Gene bir derdim var hanımlar

Size her ay belirli miktar yollamasını, o para ile altın hesabı açıp altın alacağınızı söyleyin. Hesap sizin adınıza olsın. Evet tam da düşündüklerinizi yapacaklardır. Onlar için sizin aldığınız 1 dolar 63636 tl gibi görünür artık. O yüzden sizin adınıza altın hesabını kabul ediyorsa gidin derim. Bir diğer seçenek kredi çekip evi alıp gidin ve taksitleri ordan ödeyin. Bu olur mu bilmiyorum ama

Bence net ve kesin olun konu sahibesi

Bordronu gostericeksin, hesaplari da ben yoneticem diceksiniz. Bu kadar. Internet sifresini bende olcak, para transferi var mi, nakit cekilen miktar ne kadar her ay bakicam diceksiniz.

Daha temizi sirket parayi sizin adiniza olan bri hesaba yatirabiliyor mu yasal olarak, eger oyleyse para direkt sizin hesabiniza gelsin.

Onların o parayı isteyecekleri %100 kesin siz ailecek hayır vermiyoruz demeniz gerek esasında istediklerinde siz veriyorsunuz zorla çalmıyorlar sizden. Siz bir net tavır alın ondan sonra sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…