle
seyleri dile getrme boyle herkese acik biyerde olurmu !

Aa kocasını nasıl tanıyor ki herkes burda ismini mi vermis

Ablacım sen hamilesin kocan gelip sana tokat atıyor yok ben erkeğim yaparım dıyor sen de sankı normal bır seymıs gıbı burada anlatmıssın. Yanı burada anlatman sorun degil, sorun bunu normal bır seymıs gıbı anlatman. Bu adam kızını da döver... Ne bekliyorsun kı.. Kızın ıcın neye katlanıyorsun acaba yuva yıkılmasın ama adam kadını dovsun kızın böyle bır aılede mutlu mu olacak sanıyorsun ortada bır yuva yok kı ayakta tutacak

Hayır tabikide ozaman daha beter olur lutfen boyle

seyleri dile getrme boyle herkese acik biyerde olurmu !
Sen verdin burada eşinin ismini, resmini.
Bak arkadaşım, ya şikayet etmeyeceksin ve suyuna gideceksin bu adamın, öyle filmde açık sahne var diye bıçak çekmeyeceksin adama, ya da boşayacaksın. Sana artık zerre kadar üzülmüyorum zaten.. Ama o karnındaki sabiye çok acıyorum. Böyle bir adamdan çocuk yaptığın için ve çocuğuna da bunları çektireceğin için kızıyorum sana. Ve bak buraya yazıyorum. O çocuk doğduktan sonra buraya kocam çocuğu dövdü diye bir şey yazarsan, kamu davası açtırırım. Açık açık söylüyorum.

Ya yok öyle birsey arkda
sim neyi didikliyorsun...bbu yazıyı yazip ortaya nden boyle birsey atma geregi duydun arkdsim benim derdim zaten bana yetiyor

resimden tanıyanlar oldu, ismi öyle ortaya çıktı

yalan olsun diye bakıyorum konularınıza, 3. Sayfa haberlerinin detayını okumak gibi çünkü her seferinde. Demek ki onlara da her şey söylendi ama dinlemediler, devam ettiler başlarına gelenleri kendileri çektiler diye düşünmek istemiyorum ben.

Ya yok öyle birsey arkda

sim neyi didikliyorsun...bbu yazıyı yazip ortaya nden boyle birsey atma geregi duydun arkdsim benim derdim zaten bana yetiyor
Şaşırdım sadece neyi didiklicem kimsenin derdiyle mutlu olmam ben.sizede üzülüp yorum yapmıştım zaten.ama siz biraz terssiniz ve bildiginize inanan bir yapınız var bence.bu yüzden böyle devam etmeyin

Yaa canim oyle demek is
Şaşırdım sadece neyi didiklicem kimsenin derdiyle mutlu olmam ben.sizede üzülüp yorum yapmıştım zaten.ama siz biraz terssiniz ve bildiginize inanan bir yapınız var bence.bu yüzden böyle devam etmeyin
Ya canim oyle demek isdemedim sinirlerim cok bozuk k.bkma nolr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…