- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.190
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
İyi akşamlar hanımlar işin içinden çıkamadığım bir durum oldu ve hemen buraya fikir almaya koştum
Hemen konuya giriyorum, eşime yurtdışından bir iş teklifi geldi maaşı da dolarla alacak, böyle bir dönemde pişman olmamak için reddetmek istemedik, henüz netleşmedi fakat ilk etapta 6 ay gidip görecek daha sonra beni de götürmeyi düşünüyor veya ben de direkt gideceğim belli değil. 1-2 sene kadar kalıp para biriktirip buradan ev almayı düşünüyoruz. Yalnız benim aklıma bir kurt düştü bilenler bilir eş ailesi takılan takıları aldı bir daha göremedik. Şimdi zaten görüşmüyorum hiç biriyle, yakında da eşimin kardeşi evlenecek, acaba diyorum gene aynı şeyi yapıp ağlanıp edip biz sıkıntı çekmişken o paranın da üstüne yatmaya kalkarlar mı, durduk yere düşünmedim kendileri bu konuda baya ilgili ne zaman gideceksin diyip duruyorlar. Gideceğimiz ülke de güzel bir ülke değil bu arada. O kadar ayrı kalıp cefa çekmişken bunuda yaparlarsa artık ne olur bilemiyorum konularımı bilenler o potansiyelin olduğunu bilirler. Ne yapacağım ben
İyi akşamlar hanımlar işin içinden çıkamadığım bir durum oldu ve hemen buraya fikir almaya koştum
Hemen konuya giriyorum, eşime yurtdışından bir iş teklifi geldi maaşı da dolarla alacak, böyle bir dönemde pişman olmamak için reddetmek istemedik, henüz netleşmedi fakat ilk etapta 6 ay gidip görecek daha sonra beni de götürmeyi düşünüyor veya ben de direkt gideceğim belli değil. 1-2 sene kadar kalıp para biriktirip buradan ev almayı düşünüyoruz. Yalnız benim aklıma bir kurt düştü bilenler bilir eş ailesi takılan takıları aldı bir daha göremedik. Şimdi zaten görüşmüyorum hiç biriyle, yakında da eşimin kardeşi evlenecek, acaba diyorum gene aynı şeyi yapıp ağlanıp edip biz sıkıntı çekmişken o paranın da üstüne yatmaya kalkarlar mı, durduk yere düşünmedim kendileri bu konuda baya ilgili ne zaman gideceksin diyip duruyorlar. Gideceğimiz ülke de güzel bir ülke değil bu arada. O kadar ayrı kalıp cefa çekmişken bunuda yaparlarsa artık ne olur bilemiyorum konularımı bilenler o potansiyelin olduğunu bilirler. Ne yapacağım ben
kanunen şikayet edebilir ama o zaman da evliliği biter konu sahibinin.uyanık aile konularını okuya okuya düğünden takıdan tiksindik resmen .para işin içine girince herkes gerçek yüzünü gösteriyor sanırımŞimdiden isteyin onlar sizin hakkınız. Vermezlerse de elinizde düğün görüntüleri var şikayetçi olur alırsınız
Altınları asla vermemek lazım. Bankada bir kasada tutmak varken kaynanamda ne işi var kikanunen şikayet edebilir ama o zaman da evliliği biter konu sahibinin.uyanık aile konularını okuya okuya düğünden takıdan tiksindik resmen .para işin içine girince herkes gerçek yüzünü gösteriyor sanırım
Simdiden anlasinİyi akşamlar hanımlar işin içinden çıkamadığım bir durum oldu ve hemen buraya fikir almaya koştum
Altınlar derken sadece eşine takılan altınlar mi çeyrek yarim vs yoksa seninde bilezik vs almışlar mıydı. Lütfen ilk söylediğim olsun..Kızlar eşimle konuştum kesinlikle vermem diyor ne evim var ne arabam bizim için uğraşıyorum diyor umarım ki öyle bir şey yapmaz. Banka hesabı sende dursun diyor bakalım ben de gitmeye çalışacağım. Çünkü altınlar alındığında annesi mutfakta ağlayıp edip borç harç içindeyiz diye almıştı altınları. Bende attım önüne çıktım. Keşke vermeseydim giden gitti artık.
Bilezikleri zaten eşim yapmıştı bana onlar yapmadı. O yüzden onlar zaten kolumdaydı da allahtan gitmediler. Kendi akrabalarımında boynumdan alıp annem vermişti bana. Onların akrabalarının taktığı gitti işte. Ve nişanlıyken biz asla almayız falancanın ailesi almış sizde altın almak var mı diye bana küstahça sormuşlardı şaka gibi meğerse kendileri almak için sormuş. Mobilyamıda kendim çalışarak aldım eşimde beyaz eşya aldıAltınlar derken sadece eşine takılan altınlar mi çeyrek yarim vs yoksa seninde bilezik vs almışlar mıydı. Lütfen ilk söylediğim olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?