sen ciddisin nerden taniyorsun kocasini ?? Sok oldumSen verdin burada eşinin ismini, resmini.
Bak arkadaşım, ya şikayet etmeyeceksin ve suyuna gideceksin bu adamın, öyle filmde açık sahne var diye bıçak çekmeyeceksin adama, ya da boşayacaksın. Sana artık zerre kadar üzülmüyorum zaten.. Ama o karnındaki sabiye çok acıyorum. Böyle bir adamdan çocuk yaptığın için ve çocuğuna da bunları çektireceğin için kızıyorum sana. Ve bak buraya yazıyorum. O çocuk doğduktan sonra buraya kocam çocuğu dövdü diye bir şey yazarsan, kamu davası açtırırım. Açık açık söylüyorum.
resimden tanıyanlar oldu, ismi öyle ortaya çıktı
yalan olsun diye bakıyorum konularınıza, 3. Sayfa haberlerinin detayını okumak gibi çünkü her seferinde. Demek ki onlara da her şey söylendi ama dinlemediler, devam ettiler başlarına gelenleri kendileri çektiler diye düşünmek istemiyorum ben.
Bende tanıyorumsen ciddisin nerden taniyorsun kocasini ?? Sok oldum
Resimden nasil tanidilar o kadar unlu muymus
Çok merek ettim programa eşi mi katılmıştı?Bende tanıyorum
Esra Erol a çıkmislardi
Adını sanıni kim olduğunu biliyoruz
Evet canimÇok merek ettim programa eşi mi katılmıştı?
Ya zaten o programramlara çıkıp eş arayan insanlarda 1 gr akıl olduğunu düşünmüyorum tanımadan evleniyorlar. Hatta bi adam katılmıştı 2 karısını öldürmüş hala utanmadan evlenmek istiyor.Evet canim
Eşi tek katıldı önce
Bende tanıyorum
Esra Erol a çıkmislardi konu sahibi kapalı daha yaşı da çok küçüktü bana göre evlilik için . Ki maalesef haksiz da degıl misim.
Kocası yaşça daha büyük neyse
Adını sanıni kim olduğunu biliyoruz
Umrumda mi değil ama o bebeğe zarar gelmesi umrumda olurdu benimde ...
Aynen canim öyle ya.Ya zaten o programramlara çıkıp eş arayan insanlarda 1 gr akıl olduğunu düşünmüyorum tanımadan evleniyorlar. Hatta bi adam katılmıştı 2 karısını öldürmüş hala utanmadan evlenmek istiyor.
vallahi iyi cesaret adam psikopat birde ay birde 19 yasindaymis o da cocuk sayilir daha ailen ne diyor senin bu durumuna konu sahibesi ??Ya da adamı tanıyan birileri olabilir, eşin böyle şeyler yazıyor diyebilir. O yüzden sildirmiştik diğer konusunda. Can güvenliği yok resmen.
Bende konu sahibinin 19 yaşında, kapali, bıçak çekmeye çok müsait ve cok atarlı olduğunu biliyorum.........oops cidden mi
programa çıkmış olsa bile ne hafıza var arkadaş insanlarda
nasıl hatırlamışlar
konu sahibinin 19 yaşında olduğunu biliyorum ben de...
Bende konu sahibinin 19 yaşında, kapali, bıçak çekmeye çok müsait ve cok atarlı olduğunu biliyorum.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?