gene başladım allahım sen sabır ver

sen ciddisin nerden taniyorsun kocasini ?? Sok oldum

Resimden nasil tanidilar o kadar unlu muymus

Gercekten bu tur pisliklere ne diye cocuk doguruyosunuz ya arkadaslar.dunyada tek insan irki o mu kaldida ona cocuk yapiyosun.
erkekmis.vay be ne buyuk insanmis!erkekkkk

daha onceki konularinda da ayni seyi soylemistim, ikiniz de birbirinize karsi barut gibisiniz ve en ufacik seyde bogaz bogaza geliyosunuz.. bugunku mevzuda sen bsy yapmamis olsan da diger kavgalarda seni de haksiz buldugumuz noktalar oldu.. bebeginiz de olacak, ne denir bilemiyorum ki, insaallah duzelirsiniz..

sen ciddisin nerden taniyorsun kocasini ?? Sok oldum
Bende tanıyorum
Esra Erol a çıkmislardi konu sahibi kapalı daha yaşı da çok küçüktü bana göre evlilik için . Ki maalesef haksiz da degıl misim.
Kocası yaşça daha büyük neyse
Adını sanıni kim olduğunu biliyoruz
Umrumda mi değil ama o bebeğe zarar gelmesi umrumda olurdu benimde ...

oops cidden mi
programa çıkmış olsa bile ne hafıza var arkadaş insanlarda
nasıl hatırlamışlar
konu sahibinin 19 yaşında olduğunu biliyorum ben de...

Ya da adamı tanıyan birileri olabilir, eşin böyle şeyler yazıyor diyebilir. O yüzden sildirmiştik diğer konusunda. Can güvenliği yok resmen.

Aynen canim öyle ya.
Zaten normal bir insan olsa dışarda da bulur kendine göre birini. Taa tv ye çıkacak kadar vahim durum demekki.. Isti sna vardır ama çok nadir olarak . .

Ya da adamı tanıyan birileri olabilir, eşin böyle şeyler yazıyor diyebilir. O yüzden sildirmiştik diğer konusunda. Can güvenliği yok resmen.
vallahi iyi cesaret adam psikopat birde ay birde 19 yasindaymis o da cocuk sayilir daha ailen ne diyor senin bu durumuna konu sahibesi ??

Bence bu duruma Esra Erol el atsın çözse çözse o çözer

19 yasında mıymış :O ben az önceki postumda ablacım demiştim kusura bakma benden küçükmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…