• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene ben kızlar

Tabii kocası da koşa koşa giderdi:))

Burada asıl sorun bence eşi, cunku tavizi veren o.
Yok ya eşiyle alakası yok
kene heryerde kene
emin olun parazit bunlar birde Eminim kayınvalidesi tekte gelmiyordur yanında illa birilerini taşır kızını bilmem nesini
Ben bu yarasaların içinde büyüdüm sinirlendim bak

kene heryerde kene
emin olun parazit bunlar birde Eminim kayınvalidesi tekte gelmiyordur yanında illa birilerini taşır kızını bilmem nesini
Aynen öyle, eniştesi ablasıda geliyor eşimede zaten enişte söylemiş. Eşim geçenlerde onla konuşmuştu biara oturalım filan diye. Oda gitmiş kv gille organize etmiş. . Yok diyememiş oda

kene heryerde kene
Kocası izin vermese her sey hallolur emin olun.
Eşi karısından yana gözüküp anasından yana oluyor . Politik davranıyor ki başı ağrımasın:))

Eşi karısından yana gözüküp anasından yana oluyor . Politik davranıyor ki başı ağrımasın:))
Yok dediğiniz gibi olmuyor mesela babam akrabalarını kapıdan kopuyor bacadan yine yaşaka yalaka giriyorlar arsız çünkü bunlar

Her gel dediğinde gitmeyin, geleceğim dediğinde kabul etmeyin. Çözüm eşinizden geçiyor. Ben böyle çözdüm
Aynen öyle. Ama bunlar inanın evime gelirken bi desturları yoktu, akşam 9,10 dan diye geliyolardı. Sabah öylr günde bi seferde değil yani hani geldi gitti bidaha gelmez diye düşünemiyorsun her an her dk
Ama annesi değil eniştesi söyledi eşime.. geçenlerde konuşmuşlardı biara oturalım mangal yakalım diye. Enişte gitmiş kvlerle organize etmiş. Birde onlar sık sık oturuyor öyle. Bu seferde onlarla(bizle) oturalım filan diye geçmiş konuşma

Yok dediğiniz gibi olmuyor mesela babam akrabalarını kapıdan kopuyor bacadan yine yaşaka yalaka giriyorlar arsız çünkü bunlar
Ay siz ben misiniz ya :D aynen böyle. Eşim kaç defa gene niye geldi bunlar diye söylenerek açmıştı kapıyı. Kaç kere yollamıştı evimden. sabahn köründe filan zırt bırt gelmeyin demişti ama hiiç anlamadılar. Ta ki ben kapiyi yüzlerine çarpıp konuşmayı kesene kadar. Onuda anlamış değiller tebessüm etsem hop evimdeler

Aynen öyle, eniştesi ablasıda geliyor eşimede zaten enişte söylemiş. Eşim geçenlerde onla konuşmuştu biara oturalım filan diye. Oda gitmiş kv gille organize etmiş. . Yok diyememiş oda
He bak biliyorum
Ay siz ben misiniz ya :KK70: aynen böyle. Eşim kaç defa gene niye geldi bunlar diye söylenerek açmıştı kapıyı. Kaç kere yollamıştı evimden. sabahn köründe filan zırt bırt gelmeyin demişti ama hiiç anlamadılar. Ta ki ben kapiyi yüzlerine çarpıp konuşmayı kesene kadar. Onuda anlamış değiller tebessüm etsem hop evimdeler
Yarınki davete gitme boşver uzak olsunlar

Bir insan izin vermezse herkes anlayacağını anlar. Afedersiniz eşek bile olsa anlar.

Babanızın yapısının oyle olduğunu düşündükleri icin onemsememıs olabilirler.

Ben cevremde bir tane bile, ciddi sekilde kovulan ya da istenmeyen birinin zorla
Eve girdiğini görmedim, duymadım.

Tavır cok önemli!

Aynen öyle. Ama bunlar inanın evime gelirken bi desturları yoktu, akşam 9,10 dan diye geliyolardı. Sabah öylr günde bi seferde değil yani hani geldi gitti bidaha gelmez diye düşünemiyorsun her an her dk

Ama annesi değil eniştesi söyledi eşime.. geçenlerde konuşmuşlardı biara oturalım mangal yakalım diye. Enişte gitmiş kvlerle organize etmiş. Birde onlar sık sık oturuyor öyle. Bu seferde onlarla(bizle) oturalım filan diye geçmiş konuşma
Postun basında kayınvalıdem aradı çağırdı
Yazmışsınız.

Biz gelmiyoruz deseniz konu kapanır
Kimse sizi sürükleyerek götürmez.

Bence esiniz ikili oynuyor
Bundan eminim ama kanıtlayamam 😀

Bir insan izin vermezse herkes anlayacağını anlar. Afedersiniz eşek bile olsa anlar.

Babanızın yapısının oyle olduğunu düşündükleri icin onemsememıs olabilirler.

Ben cevremde bir tane bile, ciddi sekilde kovulan ya da istenmeyen birinin zorla
Eve girdiğini görmedim, duymadım.

Tavır cok önemli!
İşte bak ne güzel dediniz eşek çevirsek anlar dimi gerçekten güzel cümle konuyu özetlediniz
Boş duvara anlatsam o bile anlar dile gelir
Ama bunlar yemin ederim anlamıyor ya bazı insanların damarlarından kan değil arsızlık akıyor çünkü

Postun basında kayınvalıdem aradı çağırdı
Yazmışsınız.

Biz gelmiyoruz deseniz konu kapanır
Kimse sizi sürükleyerek götürmez.

Bence esiniz ikili oynuyor
Bundan eminim ama kanıtlayamam 😀
Bana görümcem kapının onunde söyledi biraz karışık yazmışım kusura bakmayın :)

Dönüp dolaşıp gene yakama yapışıyorlar. Yarın kv gil pikniğe çağırdı sabahtan gidilecekmiş. Mecbur gelirim dedim.

Gene samimi olunacak evimden çıkmayacaklar. Simdiden başladılar bile fırsat kolluyorlar. Bana düşmanlar ama hayatı zehir edebilmek için iyi davranır gibi yapip gelerek bildiğiniz zehir ediyolar hayatı

Yarın gitmek birarada olmakta okadar sorun değil eşimin hatrı için giderim. Ama sürekli görüşmek sürekli evimde olmalarını istemiyorum biliyosunuz bıktım yıllardır. Bunu anlamıyolar daha yeni yeni kafam rahat oturuyordum. Nezaketen gideceğim yarın.

Onun dışında muhattap olmadım simdiye kadar. Anneler günüde dahil. Yarın nasıl davranmalıyım kızlar mecbur samimiyet oluyor ve bu insanlar kapıda yüzüne gülünce 2 dk sonra evime dan diye gelen insanlar. Önceki konularımı bilenler bilir abuk sabuk bahanelerle sürekli evimdelerdi her an her dk. Ayrica beni hiiç sevmezler sırf rahatsız etmek için gelirlerdi. Baya sert davrandım anlamazdan geldiler yeni yeni mesafeliydik resmen.

Şimdide sil baştan başa dönecek gibi hissediyorum ya. Eşime gitmeyelim dedim olur mu öyle şey vs dedi kurtuluşum yok yani . Eniştesi vs de geliyor onlarda söylemiş esime gelin diye. ama eskiye dönmek istemiyorum inanın hiç bi şekilde huzurum olmuyor onlar sürekli gelince.. 7 yıldır ilk defa şu son 6-7 aydır rahattım yani. Eski konularımda hepsi var. Napmalıyım kızlar gidip gelip tekrar muhattap olmamaya devam etmek cok sacma geliyor şuan offf öyle bi daraldım ki yazmak istedim
Neden mecbur olasınız ki ? Birsürü video izledim herkese evet demek istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda değiliz. Dik durun gidiyorsanız da rahatsız ettirmeyin. Müsait değilim diyin. Açmayın kapıyı.

Neden mecbur olasınız ki ? Birsürü video izledim herkese evet demek istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda değiliz. Dik durun gidiyorsanız da rahatsız ettirmeyin. Müsait değilim diyin. Açmayın kapıyı.
Heh tam olarak bunu başarsam yetecek aslında. yarın gitsem de sonraki günler benı rahatsız etme hakkını vermek istemiyorum, hani eşimin ailesi sonuçta hayatım boyunca görüşmeden durma şansım yok böyle bayramda seyranda giderim ama o kadar olsun yani. Devamlı kesinlikle istemiyorum. En son geçen sene ramazanda yemeğe çağırmıştı kv mesela. Ondan beri eşimle beraber kvlere vs gidip hiç biaraya gelip oturmadık. Bu yuzden yarın biraraya gelmek büyümüyor gözümde. Ama sonrası sıkıntı benim için
Gelirlerse vs açmam kapiyi heralde anlarlar artık tekrar.. ay kendimi anlatamamış gibi hissediyorum ya

Korona harici olarak yorum yapıyorum
Buna benzer eş ailesi bende var
Resmen işkence gibiler.
Aramıyorum sormuyorum istemediğin o kadar belli ki ama umurlarina degil
Kaynanam hele laftan anlamaz
Hoşlanmadığımi bildiği halde her gördüğünde iş buyuruyor
Gelme gitme sıklığı aşırı olacaktı ama ben gitmedim baştan beri mecburiyetler harici
Şimdi de korona girdi vs gitmedim.
Çocuk doğunca geldiler orada eltimin biri koronadan dolayı görüşemedik gitsek gelsek dedi hiç yorum yapmadim
Bunlar laftan anlamaz
Ben gitmeme hakkımı kullanıyorum simdilik belli günler hariç...
Allah yardımcımız olsun.

Sizi biliyorum kırsal bi alanda yaşıyordunuz değil mi? Pandemi sebebiyle taşlamak kısmını pek çok üye yapmış o sebeple orayı es geçiyorum :)

Sizin sorunuza cevap olan kısmı ise ancak eşinizle çözebilirsiniz. Benim eşim böyle zamanlarda kendinin başı, midesi ağrır yada işi olur. İstemediğim kalabalık bir ortamda ise gideriz herkese karşı güler yüzle davranır ama asla özelimi açmaz, özellerini sormaz genelde civardaki çoluk çocukla ilgilenir sonrasında da eşim erken müsaade ister, kalabalıkla kalkmayı ya benim biraz başım ağrıyor eve geçsek iyi olur tarzında. Böyle olunca bana da mana bulamazlar. Ben de eşime aynı şeyi kendi tarafımda olsa yaparım. Ne küs olayım, ne de cıvık bir ilişki olsun. Bayramdan kandile yeter. Hele seninkilere kandil bile fazla.

Ba
Heh tam olarak bunu başarsam yetecek aslında. yarın gitsem de sonraki günler benı rahatsız etme hakkını vermek istemiyorum, hani eşimin ailesi sonuçta hayatım boyunca görüşmeden durma şansım yok böyle bayramda seyranda giderim ama o kadar olsun yani. Devamlı kesinlikle istemiyorum. En son geçen sene ramazanda yemeğe çağırmıştı kv mesela. Ondan beri eşimle beraber kvlere vs gidip hiç biaraya gelip oturmadık. Bu yuzden yarın biraraya gelmek büyümüyor gözümde. Ama sonrası sıkıntı benim için
Gelirlerse vs açmam kapiyi heralde anlarlar artık tekrar.. ay kendimi anlatamamış gibi hissediyorum ya
Bakın bende sizn gibiydim okuya okuya dinleye dinleye geliştirdik kendimi. Kaygılanmayın mutsuz olursunuz. Alttarafı piknik. Bacadan giricek halleri yokya. Müsait değilsenşz istemiyorsanız bunu uygun dille anltın. Mümkün değil anne bugün. Temizlik yapacağım. İşlerim var. Gerekirse bozun ben davet etmedim ki anne seni. Korkmayın. Özgüvenli olun. Biz kadınlar güçlüyüz ❤️

Back
X