İyi akşamlar hanımlar işin içinden çıkamadığım bir durum oldu ve hemen buraya fikir almaya koştum

Hemen konuya giriyorum, eşime yurtdışından bir iş teklifi geldi maaşı da dolarla alacak, böyle bir dönemde pişman olmamak için reddetmek istemedik, henüz netleşmedi fakat ilk etapta 6 ay gidip görecek daha sonra beni de götürmeyi düşünüyor veya ben de direkt gideceğim belli değil. 1-2 sene kadar kalıp para biriktirip buradan ev almayı düşünüyoruz. Yalnız benim aklıma bir kurt düştü bilenler bilir eş ailesi takılan takıları aldı bir daha göremedik. Şimdi zaten görüşmüyorum hiç biriyle, yakında da eşimin kardeşi evlenecek, acaba diyorum gene aynı şeyi yapıp ağlanıp edip biz sıkıntı çekmişken o paranın da üstüne yatmaya kalkarlar mı, durduk yere düşünmedim kendileri bu konuda baya ilgili ne zaman gideceksin diyip duruyorlar. Gideceğimiz ülke de güzel bir ülke değil bu arada. O kadar ayrı kalıp cefa çekmişken bunuda yaparlarsa artık ne olur bilemiyorum konularımı bilenler o potansiyelin olduğunu bilirler. Ne yapacağım ben