Yani aslında bu durumda herkesin haklilik payi var bence.
Allah'a şükür yakın zamanda ev alan biri olarak soyleyebilirim ki boş evi en az 3 kez ayrı ayrı günlerde gezdim inceledim ,evi almayı düşünenleri anlayabiliyorum bu noktada
Eşimle ikimiz bu günlerde çalışıyoruz çoğu kişinin aksine , ona rağmen ayrı odalarda yatıyoruz bir anlamda izole ediyoruz kendimizi kendimizden:) ayni evin içinde bile bu kadar dikkat ediyorsak , evinize yabancı birilerini almamanizi anlıyorum.
Ev sahibiniz de haklı, bir gayrimenkulü var sebebi ne olursa olsun (faiz odememek , nakite sıkışmak vb) satmak istiyor malum piyasalar belli .Ev sahibinizi de anliyorum.
Her gün 3 -5 farklı alıcı gelmiyorsa , evi gösterme açısından gün belirleyebilirsiniz , kirada otururken cikacagimi söylediğim zaman ev sahibime , gelen kiracilara evi göstermeyi haftasonu müsade edebilecegimi ya da hafta içi 2 gün saat 20:00'den sonra olabileceğini iletmistim , kendisi de kabul etmisti , kendinizi ev sahibi yerine , ya da ev alacak birinin yerine koyabilirseniz daha kolay olur anlasmak , tabi ev sahibi de sizin yerinize koyacak kendini